Почивай в мир мое малко Криси!

• 7 713
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Нека да почива в мир малкото ангелче Praynig

Много сила на майчето и семейството й.

Друго незнам какво да кажа... Cry

# 16
Почивай в мир Криси  Praynig

# 17
Това наистина е ужасно , за съжаление се случват и такива неща които никои не може да си обясни
но ти не губи надежда в никакъв случай и си мисли че може да е било за добро , представи си че след време може би повече щеше да страда , както детето така и вие , така че колкото и странно да е , дано да е било за добре!
стискам палци и кураж

# 18
Силни прегръдки от мен и нека почива в мир малкто ангелче Hug

# 19
Почивай в мир, мъничък Криси! Бди над мама и татко!
Пуфинка, нека Бог ви даде сили да минете през това изпитание! Praynig
Страшно е....

# 20
Миличка, много кураж Hug, имаме сходни съдби. Моето бебенце се роди също с чревни проблеми, вътреутробен перитонит. Изкараха и също анус претер. И почина при операцията за свързване на тънките с дебелото черво. Роди се на коледа, малкото ангелче Praynig Беше страхотно бебе, одрала кожата на татко си Simple Smile Няма и ден да не мисля за нея, сещам се непрекъснато и не мога да забравя малкото личице и решителната физиономия, колкото и да ми беше странно, тя имаше много решителен вид, и сякаш знаеше нещо, което аз може би скоро няма да науча  Simple Smile Спомняй си добрите моменти, ти си избрала прекрасен начин да се справиш, благодариш на Господ, че е избавил бебчето ти Simple Smile че си го е прибрал. Защото той явно има нужда от ангелчета Praynig Ще си имаме други бебчета, мами Simple Smile А нашите ангелчета ще ни гледат и ще пазят новите ни дечица от небето  Praynig

# 21
  • Mediterraneo
Пуфинка, Роси... Прегръщам ви и плача с вас за вашите дечица.

Малки душички. Вече са на по- добро и хубаво място, където няма болка и страдания...  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 22
съжалявам, мир на праха му! а на вас сили и кураж да преодолеете шока и ви пожелавам едно здраво бебче най скоро време!

# 23
# 24
  • София
къса ми се сърцето,колко мъка има на този свят.Да почиват в мир вашите ангелчета.Бъдете силни. Cry Cry Cry

# 25
Нека почива в мир малкото ангелче... Sad

# 26
Мила майчице, страдам с теб за загубата на свидната ти рожба! Но нали знаеш, че при Господ отиват най - чистите душици, малките ангелчета и сега отгоре над теб бди малката ти рожбичка. Вярвай, твоето детенце е почуствало цялата обич, с която си го дарила!
Нека почива в мир малкото ангелче! А на теб - много сили и вяра, че животът продължава!
И нека Св. Богородица  да те благослослови  да бъдеш в скоро време майка на прекрасно, здарво детенце!

# 27
  • Linz
  action032

Flowers Rose Flowers Rose за малките ангелчета.

# 28
Да почива в мир малкия Криси. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Много сили на теб и семейството ти желая  Hug

# 29
pufinka, скъпа майчице, искам само да ти напомня, че не си сама в скръбта си, че има и други, които с теб се молят за свидната ти загуба, за светлина в отвъдното за Криси. Нека многократно Криси ти върне обичта, която е получил от теб и тя да ти бъде утеха в скръбта.

Общи условия

Активация на акаунт