Отговори
# 75
Ако посоката ви стигне до Варна вземи се обади  Mr. Green

# 76
Най-вероятно ще стигне  Mr. Green
Моля те, пусни ми телефонния ти номер на лични  Hug

# 77
Как сте се наканили насам да идвате, много се радвам LaughingМен да не ме забравите , ей Naughty Аз само тази седмица съм ангаже с кърмаческите инициативи, но другата вче съм свободна и ще си почивам активно Wink
За софийските мадами няма да коментирам, много сте сладки всичките Hug
Митето вече оздравява, слава богу, размина се и този път леко Whistling Обаче си върна бибата Close, което е доста гадничко и сега след някой друг ден пак ще я крия. Надявам се завинаги този път PraynigДнес се сдоби с триколка най-после и е във възторг, сега не мога да го сложа да си легне, така се превъзбуди ooooh!Аз по принцип доста трудно го приспивам напоследък, как са вашите дечковци със спането?
Иви  Heart Eyes Heart Eyes
GALL78, дано се оправят нещата при теб, понякога само изглежда страшно положението, а всъщност не е чак толкова, дано и при теб е така Praynig
Марис, дано нищо да му няма на Ади Hug

# 78
Кеми последните горещи дни и Елито ужасно трудно заспива  Peace Според мен е от жегите Crazy

# 79
Току що заспа за пръв път сам Laughing LaughingБез бибка, или цокане или каквото и да е, гушна си писито и аз докато си пиша из форума, той заспал JoyПораства ми детето......

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 23:02 от kemy

# 80
Не ми се беше случвало отдавна да пиша супер дълъг пост, че ми е едно "споделително" тази вечер, ама не би. Докато си изключа печката и то взело, че "изтекло"  Mr. Green

Много благодаря на всички за милите думи и много се радвам, че се видяхме  Hug.

Та с две думи - Много сте готини  Heart Eyes

Морските мацки ще се радвам, ако мога да ги видя от 28.09 до 07.10 когато ще съм във Варна  Hug И бебооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

До скоро  Hug

# 81
  • София, в полите на Витоша
Мацки, пуснах току-що парите, още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Hug Hug

До Aneta Konstantinova Stoiadinova,

ePay.bg Ви уведомява за извършен от Вас банков превод:

Информация за банковия превод:
Дата/час:                    01.08.2007 01:36:47
Банка оператор:              ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА
Сума:                        210.00 BGN
Код на ePay.bg за плащането: 2000000001521416
Код на БОРИКА:               792362

С уважение,
ePay.bg

Пипи-Абе жена, колко пъти ще се запознаваме, че ние сме се виждали, е на по без деца не, ти просто не си спомняш hahaha

Да се таковам в тъпата глава, като видях СТРАХОТНИТЕ снимки, които си пуснала, се сетих, ама като е СЪС деца и не помня нищо, като насън ми е....  Joy Ама добре ще е да пием по ракия някой път на по БЕЗ деца.... Wink

Теди, добре дошла ОТНОВО при нас, Ивайла е станала много красива и е започнала да прилича много на теб! Heart Eyes

Роси, страхотни снимки, както винаги, важното е да не се предаваме дори и техниката като ни предаде! Laughing

Ани, супермного ме е яд #Cussing out , ама като не влизаш, хак да ти е !!! Следващият път няма извинения- палиш и където и да си- да си на линия, че те забравихме!

Иви, и ние ще ти стискаме палци другата седмица по -отблизо, ама ще е по- на юг. Обаче флуидите до морето се предават по- добре  Sunglasses И да спираш да шеташ  Naughty, че като ходите неизгладени няколко дни какво ще стане! Crossing Arms

Рукси, само разпалваш въображението със "споделителното си настроение! За теб copy/ paste няма ли??!! Ние сме петимни за новини , за нещо писано от теб, а ти да вземеш да не го пуснеш! Heart Eyes

Ей, как се оживи форума, направо да не повярваш, пишат толкова много различни хора, по едно време си бяхме редовен състав- 5-6 постоянни като Мечо, Иви, Алекс, Роси, Съни,  1-2 като Вещи дето само казва здрасти, 3-4 като АниК дето прелитат отвреме на време с кратки репортажи, такива като мен и Уини дето четат, четат, па като седнат по нощите нямат мярка ooooh!  и последно, такива като Фрида, Рукси, Пипиоле,Дани , Лулу, за Теди да не говорим, дето не пишат с месеци... Ако не съм била достатъчно изчерпателна, моля да ме извините!  hahaha

Хайде сега лека, осигурих ви четиво за кафето, след мен може Уини да добави кратки бележки... Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 02:09 от Пипи 67

# 82
Кеми честито голямо момче!
Рукси ще се радвам да се видим и с теб  Hug тъкмо ще ви запознаем с Боби  Mr. Green

# 83
Ивеее, що не спинкаш по нощите?!

И кой е Боби?Малкото човече?

Лулу давай снимкии:-)

# 84
Аз мога и да не пиша, ама чета hahaha

хайде добро утро и от мен с нещо за подкрепяне и създаване на хормони на щастието, че с този дъжд доброто настроение е под въпрос.

Още веднъж да кажа, че много се радвам че се навих да дойда, че много се надявам другия път да бъда без дете.

При нас нищо ново, детето е добре, на мен ще ми вадят 4 броя мъдреци, които са пораснала вътре във венеца ми, щото ми била къса челюста, и от една страна е хубаво, че най-накрая ще се свършат периодичните ми болежки, от друга изваждането на пари точно преди море не е най-доброто нещо, ама хайде.
Другото е, че ще бъда на принудителна диетка, и ще се заформя за плажа.
Пиша глупости, но това е защото още не съм си поела дозата кафе.
Нямахме ток до сега.
Хубав ден!

# 85
Фрида - точно от такова доза имах нужда сутринта - благодаря - малко калориите в повече са ми  Embarassed, а Сара е бонбонче !
Толкова ми бе приятно сутрешното кафе с разглеждането на снимките - Теди - Ивичка е сладка принцеска с тези къдрици  Hug, а всичките сте много хубави на срещата - за мен за пореден път е съжалението че не успях да дойда - борихме една уж гнойна ангина с Пепи и разстройство с каката  Tired Накрая хомеопатката ни заключи обратното на джипито ни, че не е гнойна нагина и за мой ужас в началото , но се разминахме без антибиотик и слава богу.
Ние другата седмица живот и здраве ще тръгваме на пътешествие до морето с посещение на различни градове и после сме на моренцето от 8 до 20 - и сигурно няма да влизам във форума.
Иви - стискам палци всичко да е наред - така както те чета изглеждат нормални нещата, но някои лекари ми иде да  #2gunfire Искам и аз да се запозная с Боби Simple Smile

Целувки на всички ви!

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 09:22 от evica

# 86
....... за Теди да не говорим, дето не пишат с месеци... .........
Взех си бележка, Пипи  Laughing Хубаво е, че има кой да ни строява все още  Laughing
Да нацелуваш адашката от мен, пък аз ще гледам да пиша повече  Blush

Иви, аз също съм казвала, че Ели прилича на Ивето, но бяха по-малки  Mr. Green

Благодаря ви за хубавите комплименти! Като я питаме Ивата какво е, тя казва - "красавица съм на мама и слънцето на татко"  Heart Eyes

# 87
Снощи решихме за първи път от 100 години да гледаме филм, да ама гледахме 2, а втория тъъъъъъп как не заспах незнам  Mr. Green

Да Уини, Боян ще е малкия човек най-вероятно Blush Елито му казва бебе Бибо  hahaha
Евица ще ви го представя веднага щом се запознаем и се приберем у дома Heart Eyes Дано децата да са добре и да са приключили с разболяванията  Praynig
Фрида оправяй настроението тъкмо се разхлади, аз откога чакам...вчера тук беше жега, дано днес е по-добре  Hug За мъдреците мога да ти съчувствам ужасно много  Sad Но каква диета бе жена, ти си кожа и кости и изглеждаш чудесно  Peace

Иви, аз също съм казвала, че Ели прилича на Ивето, но бяха по-малки  Mr. Green
Благодаря ви за хубавите комплименти! Като я питаме Ивата какво е, тя казва - "красавица съм на мама и слънцето на татко"  Heart Eyes
Joy hahaha Joy

# 88
  • Остров Приятелство
Добър ден на всички  Hug

Пипи Ти като на раздяла го раздаваш с този тъй изчерпателен пост Mr. Green.Заминавате ли вече или вече заминахте?Като стигнем до Вас, ще звънна да приготвяте барбекюто, та да не губим време Whistling

Ivy Искам пък и аз да се запозная с Боян - завиждам и ми е мъчно Confused Моля, някоя от Вас, която ще има тази чест, да го гушне и за мен Peace
Прегръщам те Hug

Ruxi  Hug

Хубав, леко прохладен и много мързелив/подчертано за Ivy и Alexandra/ ден на всички!

# 89
Съни имам нужда от прохлада Simple Smile Благодаря! Аз ще имам честта със сигурност, той ще е едно много гушкано бебе  Joy Дано да дава повече от кака си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт