Отговори
# 90
Добро утрооо  Hug

Чудни снимки разгледах! Много свежи изглеждате всички!

Да се похваля, че тук от няколко дни слънце пече Simple Smile Дано няма валежи повече  Praynig

Другото ново е, че Тео вчера изкара цели 2 часа в градината почти без да плаче. Единсвеното, което го успокоило било четенето на книжки. Едната му харесала особено много... най-вероятно картинките, защото от английския знае 2 думи само. Желян е седял пред вратата за всеки случай и ги е чул вътре да лаят, маучат, бучат... само и само да разсейват малкия  Joy

И последното ново е, че от четвъртък в офиса ни ще идва да помага момче, кето е аутист. Вече има едно такова момче във финансовия отдел. Преди това е работено доста време с тях, вече са сравнително по-спокойни с други хора. Имахме снощи инструктаж как да се държим и какво да очакваме. Вълнуващо е и се радвам, че дават шанс на различните хора! Ще се опитаме и да създадем повече уют в офиса, за да се чувства момчето още по-спокойно. То и сега си е достатъчно уютно според мен. Simple Smile

ТедиБ, много се зарадвах на теб. Ивчето е станала голяяяямо момиче вече, изключително сладка и ангелски къдри  Heart Eyes Наистина си приличат с Ели:)

Иви, стискам крака, ръце, палци - всичко! С теб сме, дръж се  Heart Eyes Леле, нямам търпение вече да видим Боян  Hug Hug Hug

Фрида, много си красива!

Лек ден ви желая   bouquet

# 91
Пепа, радвам се за Тео, дано все по леко понася градината! За новия ти колега ми е много любопитно - различават ли се от нас ?

# 92
Пепи Тео е голям герой  Hug Ще свикне, че и англисйки ще научи  Mr. Green Звучиш толкова позитивно, работата ти се отразява добре  Heart Eyes

# 93
  • Sofia
Хайде и аз вече да се изкажа след като прочетох тази тема и разгледах снимките. Няма да изброявам, всички снимки гледам с голямо умиление и интерес.
Доста болнички е имало, а и Габи изкара същата гадост - гной от гърло, нос и очи  Sad От 3 седмици е добре, а и на морето успях да го опазя. Аз изобщо не си починах, но беше страхотно, нямаше празна минута. Габи много е пораснал при баба си и знае толкова неща, няправо ме изумява  ooooh! Всички деца сега са толкова умни... Взима пинсетата и огледалото и се опитва да си скубе веждите, епилира си краката с епилатора, с преста за коса се опитва да се справя... няма нещо, което аз правя той да не се опитва да повтори  ooooh!
След малко ще кача снимки да го видите на морето.
Добрата новина е, че там си загубихме бибата и не успяхме да намерим същата, та вече сме без нея. Аз и без това исках да го отказвам.

Пепи, много е хубаво това, което правят там за "по-различните" хора  Peace
Пипи, пак прелетях с поста си, но аз по принцип съм такава - искам да кажа много и набързо  Embarassed

# 94
Иви, Алекс, Валя, какво ще кажете утре към 10,30 да чукнем една срещичка Laughing Ако е така прохладно като днес, де Peace
Пепа, впечатляваш ме все повече с работното си място и условията там, а и градината на Тео звучи много обещаваща LaughingХубаво е, че се грижат така за него, все пак е чужденец, не знае езика и въпреки това успяват да го развличат  bouquet
Аник, звучиш много бодро, хайде давай снимките, че ви забравихме HugЧестито за бибата Wink
Фрида, снимките ти са върха Heart Eyes Как го правиш тоя номр с мъгливия фон? Много е ефектно.
Митко пък от снощи упорито иска да заспива сам, което е хубаво и аз от кога исках да почне сам да заспива, пък сега ми липсват моментите на гушкане преди сън Sad Преди заспиваше докато суче, сега суче съвсем малко и казва *Там* и сочи леглото, слагам го и заспива самичък Rolling Eyes Толкова изведнъж стана, че не успявам да отреагирам адекватно

# 95
Мерси, за снимките.
размазаният фон става със сменна оптика (апарат и обектив отделно) или когато си на макро режим. Simple Smile

# 96
Благодаря, има толкова *хляб да изям * по отношение на фотографията, а ми е такава страст Blush

# 97
Чети фото темите, там има много инфо Simple Smile

# 98
  • Варна
Иви, Алекс, Валя, какво ще кажете утре към 10,30 да чукнем една срещичка Laughing Ако е така прохладно като днес, де Peace
Аз съм ЗА, но ще съм без Мони.

# 99
  • Остров Приятелство
Зная, че няма нужда да Ви моля  Hug
Преди малко го направиха  Peace
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&v=1&s=

# 100
Съни, гласувах, дано повече хора го направят  Praynig

# 101
  • София/Осло
 И аз гласувах, миличкото слънчице  Praynig

# 102
  • Варна
Аз съм ЗА, но ще съм без Мони.
Самоцитирам се, изникнаха ми много неща които ще искат от работа, и няма да мога да мръдна  Sad

Незнам защо, но това bankazaidei не може да ми се зареди никога.. Sad

# 103
На мен също не ми зарежда, но досега съм гласувала Rolling Eyes Може да е временен проблем.

Кеми чух се с Валя в морската на заградената площадка в 10:30  Heart Eyes Алекс измъкни се поне за малко ако можеш  Heart Eyes

# 104

Кеми чух се с Валя в морската на заградената площадка в 10:30  Heart Eyes Алекс измъкни се поне за малко ако можеш  Heart Eyes
Супер, там съм, само да не вали Hug Алекс, моля те, моля те искам да се запознаем най-после Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт