Жени с косми , много съм учудена

• 41 973
  • 361
  •   1
Отговори
# 15
Щях да кажа, че може да е по религиозни причини, но не ми се връзва с прическа и деколте newsm78
Иначе съм виждала дами с мустак, които си го отглеждат поради гореспоменатите религиозни причини... не ме учудва.  Tired

# 16
  • Пловдив
Подобна гледка е меко казано неестетична и също би ме подразнила, но не е моя работа да обсъждам жената и космите й. Виждала съм такива жени, но все пак всеки е свободен да се обезкосмява или не.

Щом жената се чувства добре с космите си,аз нямам нищо против.Предлагам всеки да си гледа неговите косми.

Peace

# 17
Аз пък хич не се учудвам на такива жени Whistling
Имам една позната ,която дори и на сватбата не си махна космите под мишниците,а беше с рокля с презрамки Joy
На всичкото отгоре и ръченици играеше с високо вдигнати и мятащи нагоре ръце hahaha hahaha А космите просто не бяха махани никога и си представете за каква гледка става на дума.
Не че на краката си ги беше махнала,но поне роклята беше дълга и нямаше как и те да се видят.
Всичко живо се смя,много весела сватба беше Laughing hahaha
Така и не съм разбрала досега,защо това момиче така и не искаше да си ги махне.Може би религиозни причини,знам ли newsm78

# 18
Неделята ходихме на басейн, имаше около 500-600 души най-малко.. Както си лежахме на едни шезлонги жената, която мина покрай нас просто ме зашемети #Crazy . Имаше такива космати крака и ръце, а за подмишниците да не говорим newsm78 . Ако не я бях видяла никога нямаше да кажа, че това може да бъде жена и то на възраст около 30-35 г.  #Shocked А най-интересното беше, че отиде и се настани на местата, които са за ВИП гостите демек богати и поддържани люде..

# 19
ами най-вероятно мъжът на въпросното жена така я харесва....което пак е доста съмнително, но всякакви ги има
и аз бих гледала стланно при положение, че жената е `поддържана`  Shocked

# 20
дебеланке,аз искам снимки от сватбата пък!!!  Mr. Green

# 21
Моята козметичка ми разказва за нейна клиентка, лекарка, която отишла веднъж (преди почивка на море) да й разреди космите Joy. Въпросната лекарка никога не си махала космите, защото била на мнение, че щом природата ни е създала с косми, било противоестествено да ги махаме и по този начин сме вредяли на организма си. Космите й били дълги, черни и дебели Sick. Тя не искала да ги маха всичките, а само да ги разреди. Козметичката й сложила кола маска и ми разправя: "те толкова добре отгледани, че с едно дръпване всичко се маха, под колата не остава косъм". Лекарката се вбесила, че я е обезкосмила тотално, вдигнала луд скандал и й казала, че е некадърна Shocked.

# 22
Жена с косми = грозна гледка.
Peace

# 23
Ужасно грозна гледка наистина. Моите косми са руси, започнах да се обезкосмявам като бях на 13-14 години. Майка ми не ми позволяваше, защото били руси и не се виждали (а тебяха доста дълги, така че си представям краката на въпросната хубавица). Та издебнах я аз майка ми докато беше на една екскурзия в Македония и игра бръснача Simple Smile Само до коленете обаче. Тя после много ми се скара, а аз пък ги обръснах до горе. И като почна един буен растеж след този ми ти бръснач, ама аз тогава - хлапе, нямам пари за епилатор. И година - две някъде все ги бръснех. После си купих епилатор, а вече ходя само на кола и почти нямам косми Simple Smile

# 24
Аз пък хич не се учудвам на такива жени Whistling
Имам една позната ,която дори и на сватбата не си махна космите под мишниците,а беше с рокля с презрамки Joy
На всичкото отгоре и ръченици играеше с високо вдигнати и мятащи нагоре ръце hahaha hahaha А космите просто не бяха махани никога и си представете за каква гледка става на дума.
Не че на краката си ги беше махнала,но поне роклята беше дълга и нямаше как и те да се видят.
Всичко живо се смя,много весела сватба беше Laughing hahaha
Така и не съм разбрала досега,защо това момиче така и не искаше да си ги махне.Може би религиозни причини,знам ли newsm78

А после как сте яли на тази сватба след такава гледка  Sick на мен хич няма да ми е весело  ooooh!

А жена с добре отгледани косми си е ужасна картинка все пак е жена, че те мъжете вече се обезкосмяват, явно има жени които са назад с няколко века  hahaha

# 25
Сигурно има причини жената да си ходи с космите, въпреки че недоумявам каква може да е  Thinking

До 14-тата ми година, майка ми не ми даваше да си махна космите на краката и аз ги изрусявах, защото си мислех, че се виждат по-малко, но на 35  newsm78

Ама пък щом си се харесва, а и мъжът й няма нищо против...

# 26
  • София, център
Аз имам една съученичка, която не си маха космите, за да не й станат повече.

Имам и приятелка, също доста окосмена, която при въпрос защо не се обезкосмява, отговаря, че в космите й бил чарът!

Не го приемам за нормално.

# 27
Уф ужас  Shocked
 Как може да има такива жени,:ooooh: повечето мъже се обезкосмяват вече
Сигурна съм ,че картината е покъртителна, не ги приемам тези неща за нормални  Crossing Arms

# 28
Не, съм виждала -женски космати крака

# 29
Аз имам една съученичка, която не си маха космите, за да не й станат повече.

Имам и приятелка, също доста окосмена, която при въпрос защо не се обезкосмява, отговаря, че в космите й бил чарът!

Не го приемам за нормално.

В космите й бил чарът! #Crazy Малееее...стига бе!

А по темата за тази жена направо се учудвам! Определено е грозна гледка.
Май все още има и жени, които се оправдават, че като си махат космите ще им станат повече. Това е просто глупаво!  Дано такива екземпляри с натуралната си окосменост бъдат все по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт