Жени с косми , много съм учудена

• 41 978
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Красотата е субективно понятие и зависи от културните модели на обществата.
А какво ще кажете за жените от някои племена, които носят халки, кости и др. предмети, забодени в носа, устните, веждите?
А тези с гривните, удължаващи шията?
Древните в Южна Америка са харесвали ниски и дебели жени.
Спрямо днешните естетически разбирания и Мерилин Монро е била дебела и не би имала шанс да стане звезда.

Защо всички, които са различни трябва да бъдат обект на коментари ,подигравки или особено отношение?
Дали ще са космати, дебели ,инвалиди , цигани ..... НЯМА ТОЛЕРАНТНОСТ у нас!  Tired

Единственото мнение, с което мога да се съглася Peace

Колко е лесно и хубаво да обсъждаме на другите кусурите...От това не ставаме нито по-хубави, нито по-добри Tired

Неприятна гледка е - спор няма. Но е въпрос на избор.

Както аз не очаквам някой да ме съди, че обичам по бебешки гладка кожа, така и аз не си губя времето да критикувам на останалите предпочитанията Peace

# 91
...Все по-често срещам жени, които се невротизират от 1 изникнал косъм. Това не е нормално според мен.
                      Peace. Нямам нищо против чуждите косми, дрехи, нокти, коси, крака и т.н.т.. Гледам в другата тема на доста хора/жени гърдите им са различни  ooooh!... И те са ми симпатични.

# 92
И все пак си е неприятна гледка... Това си е чиста проба запуснатост. Не оправдавам и това си е... Mr. Green

# 93
Ето затова не се заглеждам по жени.  Simple Smile

# 94
  • Варна
И все пак си е неприятна гледка... Това си е чиста проба запуснатост. Не оправдавам и това си е... Mr. Green

ами така си е  Peace

# 95
  • Sofia
Горгона Meдуза, препочитам красива и поддържана. Какви са тези избори дето ги даваш.  Rolling Eyes

Не може всичко да имаш. На всички с претенции им пожелавам една обезкосмена грозница да си я  галите  Heart Eyes

# 96
абе всеки си има предпочитания-аз лично немога се понясям с косми-всеки сам се решава де да си пусне растителност,важното е да се чувства добре Mr. Green

# 97
аз имам приятелка на моите години (23), която никога не си е махала космите по краката.  Shocked вярно е, че са малко и руси, но все пак  Sick до офиса, където работя имаше фризьорски салон и фризьорката веднъж ми сподели, че си маха космите само, когато ходи на море  #Crazy ама ставаше дума за космите навсякъде  Sick
аз това не го разбирам, дори съм вманиачена на тема махане на косми, един косъм да имам и откачам.  Crazy не мога да си представя да си легна до мъжа и да имам косми  Sick тия жени не ги ли притеснява не знам.  ooooh!

# 98
  • Sofia

Ще ти обясня каква е връзката на примерите. Всяко общество има изградени културни модели, които определят представата им за света: кое е красиво, кое естетично, кое  нехигиенично (и изобщо понятията във всички области на живота, но няма да се отклонявам от темата).
В някои общества красива е жената, надупчена с халки, в други жената с изскубани косми.  Grinning
Разбирането за хигиена също е повлияно от ценностите на обществото.
Защо считаме жените с космати крака за мръсни? Те може да се къпят редовно, но в нашия модел косми=липса на хигиена!?
Аз също съм част от обществото, за което епилацията е въпрос на естетика, но уважавам изборът на другите да не се вместват насила в рамките, определени от съвременната култура.
Общото между дебели, космати , цигани и инвалиди е липсата на толерантност към тях.  Peace  Тази седмица във форума изникнаха няколко теми, които го показаха. Confused Тесногръдието на голяма част от хората ми дойде в повече.

# 99
Какво против неизбръснатите мъже имате, извинявайте, че още измествам темата. За мен много по-секси е 3дневна брада, че и повече, отколкото гладко избръснат мъж ... Въпрос на вкус, казало кучето и си близнало под опашката ...

# 100
  • Sofia, BG
И на мен ми писна от тесногръдието! Голяма работа, че имала косми!!! то пък и тая наша нация откога стана толкова изискана!?!??Добре, че сте вие да предадете европейски вид на държавата, в частност столицата. Ама умният човек първо гледа себе си и след това другите, а като гледам снимките на някои хора тук......

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 11:49 от Rudyo

# 101
  • густо майна Филибето
На мен изобщо не ми пречат нечии женски косми, мъжът й да му мисли. Вие какво сте се закъхарили за чуждите косми? Rolling Eyes

# 102
  • Между гори и планини
Наскоро видях такава майка в парка. Гледах на долу заради сина ми, случайно погледнах в страни и едно майче по къси шорти и дълги тъмни косми по краката  Sick
И на плажа съм виждала изкочили от банския космърлаци, непочистени подмишки...
Първенството беше на учителката ми по география - засукала мустак и с рядка брадичка...

# 103
Чудиш ли се на мъже без косми? ............И едните и другите - така са си решили, какво толкова странно има? Това, че нещо е масово и е по-хубаво не го прави задължително. Peace

# 104
И пак да уточня  мацка с прическа с чудо , деколтета , а за ръцете ясно, че щом на краката не ги маха и на ръцете също, а и веждите и са натурални Peace
Сигурна съм за годините , познавам я лично

аз бих се обидила ако дойде някой и ми държи сметка имам ли косми или нямам....И всъщност някак си звучиш доволна.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт