Жени с косми , много съм учудена

• 41 964
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
Аз много уважавам жени с косми по краката и ръцете, че и къде ли още не. Това са смели жени, на които не им пука за мнението на хората, както и за обонянието им и прочие......Живеят си живота и си веят природното окосмение.....Пък и от мустака червилото се запазва по- дълго, а зиме се пести от чорапогащници и по- солидни дрехи при крайниците  Twisted Evil

Ако трябва да съм сериозна, аз съм една от онези, плиткоумните, които скубят всеки косъм без пощада и не намирам за секси жена с рокля, червило и високи обувки (т.е. целяща да покаже заинтересуваност към външния си вид), кокурираща Кинг Конг, пък било то и рус екземпляр.....Ще ме прощавате, ама нали умът ми е плитък, та толкова си мога  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing

# 76
Не прочетох всичко, ще извинявате. Имам позната, която си бръсне краката само долу - до десетина сантиметра над кокалчетата, нагоре - не, нали не се виждат. Ходи с дълги панталони и лете и зиме.

# 77
А за жените без косми или с окосмяване за завиждане  Laughing т.е.почти липсващо  съм забелязвала при по-улегналите ( да кажем ) жени. Каква е логиката с годините да ти окапват космите?
Аз искам сега, пък нека съм космата на 60 Laughing
Не знам каква е логиката, но е факт. Може би от постоянното епилиране, те постепенно изчезват. А на 16 или на 60 все си е гадно да си космат.

# 78
Честно ви казвам,не съм срещал такива жени.А се срещам с доста.Къде ги намирате тези модели пропуснали еволюцията.Все пак 2007 годи на сме!С тез космарлаци и градини по краката ме върнахте в началото на миналият век.А как стои въпроса с веждите?Признавам си, срещал съм жени с мустаци над очите. Sick Sick Sick
Лилянчо сигурна ли си ,че това са панталони newsm78

# 79
Лилянчо сигурна ли си ,че това са панталони newsm78

hahaha

# 80
  • Sofia
Красотата е субективно понятие и зависи от културните модели на обществата.
А какво ще кажете за жените от някои племена, които носят халки, кости и др. предмети, забодени в носа, устните, веждите?
А тези с гривните, удължаващи шията?
Древните в Южна Америка са харесвали ниски и дебели жени.
Спрямо днешните естетически разбирания и Мерилин Монро е била дебела и не би имала шанс да стане звезда.

Защо всички, които са различни трябва да бъдат обект на коментари ,подигравки или особено отношение?
Дали ще са космати, дебели ,инвалиди , цигани ..... НЯМА ТОЛЕРАНТНОСТ у нас!  Tired

# 81
Или аз не съм в ред и изоставам с тенденциите  newsm78
Жена на около 35 , добре изглеждаща, с високо самочувствие за себе си и облечена модерно с дълги косми на краката -руси , но дълги, като я питах ми отговори, че никога не ги е махала  newsm78 а те са ама много дълги  Sick
Какво ви е мнението за такива жени, харесвате ли не епилирани крака и виждате ли често такива жени?

Евала на такава жена. Иска се доста сила, за да устоиш на всички, които се погнусяват от теб. Никакви косми не ме притесняват. Чарът не зависи от космите.

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 18:46 от Hear Again

# 82
  • Sofia
 Вие кое избирате красива и космата или грозна, но обръсната?

# 83
abe chudo golqmo - to da imash celulit i kosmi e po golqmo prestyplenie , ot tova d akradesh prostituirash i ubivash qvno:)))

# 84
a kakvo shte kajete za jena s visoko samochuvstvie s edin epilliran krak:)) i edin v gips. pri tova kypeshta si samo dqsnata polovina ot tqloto v tiq jegi i to predimno s mokri kyrpi ili opakovana s folio . kosata mi smeq da q miq samo pri friziorka i ot 10 dena ne sym q. dobre, che ne izlizam, zashtoto koi znae kak shte se cheta po forumite Simple Smile))

# 85
Горгона Meдуза, препочитам красива и поддържана. Какви са тези избори дето ги даваш.  Rolling Eyes

dufyds, hfh, или каквото си там, още 5 пъти да си смениш ника, пак ще те позная  Twisted Evil

Както каза - по-добре да проституираш, успокой съвестта си. Най-ми хареса - kosata mi smeq da q miq samo pri friziorka i ot 10 dena ne sym q.  Супер си, жалко че не излизаш.

# 86
  • София
Всеки да си ходи както си иска. Това не зависи само от чувството за естетика, а от изградените навици, наличието на време и много други фактори.

# 87
В края на краищата всеки може да си ходи както иска и най-важното е да се чувства добре.Условностите в които живеем не само не ни правят живота по-лесен,а и ни натоварват,запълвайки времето ни с неща,които не желаем,но се налага да направим,защото иначе обществото няма да ни приеме или ще ни се подиграе.Какво лошо има в  това,че дадена жена е избрала собственото си удобство,пред удобството на познати и непознати хора Rolling Eyes

# 88
Karen, на първо място да отбележа, че не търся конфронтации или пък искам да си налагам мнението, но примерите за племената нямат много общо в случая, тъй като при тях става въпрос за религиозно- културни предпоставки, а в този случай по- скоро за немарливост. А дали знаем какво се случва с тези от тях, които пък не носят халки и прочие и дали те са толерантни към тях?
А по повод толерантността- не виждам защо трябва да се поставят в една група инвалидите, циганите и дебелите с хората с лоша хигиена  newsm78 Над първите неща (дори и за кг. хората често нямат много вина, поради болести и прочие) човек няма контрол- той просто се ражда/става такъв и това е и не знам да има някой, който би се подиграл на инвалид например! Виж обаче, ако човек не намира време да си измие зъбите, да си изреже ноктите и дори да се обръсне (за жените най- често поне краката, а за мъжете лицето и това в общи линии е стандарт в повечето цивилизовани страни), ами просто си се носи на върлма или вмирисан, няма как да не ти направи впечатление и каква толерантност се очаква да проявиш?!? Ясно е, че няма да му кажеш в лицето или да му се изсмееш, но пък и да трябва да го считаш за нормално....айде стига!
Може и да не е приятно за доста хора да отделят време за себе си, но света в който живеем е такъв и има определени общоприети хигиенни и естетически норми.

# 89
Все ми е тая за чуждите косми. Достатъчни са ми проблемите с моите.
Голяам кеф обаче, че сега по време на бременността от хормоните ми растат много по-бавно Grinning

Мисля, че се създава обществена психоза основно сред жените на тема косми. Все по-често срещам жени, които се невротизират от 1 изникнал косъм. Това не е нормално според мен.

Общи условия

Активация на акаунт