Жени с косми , много съм учудена

• 41 960
  • 361
  •   1
Отговори
# 60
Косми =  Sick но все пак всеки си решава за себе си ! В Германия 50 % от жените / говоря за чисти германки/ са си с космите навсякъде и това не им прави никакво впечатление, нито пък и на мъжете им !
по повод германките- в началото на 90-те на плажа видях една дама, чиито косми, много гъсти и дълги, се показваха от бикините,като две широки ленти от двете страни  Laughingне беше красива гледка Mr. Green   

# 61
  • Варна
това е риторичен въпрос...много ясно че не са приятна гледка жени с косми където и да е Crazy...но честно казано не ми дреме кой, къде, как и кога си маха космите...достатъчно ми е че се занимавам с моите косми  Laughing Peace

# 62
  • Пловдив / София
Аз с моите косми се боря почти ежедневно, ами сега и за чуждите да мисля. Laughing
На мен лично не ми е естетична гледката на космата жена, но все пак не ме и интересува. С нищо не ми пречи.
Да му мисли мъжът й, той си ляга всяка вечер до нея. Mr. Green

# 63
  • София
Интересното е,че все по-често започвам да виждам такива гледки-девствени подмишници,космати ръце и крака.Преди не ми е правило впечатление,но при положение,че почти всички мъже,които познавам,махат космите си под мишниците,жените така да се оставят Sick

Иначе свекърва ми е от екземплярите,които нямат никакви косми.Последният път,когато я видях,каза,че си е бръснала краката преди 2 месеца hahaha,а нямаше кьорав косъм.По ръце,крака,подмишници-никъде няма.Каза,че от млада била така Laughing

# 64
  • София
А за жените без косми или с окосмяване за завиждане  Laughing т.е.почти липсващо  съм забелязвала при по-улегналите ( да кажем ) жени. Каква е логиката с годините да ти окапват космите?
Аз искам сега, пък нека съм космата на 60 Laughing

# 65
  • Пловдив / София
А за жените без косми или с окосмяване за завиждане  Laughing т.е.почти липсващо  съм забелязвала при по-улегналите ( да кажем ) жени. Каква е логиката с годините да ти окапват космите?
Аз искам сега, пък нека съм космата на 60 Laughing

Това и аз съм си го мислела, ама уви. А по тоя повод една позната веднъж ми каза, не можеш с такава гъста коса и такива дълги мигли да нямаш другаде по тялото косми.

# 66
  • Варна
every me , аз си го обяснявам с това, че при епилация на космите продължително време те се разреждат и разреждат и когато стигнеш на възраст, в която космите ще са ти последния проблем хоп...те вече ги няма  Laughing Peace

# 67
  • София
every me , аз си го обяснявам с това, че при епилация на космите продължително време те се разреждат и разреждат и когато стигнеш на възраст, в която космите ще са ти последния проблем хоп...те вече ги няма  Laughing Peace

мда, утешително, да бях започнала да се епилирам на 5  Laughing
иначе-да, благодаря ти -знам го това, просто е несправедливо -това е.
Извинявам се, че заради мен се измести темата...  tiptoe  tiptoe

# 68
Аз пък хич не се учудвам на такива жени Whistling
Имам една позната ,която дори и на сватбата не си махна космите под мишниците,а беше с рокля с презрамки Joy
На всичкото отгоре и ръченици играеше с високо вдигнати и мятащи нагоре ръце hahaha hahaha А космите просто не бяха махани никога и си представете за каква гледка става на дума.
Не че на краката си ги беше махнала,но поне роклята беше дълга и нямаше как и те да се видят.
Всичко живо се смя,много весела сватба беше Laughing hahaha
Така и не съм разбрала досега,защо това момиче така и не искаше да си ги махне.Може би религиозни причини,знам ли newsm78
Боже, човек да се смее ли да плаче ли?
Аз имах една колежка,която си бръснеше краката, но не си махаше космите под мишниците. Не намирах смелост да и кажа нещо, ама другите ми приятелки я питали. Тя казала,че така се чъвства добре. Днес вече е мама и поддържа хигиена. Казвам поддържа, защото точно под мишниците не ми се мисли какво се случва когато се изпотиш.
Иначе моята мама е на 44 г.,ама на краката няма изобщо косми. Ако знаете как и завиждам. А аз с този епилатор, сигурно няма да се разделя никога с него.

# 69
Аз с моите косми се боря почти ежедневно, ами сега и за чуждите да мисля. Laughing
На мен лично не ми е естетична гледката на космата жена, но все пак не ме и интересува. С нищо не ми пречи.
Да му мисли мъжът й, той си ляга всяка вечер до нея. Mr. Green
Горе-долу такова е и моето мнение.

# 70
  • Варна
Не го приемам за нормално, още по-ненормално ми звучи мъж да го привлича жена с косми по краката.

Аз имам позната, на която мъжът й не и дава да се обезкосмява  ooooh!. Тя иска, но големи скандали стават като реши да си отстоява желанието. В края на краищата реши, че няма да си разваля хубавото семейство заради едните косми- и без друго си е родена с тях.

Колко трябва да си плиткоумен за да твърдиш,че е ненормално човек да не не си маха космите? Който иска си ги маха, който не иска има право да не го прави. По-грозна гледка от жена с косми е тъпата жена  Peace Всеки има право на мнение (и на окосмение) и това не го прави ненормален. Аз за себе си съм преценила,че предпочитам да ги махам. Не смятам,че е ненормално ако други жени не мислят като мен.
Какво викахте за толерантността към различните  newsm78 В оная тема за дебелите?

Абсолютно съм съгласна с горното мнение и изобщо не се потрисам като/ако видя окосмена жена/мъж.

# 71
Аз много уважавам жени с косми по краката и ръцете, че и къде ли още не. Това са смели жени, на които не им пука за мнението на хората, както и за обонянието им и прочие......Живеят си живота и си веят природното окосмение.....Пък и от мустака червилото се запазва по- дълго, а зиме се пести от чорапогащници и по- солидни дрехи при крайниците  Twisted Evil

Ако трябва да съм сериозна, аз съм една от онези, плиткоумните, които скубят всеки косъм без пощада и не намирам за секси жена с рокля, червило и високи обувки (т.е. целяща да покаже заинтересуваност към външния си вид), конкурираща Кинг Конг, пък било то и рус екземпляр.....Ще ме прощавате, ама нали умът ми е плитък, та толкова си мога  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 17:52 от me4eto

# 72
Моята свекърва е така-с косми под мишниците,и то доста дълги.Не ги маха ,а са ужасно отвратителни.Чудя се как ли да я попитам защо не ги маха и защо ги държи,ама знам ли да не се обиди.Направо като я видя,особено като се запоти,като провиснат едни такива мокри... Sick Sick Sick

# 73
Подобна гледка е меко казано неестетична и също би ме подразнила, но не е моя работа да обсъждам жената и космите й. Виждала съм такива жени, но все пак всеки е свободен да се обезкосмява или не.

Щом жената се чувства добре с космите си,аз нямам нищо против.Предлагам всеки да си гледа неговите косми.

Peace

Съгласна съм с това - всеки е свободен да ходи както си иска. Дали обаче е красива гледка е друг въпрос...

# 74
Моята свекърва е така-с косми под мишниците,и то доста дълги.Не ги маха ,а са ужасно отвратителни.Чудя се как ли да я попитам защо не ги маха и защо ги държи,ама знам ли да не се обиди.Направо като я видя,особено като се запоти,като провиснат едни такива мокри... Sick Sick Sick
Joy Mr. Green
И моята.Само че тя е с мустак bowuu

По темата-не,не ми харесва NaughtyРуси,черни-все са си косми.

Общи условия

Активация на акаунт