Жени с косми , много съм учудена

• 42 098
  • 361
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Кофти е малко да ходиш като Мата Космата, но всеки си има космена покривка и има право да си я култивира както си ще
Офф:
Забелязахте ли Мата Космата колко перфектно беше епилирана в новата версия на "Планетата на маймуните" Mr. Green

Аха, и със изскубани вежди и червило Laughing Laughing

# 196
Цитат
Кофти е малко да ходиш като Мата Космата, но всеки си има космена покривка и има право да си я култивира както си ще
Офф:
Забелязахте ли Мата Космата колко перфектно беше епилирана в новата версия на "Планетата на маймуните" Mr. Green

Аха, и със изскубани вежди и червило Laughing Laughing

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Таз тема нема край...  Mr. Green

# 197
Мами, дайте своя глас за Криско![/color] Пък после пак ще обсъждаме кой космат, кой не  Hug

# 198
  • София
Мами, дайте своя глас за Криско![/color] Пък после пак ще обсъждаме кой космат, кой не  Hug
Дали сме го. Peace

# 199
Където и да бръкна, все за косми става въпрос ooooh! Виждала съм такива жени, да. рави ми впечатление, но дали да се епилира е право на избор на всяка жена Peace

# 200
Дали сме го. Peace
Може да се гласува всеки ден Peace

# 201
Космаците са ми  луда страст, реша ги на път по дължина на прасеца.Неустоимо става положението!

# 202
Точно днес като бях на разходка в Морската градина с една приятелка и децата се разминахме с една жена, която беше на около 35 - 36 години и да ви кажа чесно като и видях краката  - ами все едно виждам мъж  Sick  Дълги, черни и даже се къдреха леко - направо много грозна гледка

# 203
Някои жени не си ги махат "за да не станат повече"  Laughing
hahaha Joy Joy Joy Еееее,не...

# 204
Някои жени не си ги махат "за да не станат повече"  Laughing
hahaha Joy Joy Joy Еееее,не...

не,ама ДА  Mr. Green

# 205
Е, кво се хилите Crossing Arms Да не би да не е вярно, че като се изстръгне мъха и после става гора от стомана  Crossing Arms

# 206
  • София
Да, естествено, че съм виждала космати жени.
Но комбинацията наточена мацка + гори тилилейски би ме учудила и мен.

# 207
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В края на краищата всеки може да си ходи както иска и най-важното е да се чувства добре.Условностите в които живеем не само не ни правят живота по-лесен,а и ни натоварват,запълвайки времето ни с неща,които не желаем,но се налага да направим,защото иначе обществото няма да ни приеме или ще ни се подиграе.Какво лошо има в  това,че дадена жена е избрала собственото си удобство,пред удобството на познати и непознати хора Rolling Eyes

същото е и моето мнение

# 208
  • Пловдив/Бургас
В края на краищата всеки може да си ходи както иска и най-важното е да се чувства добре.Условностите в които живеем не само не ни правят живота по-лесен,а и ни натоварват,запълвайки времето ни с неща,които не желаем,но се налага да направим,защото иначе обществото няма да ни приеме или ще ни се подиграе.Какво лошо има в  това,че дадена жена е избрала собственото си удобство,пред удобството на познати и непознати хора Rolling Eyes

същото е и моето мнение
Peace

# 209
  • Стара Загора
се настани на местата, които са за ВИП гостите демек богати и поддържани люде..
Не бъркай двата щата. Двете неща не вървят ръка за ръка задължително. Не е нужно да си богат,за да се грижиш за себе си. А кой как ще го прави е личен избор и въпрос на разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт