Жени с косми , много съм учудена

• 42 009
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
  • СОФИЯ
Най- ужасна/ за мен/ е гледката...избуяли косми под мишницата... Sick

Аз пък днес загледах счетоводителката - имаше по квадрат къси черни косми под мишниците. Женствено е, кефи ме, трябваше да я поздравя.

Ужас - това не може да бъде истина - в кой век живееме  ooooh!

# 286
Роза, мисля да си пусна космите под мишницата от утре и да водя дневник. Колко мадами са умрели от ужас при гледката на космите ми и колко силно мириша ще записвам. Mr. Green
Ама те няма да ти кажат на теб лично  ...  Mr. Green дали миришат космите или не...все пак хората са деликатни...сещаш ли се... Wink 

Най- ужасна/ за мен/ е гледката...избуяли косми под мишницата... Sick

Аз пък днес загледах счетоводителката - имаше по квадрат къси черни косми под мишниците. Женствено е, кефи ме, трябваше да я поздравя.

Ужас - това не може да бъде истина - в кой век живееме  ooooh!

Ми май  някои  счетоводителки в 19  век.... Rolling Eyes... Mr. Green 

# 287
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В кой век живеем ? С какво се отличава той ... толерантност може би ?

# 288

Малеееей....много на сериозно ги взехме тези подмишници... Joy Аз съм толерантна по принцип... Heart Eyes Ако знаеш колко миризливи подмишници минават на ден през мен на работата ми...Ама аз се усмихвам и не обелвам и дума. Sunglasses Но тук в фпрума  можем да си споделим....и да се пошегуваме нали?.....  Mr. Green или всичко е наистина много на сериозно... newsm78 ...

# 289
  • СОФИЯ

Тук става въпрос за хигиена ! ОБСЪЖДАМЕ ХИГИЕНАТА НЕ ТОЛЕРАНТНОСТТА - Или бъркам темата  newsm78

# 290

Тук става въпрос за хигиена ! ОБСЪЖДАМЕ ХИГИЕНАТА НЕ ТОЛЕРАНТНОСТТА - Или бъркам темата  newsm78
Съгласна съм,Шуши.
Става дума за хигиената. bowuu

А я да дам нова посока на темата.
Как ви се струва мъжете да се обезкосмяват наравно с жените? Става дума за средно-статистическия мъж,а не за "метросексуалните" Peace

# 291

Темата започна с необезкосмени крака. С какво са те по-нехигиенични?!

# 292

Краката не миришат .... Mr. Green

# 293
  • СОФИЯ

ТОВА Е ГРОЗНО ПОНЕ ЗА МЕН - от гледна точка на хигиената има доста голяма разлика между двете  Hug Как е започнала темата незнам - видях как е продължила  Hug

# 294
  • СОФИЯ

Съгласна съм,Шуши.

Как ви се струва мъжете да се обезкосмяват наравно с жените? Става дума за средно-статистическия мъж,а не за "метросексуалните" Peace

Може би това вече е въпрос на вкус или тенденция в модата Аз лично за мъже одобрявам само обезкосмяване под мишниците  Hug

# 295

Съгласна съм,Шуши.

Харесвам когато мъжът ми се е избръснал подмишниците... Sunglasses И след това като  си сложи деостик и парфюмче ....просто е толкова  свежарски и  секси... Heart Eyes

И аз не възприемам космати подмишници ....независимо дали са красиво поостригани или не... newsm78

Космите ми създават асоциация на нечистоплътност...права е Шуши.Не е никак хигиенично...

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 22:19 от roza66

# 296
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хигиената и космите са различни теми ...

# 297
А толерантноста съвсем друга тема....  Wink

# 298

Съгласна съм,Шуши.

Харесвам когато мъжът ми се е избръснал подмишниците... Sunglasses И след това като  си сложи деостик и парфюмче ....просто е толкова  свежарски и  секси... Heart Eyes

И аз не възприемам космати подмишници ....независимо дали са красиво поостригани или не... newsm78

Космите ми създават асоциация на нечистоплътност...права е Шуши.Не е никак хигиенично...

Роза, вече трети или четвърти път в темата обясняваш как космите, с прическа или не, не те кефят. Хубуу, разбрахме. Боя се, че асоциацията си е лично твой проблем. На мен мадамите, които обясняват как си мият косата веднъж седмично, щот не се цапала, ми звучат нехигиенични, но не ходя да им дудна, пък и ми е ясно, че всеки организъм е различен.

# 299
Под мишниците е хигиена, но по ръцете си е жива мода и то от скоро  Stop

И честно казано изобщо не ме интересуват чуждите косми,
 всеки си има право на избор Crossing Arms

П.П. Представяте ли си с колко необезкосмени
 съфорумки си контактувате тук? - ужас Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт