Жени с косми , много съм учудена

• 41 990
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Не съм срещала скоро "космати жени", но си спомням, че бях видяла майката на една моя позната (около 50 годишна жена), което беше с дълги черни косми по краката  Sick Руси или черни, космите са си косми и не мога да го приема  Sick
Жената е на 50 години, ти как искаш, вече не я вълнуват сигурно такива неща, защото ако я вълнуваха едва ли щеше да е на такова положение....а иначе има жени които държат много на външният си вид и които го поддържат до дълбоки старини....но такива са на изчерпване, аз все по- рядко и по- рядко срещам жени който да мислят за външният си вид заради тях самити....виждала съм много жени които си бръснат само видимите части...примерно са с пола и бръснат само видимото, но леко да им се надигне полата и се вижда-правят го заради хората, не за себе си.....Защо е това, върви ги питай...аз никога не бих направила нещо подобно...по скоро се бръсна заради самата себе си.....така ми харесва, така правя....зависи от човека  Joy

# 316
  • На края на света !
Малко да развеселим темата  Joy Joy Joy
Ето една супер жена Peace

# 317
Малко да развеселим темата  Joy Joy Joy
Ето една супер жена Peace

Sick Sick Sick

# 318
страстна ще да е. Mr. Green

# 319
  • На края на света !
може и хипер страстна да е с тия къдрици  Joy Joy Joy

# 320
  • СОФИЯ
ОЛЕЕЕЕЕЕ  ooooh! ОТ КЪДЕ НАМЕРИХТЕ ТАЗИ СНИМКА  #Crazy

# 321
може и хипер страстна да е с тия къдрици  Joy Joy Joy
то бива,ама на тази плитки може да плетеш.

# 322
  hahahaТова е 100% залепена"коса" ...само за снимката...Абсурд е да си е пуснала такива космаци... Sick Sick Sick..... ми то то си личи че не са истински... Rolling Eyes

# 323
А за Мадона кво ще кажете  Whistling Whistling
Имаше време, когато това беше нормално и никой не се впечатляваше Wink
http://www.leenks.com/gallery518.htm

# 324
И аз съм възмутена от жени с косми в кой век живеем.Ако ви кажа за моята колежка ще ви стане лошо.Първо не си маха космите от подмишницата и лятото като се изпоти се търка  стоалетна хартия под тях Sick Sick Sick

# 325
  • У дома... някъде
Mr. Green ...ми сигурно си мисли,че забърсва друго... Joy

# 326
И аз съм възмутена от жени с косми в кой век живеем.Ако ви кажа за моята колежка ще ви стане лошо.Първо не си маха космите от подмишницата и лятото като се изпоти се търка  стоалетна хартия под тях Sick Sick Sick

С тоалетна хартия....Shocked..... Joy

# 327
  hahahaТова е 100% залепена"коса" ...само за снимката...Абсурд е да си е пуснала такива космаци... Sick Sick Sick..... ми то то си личи че не са истински... Rolling Eyes

Абсолютно PeaceТо от самолет си личи, че е нагласация... Joy

# 328
Боже.... Боже.... Боже.... ще повърна  Sick doh smile3527

# 329

Абсолютно PeaceТо от самолет си личи, че е нагласация... Joy
Дали......или ти така искаш да е..

Общи условия

Активация на акаунт