Жени с косми , много съм учудена

• 41 998
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
  • СОФИЯ

Съгласна съм,Шуши.
Става дума за хигиената. bowuu

А я да дам нова посока на темата.
Как ви се струва мъжете да се обезкосмяват наравно с жените? Става дума за средно-статистическия мъж,а не за "метросексуалните" Peace

Харесвам когато мъжът ми се е избръснал подмишниците... Sunglasses И след това като  си сложи деостик и парфюмче ....просто е толкова  свежарски и  секси... Heart Eyes

И аз не възприемам космати подмишници ....независимо дали са красиво поостригани или не... newsm78

Космите ми създават асоциация на нечистоплътност...права е Шуши.Не е никак хигиенично...

Роза, вече трети или четвърти път в темата обясняваш как космите, с прическа или не, не те кефят. Хубуу, разбрахме. Боя се, че асоциацията си е лично твой проблем. На мен мадамите, които обясняват как си мият косата веднъж седмично, щот не се цапала, ми звучат нехигиенични, но не ходя да им дудна, пък и ми е ясно, че всеки организъм е различен.

E че нали темите във форума са за това - да обменяме мнения или и в това бъркам  Rolling Eyes

# 301
  • СОФИЯ
Под мишниците е хигиена, но по ръцете си е жива мода и то от скоро  Stop

И честно казано изобщо не ме интересуват чуждите косми,
 всеки си има право на избор Crossing Arms

П.П. Представяте ли си с колко необезкосмени
 съфорумки си контактувате тук? - ужас Mr. Green

Joy Joy Joy

# 302
Защо всеки отдава чак такова значение на тия косми не знам.Аз се бръсна, но никога не съм обръщала внимание кой си маха космите и кой не, още повече пък да го обсъждам след това

# 303
Hear Again...явно не си разбрала за космите затова и ми се наложи да  повтарям... е както и ти се повтори   няколко  пъти колко готина е пострижката на твоята счетоводителка...еее убууу де, разбрахме и ние че е на квадрат.. Mr. Green Ееее  сори ,ако съм ти досадила де...   Hug
Да искам ли прошка сега... newsm78
 Понеже явно  съгреших  много  ooooh!......Простете! Praynig

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 00:30 от roza66

# 304
  • София
Странно, отдавна не съм виждала жени с косми - но да споделя, че има хора със сексуално влечение точно към космати жени. За всеки влак си има пътници, знаете как е...

# 305
...

П.П. Представяте ли си с колко необезкосмени
 съфорумки си контактувате тук? - ужас Mr. Green

Мани, мани, то ме е гнус да чета нещо, излязло от пръстите на  нечия необезкосмена ръка. Sick

Mr. Green

# 306
Защо всеки отдава чак такова значение на тия косми не знам.Аз се бръсна, но никога не съм обръщала внимание кой си маха космите и кой не, още повече пък да го обсъждам след това
И аз съм на съм на същото мнение, защо трябва да обсъждаме такива неща....а това че има жени които не се бръснат...ми това си е тяхна работа, защо го правят. Нааистина е много грозно да видиш такава жена, аз съм виждала много, но не съм обсъждала никога...а иначе аз никога не бих спряла да се бръсна...  #Crazy това говори за липса на лична хигиена,...поне според мен.

# 307
  • София
Не виждам пряка връзка между космите и нечистоплътието.Може да изглежда грозно,но нечистоплътно  newsm78?

# 308
Не виждам пряка връзка между космите и нечистоплътието.Може да изглежда грозно,но нечистоплътно  newsm78?
Що пък грозно? Квадратите сигурно са секси. И изпрани.
Едни харесват косматите, други- дебелите. Въпрос на вкус.
Кое е по-грозно: дебела космата жена или дебела и обезкосмена  newsm78

# 309
...
Дебела и космата.

# 310
  • София
Що пък грозно? Квадратите сигурно са секси. И изпрани.
Едни харесват косматите, други- дебелите. Въпрос на вкус.

Joy  Hug

# 311
  • London, baby
Слаба и обезкосмена  Blush

# 312
Peace

# 313
Нямам познати, които да са обилно окосмени... Въпрос на личен избор. Мой проблем си е, че ходя с епилатора навсякъде и косъм не оставям. На мен така ми е комфортно, пък и заради мъжа - не вярвам да му е приятно да гали косми... newsm78

# 314
Не съм срещала скоро "космати жени", но си спомням, че бях видяла майката на една моя позната (около 50 годишна жена), което беше с дълги черни косми по краката  Sick Руси или черни, космите са си косми и не мога да го приема  Sick

Общи условия

Активация на акаунт