В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 894
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Не съм ви чела от  няколко дни,после ще наваксвам.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА.БЪДИ МНОГО ЗДРАВО,ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

А това е за чаровната мама

# 121
Привет от София!

Честит рожден ден на Инчето и честито ти християнче, val_stef!

Бъдете здрави, весели и винаги усмихнати!!!!

Ние оставихме детето във Варна, снощи пътувахме насам, а в петък пак заминаваме за Варна. Стори ми се излишно да го търкаляме по пътищата

Иначе ми липсва повече, въпреки че го отавям от 5 месечен за по няколко дни при баба си. Сега е силно привързан към мен, и плаче при раздяла- къса ми се сърцето и като го залъгвам, ама и бързо му минава. По-лошото предстои, когато ще повтарят през сълзи по цял ден "мама, тати?"

Отдала съм се на размисли как да протече рожденния ден на Пресиан.

marulka, ходих в събота до сладкарския цех Вики, ама неработи нещо. Дали е действащ. Мисля, че имаше телефони. Исках да им разгледам каталога. Накрая ако неуспея да измисля нещо ново, тортата ще е от захарния шоп на Краси Бекярова.

Поздрави на всички, за болести неискам ни да чета, ни да чувам!

# 122
Честит Рожден Ден на Ина!Да е много здраво и усмихнато дете, да е късметлийче и много да радва мама и татко!

А това е за милата мама!Bubcheto15, да ти е жива и здрава малката "беля"!
Честито и на другите празнували рожденници!
Честито християнче Али на Val_stef!А снимките както винаги са на ниво. Simple Smile

Marulka_s, голям лаф хвърли за сутиените! hahahaЩях да се задавя от смях.
Val_stef,Albena_Vlady, каква е тази анкета?И Вал това с емотикончето дето си скубе косите си го представих съвсем нагледно.И на мен така ми се е случвало и ми идваше точно да си скубя косата крещейки. Rolling Eyes

Ние се завърнахме благополучно, но за наш късмет имаше катастрофа на Нова Загора и чакахме около час та се прибрахме доста късно.Вики два дни беше толкова превъзбудена, че едва я приспивах.Нови хора, ново място, куче...Аз се притеснявах как ще се погодят с кучето, обаче Вики много го хареса - само го сочеше и замеряше с разни играчки.А Шон (кучето) минавайки покрай нея току и приблизваше петите. hahaha
Стига толкова за сега.Довечера ще кача малко снимки.

# 123
Честит 1-ви рожден ден на Ина! Да е жива и здрава и все така игрива!
Бубче, честит празник на цялото ви семейство!

Карим, напълно ти съчувствам с историите около пишлето на Дани. Ние му я забелихме още като беше на 8 месеца, но решихме да не я дърпаме отведнъж. Всичко стана идеално, без рев, напълно зарастване и напълно забелване до долу за около месец.
MimSss, ама ти страхотен подарък си му направила на мъжа ти за рождения му ден, щом са ти в един ден  Laughing
Вал, страхотна е малката християнка. Много е хубава, пу-пу...
Ира и нашия лекар казва, че от зъбите не се вдига Т над 38. Дано да не е нещо сериозно  Praynig
Велмар, честита годишнина. Желая ви щастлив и дълъг съвместен живот   bouquet
Пожелавам на болничките бързо оздравяване и хубав ден на всички.

# 124
IrrA_78, явно и вие сте лепнали същото като Вики на MimSss и Коки Confused
Иначе може да редуваш Панадола един път, а на следващия Ефералган свещички и ако стане висока много както ти е казала Ели даваш хексалгин, бил наитсина много добър  Peace
Дано се оправят дечицата бързо  Praynig

Ember, злато, миналата година бях пуснала една анкета мамите да ми помогнат в избора за име на бебка и преди няколко дена какво да видя, анкетата ми на първа страница и девойките дават ли дават съвети как да си кръстя детето и никой не чете и не гледа, че вече сме на годинка, та пишат ли пишат....направо се попиках от смях...то бива, бива....ама чак пък толкова  Crazy
Ето от тук на долу гледай за какво иде реч...направо тия хора ме сразиха   #Crazy

Velmar, честита годишнина  и Горчивооооо
kiss

# 125
  • София
Момичета при нас е зле положението. Това дето MimSss е писала се отнася с пълна сила и за нас. Гърдичките са чисти, гърлото червено. И не се сваля пустата му температура еййййй Cry Ама не знам Хексалгин дали може да пие Калоян, заради алергията.

Моля някоя мама да ми каже в листовката какво пише - съдържа ли парацетамол.
Иначе той спа от 13.30 до 16.15 ч. та успях и аз да дремна до него, но с едното око, защото много пъшка и стене насън.

И Митко сега заминава за Бургас и ще съм сама до сряда /кумата ме майтапи, че може и направо от влака да дойде в ритуалната зала Joy Добре че записах най-късния възможен час/. Дано мама остане с мен. Хайде после пак ще пиша.

Валка, честито ти християнче злато. И извини изкуфялата жена, че толкова късно ти честити Embarassed

# 126
Нанче, няма нищо мило, изобщо не се притеснявай   bouquet

Ето виж за Хексалгина тук  Peace

# 127
  • София
Ember , предполагам анкета за името на Али е имало от преди година  Laughing Аз докато напиша отговора, то тя ти казала сама, ама   Blush И моя стара тема някой е изровил за кръвопреливането при секциото и ми пожелават леко раждане  Mr. Green
Ира78, бързо да се оправяте и вие!  Peace Нана и вие също!  Peace
Али е принцеска!  Heart Eyes
А сега преди малко как се уплаших - чу се страхотен тътен - на едно павилионче на нашата спирка му гръмнала газовата бутилка. Намира се точно до детския магазин, от който често пазарувам на Ивчо пюрета и каши. Баща ми и мъжът ми са минали оттам - казват, че било страшно - павилиона издут като гъба, а стъкла имало чак от другата страна на булеварда. Не знам дали има пострадали, сигурно. Представих си какво би станало, ако бяхме там в този момент ...

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 17:10 от Elwing

# 128
  • Някъде там...
оХХ аз дадох 5 капки хексалгин след като ми дигаше 39.3 и успяхме да е свалим до 37.5, сега вече незнам колко е температурата , защото заспа , изпоти се, аз го събудих да го преоблека и пак заспа.
Нана в хексалгина има metimizole sodium1 H2O. Не виждам никъде да пише парацетамол.

# 129
  • Някъде там...
Е тя Валката вече е дала подробно за хексалгина Simple Smile

А сега преди малко как се уплаших - чу се страхотен тътен - на едно павилионче на нашата спирка му гръмнала газовата бутилка.

Ей от тея газови бутилки много ме е страх! А даже хората си готвят на газ, а мен ме е страх да се доближа до газова бутилка Crazy

# 130
Elwing, мерси за комплимента слънце  Heart Eyes
А тия газови бутилки наистина са са много страшни, като имам предвид че и аз готвя на газ ...не ми се мисли просто.... Tired

Иначе намерих нещо много интересно за лечение на висока Т
Дано да е полезно   bouquet

# 131
  • София
Пратих Митко до аптеката да види колко струва Хексалгина. Ако се наложи довечера ще купя. Не ми се иска да му давам много лекарства. Дано не вдига повече. Сега е с 37,6 Sad
Но мисля довечера с бабешките илачи да почвам - чорапи с оцет на първо място.

# 132
Ох, с тези температури направо ме плашите, какво става?Пак ли някой вирус върлува?Дано да се оправят бързо мъничетата, че са много жални. Confused Praynig
Nana77, пробвай наистина с бабешките лекове - кърпи с оцет, белтък бяха споменали момичетата. PeaceМоята майка ми беше казвала комбинация с която ми е сваляла температурата като малка и било много ефективно, ама съм забравила. EmbarassedЩе я питам и по-късно ще пиша.

Bebon, ние май вече сме на тази вълна.Вики иска мен и никой не признава, добре че лесно се залъгва все още.Хем аз работя и почти по цял ден се гледат с баба си.До миналата седмица спокойно ме изпращаше сутрин, даже ми махаше.Обаче тази сутрин аз и казвам чао тя протяга ръчички да я взимам и плаче и повтаря ма-ма-мам... Sad Как не се разревах не знам, цял ден ми е свито сърцето.А на нея какво й е в душичката... Sad

# 133
  • София
Е, сега вече и аз съм с температура.  Sick А Митко отива на работа за Бургас и ще си дойде в сряда сутрин.  Sad
Пих Нурофен и аз. Да видим как ще оцелеем Sad

# 134
Здравейте мили мами и сладки бебоци!  Hug Heart Eyes
МНОГООООО НИ ЛИПСВАХТЕ Embarassed
Влизам само да ви поздравя, после ще наваксвам с четенето и ще кача снимки. Дано с Дани всичко да е наред и да няма болни мими и бебчета.
До по-късно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт