В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 893
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ФУРИЯ ИНА!!!
ЖИВА,ЗДРАВА И НАЙ-ПОСЛУШНОТО ДЕТЕНЦЕ ДА Е ЗА МАМА И ТАТИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУБЧЕ!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm38  bigdance2

Иначе ние още сме си с температура, водих го на лекар пак и доки каза , че квото и да давам температурата ще е 3 дни поне. Такъв бил вируса-температура със зачервено гърло. И ако дигне 40 да почвамс хладки душове, но на мен това въобще не ми се мисли Sick Sick Sick Взех му и хексалгин за всеки случай, защото нещо нурофена не помага много много на тая температура Thinking
Еми тва е общо взето , постоянно трепера над Вики, но какво да е прави-така растат децата Whistling

А за (не)празнуването на 1-та годинка- пълни глупости са за мен. И много се ядосвам на такива поверия.
От сега см замислила и аз как ще празнуваме рожденните дни, защото Вики и баща му са в един ден и като се сетя какво ме чака от сутринта, та до през нощта и ми се изправя косата Mr. Green

Айде лек и спокоен ден!

# 106
Бубче, красива тортата, весел празник!

# 107
  • варненка от София
Ами, Мадонка аз в паниката си я заведох при Кирязов една събота и човекът каза, че е ухапана от нещо и е направила вид алергична реакция. Та пихме 5 дена Зиртек и мазахме с един крем, който кортекостероиден, ама ще му видя заглавието, че не го помня. С крема трябваше също 5 дена да мажа, но ме досташа, а и на 3-тия ден вече бяха завяхнали и спрях. Иначе пъпчиците й бяха само по крачетата.
Докторът ми се смя за мойта диагноза шарка или хранителна алергия  Embarassed newsm43

Аз пък тъкмо направих скромна тортичка за утрешния РД, не може да става на годинка и ние да чакаме чак съботното парти, за да духнем свещичка. Ще се пробвам да я направя като кукла барби, но ще видя ще успея ли. Ще метна снимка като съм готова   chef

# 108
Писах, писах и накрая се обърках и затворих Мозилата  smile3511
Та сега по спомен ще карам  Embarassed

marulka_s тортата не се съмнявам, че ще я докараш - от сега чакам снимки даже  Wink
Бубче, ако това пък е вашата тортата, направо е прелестна, разкошна, много ме кефи - Браво за избора   bouquet

За празнуването и не празнуването на Р.Д. в Майките има днес вече две теми пуснати, а аз за пръв път чувам такова нещо  Crazy
 тая е едната а тая другата

albena_vlady
с тая анкета направо ме развеселиха тоя уикенд тия хора hahaha

И мерси ви за пожеланията за моята малка християнка   bouquet
Още нещо щях да пиша, но не помня  Embarassed
Айде като се сетя пак ще се включа  Wink

# 109
  • Sofia
Честит първи рожден ден на Велина! Да расте здрава, щастлива, добричка и да радва много мама и тати!

Валка, душице, честито християнче!

# 110
  • варненка от София
Вал, ти пусна ли снимки от кръщенето, м?  newsm78

# 111
  • варненка от София
Излових те! Не си! Е защо ни държиш в напрежение? Сподели с нас снимки от кръщенето.

# 112
Излових те! Не си! Е защо ни държиш в напрежение? Сподели с нас снимки от кръщенето.
Епа улувиме да, не съм качила още  Mr. Green Щото искам да пусна убави снимки, ама днес мъжо ще ги вземе чак от фотографа....Сега го помолих да ми прати на мейла че да я споделя с вас.....Ето я малката ми вече християнка с кандидат зетчето ми  Heart Eyes....
довечера останалите  Mr. Green

Elionка, мерси слънце   love001

# 113
  • варненка от София
Струваше си чакането, тя е едно синеоко ангелче  Heart Eyes

# 114
Благодаря  Blush

Ей сега ми пусна още една и да споделя, че се напишках да се хиля сама, като я видях  Joy

Малко ми е настъпателна, ама така са те в днешно време коконите  tooth

# 115
  • варненка от София
Оправно е детето, просто му взима страха от сега, че да не бере ядове като порасне.

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА

ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕ  

ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ЩАСТЛИВАТА МАМА

Валка честито ви християнче  newsm51,наистина е много сладко ангелче   smile3534

Karim при нас положението е обратно,по цял ден нещо си говори,ама за ходене изобщо не се и сеща,като я сложа на земята и хвана за ръце или гледа да седне или се люлее  Rolling Eyes,та в тази връзка понеже виждам че повечето деца вече ходят,онзи ден питах и педито и тя ми каза да не се притеснявам,че всяко дете си е индивидуално и за всичко си имало време  Wink
Нана,MimSss по-добре ли са малките слънчица?

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 15:30 от miss_74

# 117

Честит рожден ден на Инката!Да е все така оправна и чаровна!

Ау,като ги гледам нашите деца пред олтара,то това мини репетиция за сватба Joy Като гледам Алката ще командва в къщи Mr. Green
    Ох,пак ли болнички Wink милите дечица,намъчиха се с тая температура.Дано всичко мине вече,че аман от болести Tired
    За урбазона като питах една ампула беше около три лева при нас.
 За операцията  на злъчка ,свекървами я държаха доста,беше останал и камък,че го вадиха допълнително,но и зависи от дренажа дали отделя соковете както трябва.
  Дано Дани скоро пише,че се гушкат с малката сладурка в къщи Hug
  Karim браво че всичко с пишото е минало,и малкият се оправя.Ох,мен ме е страх а вече е време и ние да го направим Rolling Eyes
   Лек ден   bouquet

# 118
  • Бургас
Здравейте момичета!
Ирен днес се събуди с температура 38.2.Дадох и Панадол 5 мл и ОСЦИЛОКОКЦИНУМ.В 15.00ч Т  и беше 38.8 пак и дадох Панадол,направих и хладна баня,ових я в мокър чаршаф и като я премерих Т беше 38.1.Звъннах на педито да и кажа,а тя ме посъветва да изчакаме до утре сутринта,защото може да е от зъбите.Ако вдигне повече да и дам и Нурофен 2 мл.Засега няма повръщане и разстройство(да е глух дявола).Много съм притеснена,защото досега не ми беше вдигала повече от 37.8.дайте някакъв съвет как действате в подобни ситуации,какво друго давате и правите.Благодаря предварително

# 119
IrrA_78 Нашата педиатърка казва,че температура над 38  не може да е от зъби.  Според мен добре си    направила с лекарствата и охлаждането,това трябва да помогне.Но при евентуална висока Т знам,че е хубаво Хексалгин    веднага смъква.
   Дано се оправите бързо Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт