В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 889
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! [smilie=smile3525.gif] newsm59
Нана, дано Калоян се оправи скоро PeaceЦелувки от една малка госпожица  love001
Val_stef, снощи се смах много с твоята анкета от миналата година. Преди няколко дни я видях и снощи пак беше на първа страница. Не можах да повярвам, че има хора, които не четат Laughing Наистина си имаш избор за второ момиченце.
Ставам, че Деница се събуди и ще ги извеждам навън. Приятен ден на всички Hug

# 91
ЧРД на празнуващите бебоци! Да са много усмихнати и здравички!
Най-после да намеря малко време да седна пред компа. Не успях да изчета всичко, но определено страниците са по-изпъстрени заради рождените дни на сладкишите. Дани спи по никое време уморен от мрънкане и болки заради зъбите. Разказаха ни играта. Единия горен леко е избил, но нито ни позволява да видим добре, нито да пипна.
Миналата седмица го водихме на хирург заради фимозата на пишката. Горкото ми човече...голям рев беше. Вече е добре, намазан е с гентамицин, но...при всяко пишкане беше рев и сополи, крясъци придружени с треперене защото му щипе на цепнатините. Ужас. Изживяхме няколко кошмарни дни. Рожденият ден наближава и ми се иска той да е спокоен и щастлив. А и с тази моя работа и тичане.. Уффф. Наоплаквах се.
Като чета дечицата как опитват да говорят и казват по някоя думичка се тревожа, че ние изоставаме с тези неща. Прави ми впечатление, че разбира почти всичко което му говоря, но той не казва нищо смислено. Показва само колко голям ще стане, прави муси муси и опитва да говори на уше. Едни роднини го научиха да казва "шушу мушу"(опитва поне да го каже). Инъче само сме на ъ-ъ-ъ. Озвучаваме колите, кучето и котето и толкова. Confused Спирам че се забравих пак...
Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 92
  • варненка от София
Честит рожден ден на Ина, да е много здрава, много щастлива, с много късмет и успехи в живота.

# 93
  • София

Честит Рожден ден ВЕЛИНА
      Карим, аз също понякога си мисля че изоставаме с говоренето, общо взето ние и това което казваш не правим. Но за близнаците казват че си говорят помежду си на някакъв техен си бебешки език и може по-късно да проговорят. За сметка на това пък са доста подвижни и сравнително рано проходиха, така че всяко бебе се развива различно. Прощъпулника мина много добре, Бубчето малко нагласи избора като сложи по-готинките неща отпред, но и двете хванаха мишката за комп и после парите  Wink
       За кг ние сме към седем и нещо и определено май сме най-дребните, но аз също съм била такива кг като бебе, а и по таблиците ги дават че на годинка при такова рожденно тегло е нормално да са седем кг. Важно е бебчетата да са добре, а това кой колко кг и см си е строго индивидуално.
       Все още се кърмим усилено и не смятам да ги отбивам, така просто ми е по-приятно, а и по-лесно да ги гледам, особено когато се събудят нощем.

# 94
  • варненка от София
За кърменето и ние скоро няма да се отбиваме май, то почти по цял ден виси на цицата breastfeeding, дръпва малко за проверка дали всичко си е там и хуква по задачи Rolling Eyes.
В началото на кърмаческата си кариера  bombsсе притеснявах да кърмя пред хора, а за вън да не говорим, това беше абсурд. Сега вече сякаш ми падна пердето, а и малката сама се обслужва и където ни свари. Вчера събрах учудените погледи на плажа, но на мен пък ми пука, детето е мое и аз му давам това, което мога, не смятам, че е малко или пък нещо лошо  angel008.

# 95
  • София
АЙДЕ,МОМИЧЕТА,ПЪРВО НА ВАС СЛАГАМ!!!

# 96
  • София
Имаме интернет, не вкъщи, де, но и това е нещо! Блан,  Heart Eyes Hug
Първо - Честит първи рожден ден на чудото Ина! Да расте все така чаровна, пъргава, умна и много здрава!
Честити рождени дни на слънцата, които празнуваха през уикенда! Да са здрави и много да радват близките си!   bouquet
Честито християнче, мила Вал! Heart Eyes
Честита годишнина, Велмар! Много любов и щастлив семеен живот!  bouquet
Бързо оправяне на Калоян, Вики и всички други болнички!  Peace
Добре дошли на бебе Мария и мама й!
Ей, че шарения стана Rolling Eyes
Ние пък изненадващо решихме да правим кръщене в деня на рд, дано не се обърка нещо. Тези дни съм супер нервна, ПМС ме тресе с пълна сила. Пък както вика Блу, може и ДИС-кото да е заразно  Mr. Green
Хайде до после, че се улях  Blush

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА! ДА Е ВСЕ ТАКА ИГРИВА И ЩАСТЛИВА, МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ ЗА МАМА!
ЗА ЩАСТЛИВАТА МАМА . СКОРО ДА ТИ СЕ ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО ДА ИЗПИТАШ СЪЩИТЕ ЕМОЦИИ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА!

За кърменето и аз не мисля скоро да отбивам,особено пък в тези жеги. Така че сигурно ще подминем годинката като гледам.

Опа дърпа ме за крачола да ставам. После пак.

Лек ден на всички! Hug

# 98
Така. връчих го на баба му да се гледат и мога да почна подред. Grinning

Честито християнче на Валка.
Честита годишнина на velmar! Много любов и разбирателство!  bouquet
Нана,Мимссс дано бързо се оправят Коки и Вики!  bouquet

Забравих какво четох още. newsm78  Embarassed Ще пробвам следобед като се приспим да кача малко снимки от престоя ни при бабите.

# 99
Честит първи рожден ден на Велина! Да расте чаровна, пъргава, умна и много здрава!
Честити рождени дни на бебоците, които празнуваха през уикенда!  
Честито християнче, скъпа val_stef!

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 100
Честит празник на Инка, да е много здрава и да носи много усмивки на мама.

Честито и на вчерашните юлски-августинчета – Злати и Ерик.
Пепър, стига с тези ДИС бре, само ДИСкотеки пожелавам да са ти в главата, никакви си там ДИС-тинтири минтири.
Дани, много се забави в тази болница, тези които имахте познати с операции на жлъчки наясно ли сте, колко време е престоят там?
Ммилена, колко струва урбазона помниш ли? И като инжекция ли се поставя и къде, ако си наясно моля напиши.
Бубче, приятно прекарване на 3-4 дни из морските вилаети.
Нана, как е Калоян? Смъкна ли Т?
Кристианна, това с бабината диветина и аз съм го чувала, но не ми е ясно защо се прави. Защо не се празнува първи рожден ден? Браво на Лени, че е оздравяла.

# 101
  • В ЛЮтеницата
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНЧЕТО!

Нека бъде здрава и щастлива и все така с едни гърди пред другите!!!
Бубче,   bouquet  и newsm24 за моята слабост Инчето!

# 102
Честит Рожден Ден на Ина!!!Да е много здрава,умна и щастлева.Да я слушат много мама и тати,а тя тях само да ги радва и гордее!!!

Честита годишнина на Велмар.Пожелавам ви много,много любов,щастие и винаги да си останете приятели по между си.Дари много да ви радва,и ако ти решиш  да имате още някое съкровище!!
Мадонка Не се сещам колко струваше урбазона,но не беше нещо фрапантно.Продава се сух в ампула + разредител.И е на % за нашите деца е мисля,че 10%,но ако няма аз взех 20%(в аптеката ще ти кажат) и тогава се поставя половината доза.Значи вкарваш разтвора в ампулата с орбазон и после изтегляш сместта.Бие се така,разделяш бедрото на крачето на 4 и биеш в горната външна половина по средата.С най-малките иглички ги вкарваш целите,не е страшно дори да уцелиш кокала.Все пак дано не ти се налага.Ако не ме разбираш ,ще пиша на ЛС.

# 103
  • София
Ооо, да, сега Мадонка ме подсети за питането на Кристианна - това с непразнуването на 1та годинка, ако си спомняте го питах и аз докато бяхме бременни - че свеки рече, че не се празнува  Wink Явно към този край е прието така. И аз се чудя защо е така. Ако пусна тема в Майките, ще ме линчуват сигурно  Mr. Green

# 104
Честита годишнина на Велмар, Честито християнче Али, Честити зъбчета и проходили дечица, Честити свалени килца на една мама, че сега се загледах в лентичката й.
Елена, аз искам рецептата, струва ми се вкусна тази тортичка, а ако се прави и лесно ще е много добре.
Верно е Мимс, няма кротко Лъвче, явно добре се е прикрил набора Вики. Хубавинко да го нащипеш и намачкаш, че е много сладко пухче.
Добре дошли на Деси и Мария. Тя направо си е дошла с именцето куклата.
Леле, Чавдара доста дългичка мома? С какво я храните, бре? Сок и аз знам, че не трябва да се дава през нощта, тъй като е сладък и развалял зъбките, но пък като се замисля тя и кърмата е сладникава. Е, разбира се, че няма място за сравнение.
Мимс, много ми приличат тези симптоми на нашите и май на ангина блъска. Какво казва доктор?
Марулка, честита ти количка, на каква се спряхте? Искам да те питам, какво стана с пъпките на Шушелия? Моята се е опъпчила и тя с такива – 4-5, не ми приличат на ухапвания от комар, шарка не са, изпъкнали са и червеникави, абсолютно кръгли. Такива ли са и на твоята?
Анди, не се ядосвай за глупости, просто го отложете за друг ден и готово.
Карим, добре, че е минала поне тази операция, че да не я мислиш.
Айла, честити ти проходили мадамки, супер са се ориентирали в предметите.
Ммиленка, благодаря ти много, доста добре си го обяснила, но доста страшничко ми прозвуча. А за лаик като мен не знам дали ще мога да се справя. Спринцовките отделно ли се купуват или е към разтвора? Дано не се налага на никой, но все пак да имам информация, че най ме е страх от алергични шокове от насекоми.
Елфче, и аз така.

Общи условия

Активация на акаунт