В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 886
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Елен@,успех в отбиването! София вече ме ухапа няколко пъти,а аз много й се...обидих Simple Smile Не стига,че като я кърмя и е залепена за мен,жегата ми се вижда дваж по-страшна,ами ще хапе.И мен нощите ме плашат.

Благодаря ти  Hug Нощите са страшни, наистина, но и докато го кърмих пак беше зле, но поне можех и аз да легна, а сега....
Една приятелка ми каза един трик и аз това и правя: като се събуди го слагам в столчето за хранене и го люлея и много бързо заспива  Wink
Иначе започнах да пия едни хапчета за да не се получат някакви проблеми и така.

# 76
  • гр.София
 elen@,умувам и аз за някакви хитрини. А най-вече ще гледам да я скапвам от игри и разходки и да умира за сън.

Бубче,голяма и Оправна е Ина.Заминавай смело,да заредиш батериите и да се върнеш само с положителни емоции.  Нищичко не споменаваш за рождения ден утре newsm78. Как ще процедираш с голямата рода?

За протокола-аз съм пък съм си пак червенокоса Simple Smile Като за Направи си сам-екстра стана.

# 77
  • у дома
ЧъРъДъ на патерица на Хектор, Алекса и Любомир newsm51
ЧъРъДъ на Ерик и Злати  newsm51

с пожелание за слънчево, щастливо и безгрижно детство
  newsm38   ura  baloni

ние продължаваме да дивеем, с нетърпение очаквам празниците на Ния  Grinning и мен ме е хванала една треска, а и сатурновата дупка май още не ме е пуснала  Mr. Green най-много го отнася татито ни  Embarassed и аз има световъртеж вчера и онзи ден, май кръвното нещо ми прави номера  newsm78 ще се въздържа от поредните изследвания на този етап  Crazy
bubche, да си отпочинеш и заради мен  Mr. Green какво стана със снимките от кръщенето на Али  Blush  Hug elen@ справила си се страхотно с тортата   bouquet дай рецепта  Wink и мен ме сърбят ръцете, но докато не си оправим кухнята не ми се захваща с такива красоти и вкуснотии  Rolling Eyes marulka_s все още не можем да се мерим с гълтаческите възможности на шушелия  Joy bamboocha  Hug  Pepper туй ДИС-кото да не е заразно  Thinking  Laughing elli78 само елате и Ния ще нахрани и Наско с бисквитка  Joy а и някоя мама може да намаже  hahaha desi_markova добре дошла   bouquet
уф, айде стига толко, че пак ще прекаля  Stop за всички, които съм пропуснала  smile3525
болничките бебчета и мами да оздравяват  Praynig  Hug

# 78
Здравейте мамчета, рожденници и дивеещи бебета ,
От хиляди години не съм се вясвала тук и чесно казано нямам оправдание, но мързела е голяма работа...
На кратко да разкажа за нас...бяхме на море, на вила и сега най- на края сме си в София. Чавдара е по - луда от всякога. Нямам грам покой. Ходи, като я държа за ръчичка, прави по  няколко крачки сама, ако забрави, че не се държи, но още не смее да се пусне, за това и не сме правили прощъпулник. Предстоят ни няколко празника... на 19.08 ще се кръщаваме. Решихме да правим двойно кръщене на нея и дъщеричката на кумата ми. Мисля че ще стане весело. В момента сме в трескава организация на събитието- резервирахме църквата, ресторант, поканите се печатат...Но пък за рождения ден нищо не съм измислила. Не мога да намеря подходящо място в което да се забавляват 10тина деца на наша възраст... Ако имате някакви предложения, не се свенете, споделете ги с мен Simple Smile
Иначе като цяло сме добре, рядко се буди нощтно време и успявам да я залъжа със сокче. През деня спи веднъж за 2 часа...Отказа да яде каквито и да е купешки пюрета и караме само на домашно сготвено (да живеят бабите, УРА!) Имаме 4 зъба отгоре, два отдолу и чакам да пробият още два отдолу... Приказва нон стоп някакви си нейни неща, вика "Айде" и "Дай", показва колко голяма ще порасне, тежи 10.400 и е 81 см... Общо взето се развиваме по план а по дивотия сме мноооого напред.

Искам да честитя на всички рожденници първата годинка и да им пожелая живот изпълнен само със здраве, щастие и усмивки. На мамите много положителни емоции и по- малко скъсани нерви Simple Smile

До скоро

Пп. сори за многописането Simple Smile

# 79
  • Някъде там...
Ей ,Обърквациййка се разписа Simple Smile)
Ще ти дам един съвет не давай сок през нощта Naughty, е ако искаш данямаш проблеми със зъбите й де Simple Smile

Иначе ние сме с температура Sick Sick Sick 38.5 , възпалени сливици. Веднага ни изписаха антибиотик, до сега сме му правили компреси с оцет и е свалихме до 37 поне. Дано не дига повече от 38, че незнам Sick Sick Sick Нурофен ще мога да дам чак към 12 часа, дано до тогава е ниска температурата Praynig Иначе веднага е сваля , но нали много рядко трябва да се дава, та ...
Днес  на Вики нищо му нямаше до обед, след това заспа и се събуди и гореше целия Cry
Казвайте ако знаете някви неща за гърло и температура.

# 80
  • София
Бланк,този път на части,че няма да ми издържат нервите.На обед ще  й направя купон с децата,а после с двата чифта родители.От утре с другите Peace
Мда,по това време вече ме приемаха в болницата,ако щете ми вярвайте,но изпитвам носталгия по този момент и съжалявам,че е минал,искам пак да изпитам тези емоцци Whistling

# 81
Честити първи детски рожденни дни на Ерик и Злати! Бъдете весели мъничета, здрави и веселушковци! Честит ви празник, мами! Да ви радват неуморно!

Деси, добре дошла, не можах да повярвам, като видях съвпаденията -Сандански, Мария, раждането. Много хубаво, че реши да се включиш при мамчета и бебоци, Ще пиша на skype

Бубче, в списъка за необходимост може и да се прибави Са глюконат и вит.С - опираме до тях понякога.

Днес бях кръстница на едно бебе Жулиен. Пяхме с попа, цапахме във водата, весело беше. Скъсахме му страницата на книгата и попа се подсмихваше. Сега ще ходим да се чукнем за здравето на детето. Скоро заминават цялото семейство за Норвегия и ще ни е мъчно.

Дани  е кисел днес, изби му и осмото зъбче, но не цялото и е едно мрънкорене, но привичер като бяхме навън децичата си направиха парти на тенис масата. ГТолямо скачане и цвърчене.
Лека и спокойна вечер на всички и наздраве!

# 82
  • варненка от София
Честит рожден ден от нас на Ерик и на Злати!

С пожелание за много щастие, здраве и късмет.

Ние два дена плажувахме, ходим по разходки и вече имаме първия подарък за РД-то, нова лятна количка.
Тази седмица ще ми мине под знака на организирането на детското парти, което ще е в събота, но преди това имам неща за изкусуряване. Смятам да направя няколко вида сладки, защото в пицарията можем да си внесем ядки и сладки, така че това ще е мое производство.

Бубче, а сега ще споделиш ли на по-семплите като мен какво е това 4-дневно мероприятие и къде са намира, по кой вилает на черноморието? Имай късмета да е по севера и да не се обадиш, ще си дърпаме сутиените като дойда в София, а то ще е някъде към 6. Октовмри, сватбари ще сме тогава.

Оф, забравих си мислата, отивам да ям диня, че една цаца ми бушува в корема и имам нужда от разхладително  Sick

# 83
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на ЕРИК!
ЧРД на ЗЛАТИ!

Да бъдат много здрави, весели и щастливи дечица!
  bouquet
(Техните мами нещо съвсем ни забравиха - чакаме отчет!)

MimSss ако вдигне висока температура - давай лекарство дори и да не са минали часовете - важното е в рамките на 24 часа да не превишиш дозата. А и антибиотика ще започне да действа утре...

# 84
Здравейте момичета,
Привет от мен и Злати. Simple Smile  Благодаря на всички вас за хубавите пожелания.  HugКакто правилно отбеляза Pepper, не съм писала отдавна, но много редовно ви чета и много ми помагате. Ние малко поизостанахме  с килограмите и се бях притеснила много. Злати не беше наддал почти нищо 2 месеца, но на последната консултация беше качил 500 гр. и се поуспокоих. Сега сме само 9 кг и сме 78 см. Има много да ви гоним. Имаме си и седем зъбчета. Те поне не ни тормозеха много. Мъчим се да ходим и почти успяваме.
А иначе от днешния ден Злати не разбра много, не си духнахме свещичката и много от подаръците ни изплашиха(разните там пеещи и свиркащи колички). Направихме рождения му ден в О! Шипка и ние си похапнахме и пийнахме добре. Злати  по принцип е на детска кухня. Носят ни я в къщи от Хер бебе. Чакам с нетърпение да отидем на море. Решили сме да ходим на св.Константин и Елена. Общо взето това е от нас. Много ни се иска да дойдем на Общия рожден ден. Надявам се да приемате и несериозни, не пишещи мами, като мен.
 Пожелавам на всички болнички бебета и мами да се оправят бързо.
Целувки от нас!

# 85
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИНА! Нека бъде здрава, умна и засмяна и да радва мама .

# 86
  • София
Честит рожден ден на Ина! Да е жива и здрава, все така палава и усмихната! Бубче да ти е честит най-големият празник в живота ти!

За съжаление Калоян вече трети ден е с температура, като снощи вече беше 39. Сега отиваме на лекар. Не знам сатурнова дупка ли е, какво е, ама от миналата седмица ми гори главата... Cry

# 87
Честит Рожден Ден на Инка
Да е жива и здрава, много послушна, да радва сърцата на мама и тате!
Бубче, заповядай мило, честит ви празник!

nana77, дано е добре миличкия и падне тая Т  Praynig

# 88
  • София
Честит рожден ден на Ина! Да е здрава и усмихната и много да радва мама и тати!

# 89
Честит рожден ден на Ерик, Злати и Ина! Да са живи и здрави и много да радват мама и тате!

Nelski, екстра сте си на кг - Георги е 8.500 и 71 см, така че има и доста по-дребнички от вас! Peace
bubcheto15, пожелавам ти скоро да усетиш отново същите чувства и браво за решението.

Аз мисля да започна да го отбивам от другия месец, но и мен нощите ме ужасяват. Crazy
Сега ми се обади една колежка, която има бебе на 20 дни, за да се видим и малко се подразних. Първо тя живее ссравнително близо, но трябва да се отиде с кола и разбира се всеки път аз ходя, но сега се опитах да й обясня, че ми е по-удобно към 18-19 ч, за да го комбинирам и с фитнеса ми, който също е там. Е, да, но те точно тогава къпят бебето и то заспива - не че виждам проблем то да си спи, а ние да се видим за 30 мин, но явно че има. ooooh! Вариантът е единствено сутрин от 10 до 12, защото те само тогава го извеждат навън. newsm78
Незнам, но дори и като новородено никога не съм карала хората около мен да се съобразяват с нашия режим, а винаги се опитвам да го напасна към ситуациата.

Общи условия

Активация на акаунт