В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 902
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ЕЛФЧЕТО! ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЦВЕТЕЛИНА, ИВАЙЛО И ЗОРНИЦА!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и малко снимки от мен: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126789&photo=200 и
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143350&photo=16

# 181
  • София
Привет! В този хубав хладен летен ден - Честит Първи Рожден Ден на Стефани! Да е здрава, усмихната, все така чаровна и много умничка! Марулка, отново шапки долу!  Peace Тортата е великолепна! Честито и на другите сладури - Цветелина, Ивайло и Зорница!  bouquet
Благодаря за поздравите по случай годишнината ни - ето една скромна почерпка Велмар, няма как да ви забравя вас просто - все ни водите с един ден  Wink
Честита годишнина и на ВСТ80! Щастлив семеен живот и много любов!
Отивам да гледам снимки.

# 182
Мила моя Elwing,
Желая ти да се обичате не една, не две, а поне 102 години!
В брачното ложе да сте щастливи и страстни.
Вечно семееен уют, мир и любов да царува
 - ден и нощ да се празнува! 

dancing dancing dancing dancing dancing

# 183
ВСТ80, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Elwing ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес е чудесен ден - прохладен, само за разходки. Ние първата я направихме. Сега Деница спи, Влади гледа телевизия, а аз си направих маска и съм пред компютъра. Идилия.Обаче ми се спи, та две не виждам Tired, но следобяд не мога да спя  Confused Ще стискам зъби до довечера.

# 184
Честита Годишнина на Elwing и Vst_80!Много любов, разбирателство и семеен уют!  bouquet

Гледах снимки до сега, ама много са хубави всички! Heart Eyes

# 185
  • Бургас
ЧЕСТИТA ГОДИШНИНА НА vst_80 НА ПАТЕРИЦА.МНОГО ГОДИНИ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА Elwing!ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕЛИНА И ЗОРНИЦА!МИЛИ ДЕЦА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 186
Между другото да ви почерпя....Днес моята мама има също рожден ден - Дано Божичко да ми е все така жива и здрава  Heart Eyes

И още един поздрав за една малка принцеска на име Деска - племенничката на Elli78
Да расте все така засмяна и добричка и да радва всички  Heart Eyes

Vst_80, Честита Годишнина миличка, мнооооого любов ти желая    loveuuu

Днес май празнуват само хубави хора....Да сте живи и здрави всичките  Hug Heart Eyes

# 187
  • София
Вал, слънце, благодаря много!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честит Рожден ден на милата ти майчица! Да ти е здрава и много да слуша!   Wink  Hug Честит Празник и на Деската на Ели! (сестра ми се казва така, обичам това име Heart Eyes )
Ама наистина са най-най нашите бебета!  Hug Пу-пу! Останаха ми очите! Рожденичката Ина е кукличка! Тортата й също е муцка! Само дето не разбрах - кой е зетя, кой брачеда?  Blush
Вст, за Лори има ли желаещи? Сигурно, с тези очички... Но нищо - кандидатираме се и за нея  Flutter  bowuu
Блу, да не си и ти като Гъбка? Каква ще е тази вест?  Rolling Eyes
Аз пък забравих да ви споделя колко съм щастлива - вчера разбрах, че моята най-близка приятелка ще бъде булка през октомрви.  Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:35 от Elwing

# 188
  • варненка от София
Благодарим ви мили момичета за сърдечните пожелания.

Ето сега вече рожденичката лично ви черпи с торта по случай първата годинка в традиционно провансалски стил.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3587813

Честит празник и на наборите Цветелина, Ивайло и Зорница.

Да е жива и здрава майчицата на Валката, племенничката на ели78.
Изобщо Валка ние лъвовете сме все хубави хора де  Blush

Честита годишнина и на Elwing, желая безоблачен семеен живот, изпълнен с още весели детски гласчета.
Днес на консултацията се оказа, че сме качили 10 гр за повече от месец и 3 см. Та вече тежи 9,650 кг и е 74 см. Тя си ми е на мама кюфтачето  Heart Eyes

Блу, не е красиво така да не казваш какво става и да ни държиш в напрежение, ндаааа.

# 189
marulka_s  Шушката се страхотна кукличка! И как само позира за снимката. А тортата е невероятна.  smile3501 Наистина си майстор.

# 190
Леле колко много празнуващи днес има! Почвам по ред на номерата  Laughing
Честит 1-ви рожден ден на всички бебчета и чeтит празник на техните родители! Да растат весели и безгрижни!
 newsm59    baloni    newsm59    baloni    newsm59    baloni
Марулка, като видях тортата, първото нещо което направих, беше да възкликна. Поздравления, невероятна е  smile3501
Честита годишнина на Elwing и на Vst_80! Пожелавам им дълги години да живеят щастливо с любимите си хора.   bouquet   bouquet
Честит рожден ден и на майката на Вал и на племенничката на elli78! Да са ви живи и здрави!
А снимките в албумчетата ни са наистина страхотни. lovekiss

# 191
 Здравейте!
   От два часа се опитвам да напиша нещо,но Наско днес е невъзможен Twisted Evil Реве за всичко,вече ще #Crazy

Благодаря за поздравите за моята племеничка Heart Eyes Ето и почирпчица от мен

Честит Рожден Ден на днешните палавници!Да са винаги засмени и радоста на мама и тати! 
     Чакам и традиционната снимчица на Шушето Naughty с тортата,много е хубава Wink

Честита годишнина и на мацките празнуващи днес Vst_80,Elwing.Още много години семейно щастие!
    Вал Ч.Р.Д. на мамчето Hug Много да си ви глезка и да е все така добра!
     Мале ooooh!ставам,че докато пиша,моето дете отворило Бочкото и не стига че омазал навсякъде,но и като гледам хапнал. #CrazyГоляма лудница,после ще се включа пак.

# 192
 Ето,докато писах Шушето изгряла.Пак е с прекрасен тоалет Peace

# 193
elli78 , не се шашкай.Дари онзи ден изяде половин кутия от въпросното Бо4ко ooooh!
трудно се поглъща и едва ли е хапнал Наско.Дай му води4ка и му изплакни усти4ката.
До сега разглеждах снимки- ами - нямам думи просто HugНе че са си нашите дечица, ама наистина са най-хубавите Wink

# 194
  • у дома
Честити годишнини и рождени дни   ura   ura   ura   ura   ura  толкова много поводи днес, затова няма да изброявам поименно щото ще пропусна някой  Laughing

ееееее ама никакво търпение нямате  Mr. Green ще почакате още ден-два преди да споделя  Mr. Green само ще кажа, че Elwing не е познала, НЕ съм като gybka111, все още не  Joy Mr. Green диването заспа, отивам да полегна и аз  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт