blueeye®, какви са тези тайнства, аааа?
marulka_s, само не мога да разбера едно нещо - защо поръчваш торти като правиш такива красоти.

- имаме си един при баба й и дядо й, ама той е много несериозен - само сменя мадамите
.утре ще й звънна, защото сега ве4е става късно
.К'во ли си казват- не е ясно( всъщност- нищо съществено).Нали утре ще се видят.Та- моят мъж измисли "4уден" график на деня по слу4ай посрещането . .Ще ходи на работа само до обед, и после делегацията поема към летището.Свеки- и тя- да е първа на пистата .Много се у4удиха 4е аз няма да отида( ами как да ида като по това време детето ми спи
) което е едно добро извинение
.та- от вси4ките си разговори, се оказа 4е не са си казали с какъв полет и в колко 4аса пристигат в България
.Ей, тук не се въздържах и избухнах в искрен смях
.На вси4кото отгоре малката й дъщеря е с температура и е болна( те перманентно са болни и двамата ), та- още по-добре 4е няма да ходя да ги видя с малката, а и до вкъщи няма да идват, за да не губят време, ами директно да отпрашат към Плевен
.За целта дадох стол4ето на Дари, 4е да сложат в него поне малката( на 1.5г).Дано не ми се наложи да ходя някъде с нея, 4е съм с вързани ръце( ако не броя кошницата, която й е малка).
) 
.За съжаление нямам информация за леакрства( не ми се е налагало да използвам), но ще се разровя из нет-а сега и ако открия нещо, ще ти пиша.А попита ли в аптеката?Звънни поне информативно на някоя денонощна( търговска лига например) и ги попитай дали има такова лекарство

и се свли4а в ръцете).Та- мажеш ръ4и4ките със ...сапунена вода.Оставяш да изсъхне така, както е сапунена и ..по някакъв на4ин температурата се изспуква