В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 872
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София

marianik Честито ти и Християнче!   
Честит рожден ден на Алекса , Хектор и Любомир! ПОжелавам ви щастливо и безгрижно детство и много здраве!

Вчерашния ден беше много изморителен, като капак на всичко реших да изпия едно уиски и да спра да кърмя Марти, (то аз нямам и много кърма, но през нощта това е единственото, което го успокоява), така и направих, той естествено се събуди към 10 вечерта и до 2 не можа да заспи, ще видим как ще е тази нощ  Thinking
А за тортата, много е вкусна и много лесно се прави, с украсата не се справих много добре (на живо изглежда по- зле) , но като за първи опит е добре. А рецептата, ако искате, мога да ви я дам   chef

# 46
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСА, ХЕКТОР И ЛЮБОМИР  newsm51 smile3525

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПАЛАВИ ДЕЧИЦА!

Валка и аз чакам снимкииии  Heart Eyes
Spinki,а ти нова работа ли ще си търсиш  newsm78
Аз живот и здраве догодина през септември ще я давам Даяна на ясли  Laughing
Приятен ден на всички  Hug Peace

# 47
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСА, ЛЮБОМИР И СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ХЕКТОРЧО!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!!!

newsm51 smile3525  Gift  Gift newsm51
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА МАМИТЕ!

Пратих Вики при баба му и дядо му, та малко успях да изчиста и да си правя квот си искам , без да се съобразявамс никой  Blush

Мадонка морето не е Синеморец, а Созопол Simple Smile ,а за снимките за кроткия Вики нещо си се объркала Sick-Лъв кротък видела ли си  Mr. Green
Снощи реших, че Виктор ще си спи в кошарата(той спи при мен от 6 мес.), но нямаше такова чудо-рев, крещяне, постоянно се изправяше и не иска и тва си му е. Накрая от рев заспа, но след 30 мин. пак се събуди да мрънка Sick и айде взех го при мен и заспа веднага и не се е събудил до 10.30 днес Thinking Направо незнам как ще го оттуча Sad Има ли други дечица където спят трайно при мамите си Simple Smile))

Айде до после, че имам малко още да доизчиста:)

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 15:26 от MimSss

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСА, ЛЮБОМИР И ХЕКТОР! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ! smile3525 newsm59

# 49
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСА, ЛЮБОМИР И ХЕКТОР!

# 50
ЧРД на Марти на elen@, на Алекса на bobolin, Хектор на rozi24, Любомир на tsveti, Ерик на honey, Злати на Nelski! Бъдете здрави и веселушковци и отвреме навреме пакостливи! Мами, честит празник!

Чудесни новини за Али и Калоян

Blueee много сладурска тая Ния - дашна!

Miss74 дано са ОК изследванията

Бубче,Спинки,Марулка -за оставянето и аз държах да си го гледам по начин, по който предценя и както мисля че му е добре, но като тръгнах на работа - осъзнах за другата страна на нещата и като че ли не му се нервя толкова.

Мадона -с антибиотика може би свалихме Т, но ни излязоха обривчета по тялото и го спрях. Не иска да яде и сме само на цица.

Bamboocha добре си ни дошла!

Чудех се Нора на какво ли особено столче е седнала във въздуха, а то-обърната количка.
Марти се кефи на заниманията, играчките и много хубава идея за килимче. Elen@, поздравления!А и каква домакиня си, само.

Marulka и на мен ми се иска да измайсторя една торта на детето. Събираме съвети.

Мадона -дано няматеТ и рядко щастие.

Nana дано не се задържи Т, че са много жалки и се чудиш как да им вземеш лошото, да не се мъчат.

Marianik -хубави моменти!

Браво на Aila за прощъпулника, дано да станат каквито пожелаят, принцеските.

Mimsss, когато беше с темп. го взимах да спи при мен и заспиваше на гърдата, но засега спи и в леглото, и в количката и в кошарата. Племенничката ми така доста време беше на спалнята с мама или баба, но като се преместиха в новата къща беше ентусиазирана и имаше собствено легло, и нещата се наредиха от само себе си. Не се притеснявай, детето ще те води. Важното е да му е добре на него.

Спирам, че стана егати дългиияя, пост. Чакам Дани да се събуди и да излизаме с тати навън на разходка.

Даниии, кога ще си доидеш, липсваш ни:)

# 51
# 52
Привет и от мен
Честит рожден ден на малките юначета Хектор  на Rozi24, и Любомир  на   tsveti
И на малката принцеса Алекса на bobolin

Днес запазих и час за кръщенето и мога да кажа ,че съм доволна и по-спокойна. Simple Smile

Благодаря на marianik за темите с кръщенета   bouquet
Мерси и на  kristiana за комплиментите към Марти  Embarassed  Embarassed Heart Eyes
Все забравям и да напиша колко е сладичка Ния в борбата и с вратата .А черпи с бисквитка точно като Марти,и тя нонстоп храни всички ни с каквото има в ръчичка и държи да си отхапеш иначе се сърди.А напоследък и много настоява да и поцокам бибата.

Това е накратко от мен,сега ще взема да поразчистя,че ме чакат едни чинии от 2 дни  Embarassed Нищо не съм пипнала вкъщи,от както см сама Резиииииилллллл  Embarassed

# 53
Момичета, не знаех, че почивката може да е уморителна. От сутринта до понеделник сутрин сме самички  с Деница, мъжете са в провинцията. Аз успях да подомакинствам и то не малко. Обаче Деничето спи доста и ми остана свободно време. Дивана вече има издатина от това, че цял следобяд лежа и гледам телевизия. Чувствам се уморена от толкова лежане. Май трябва да направя едно лятно почистване, за да си уплътня времето. Обаче другата половина от семейството вече ми липсва, толкова съм свикнала да сме си заедно Sad И аз май съм на принципа "Хем ме сърби, хем ме боли", постоянно искам малко почивка, сега я имам и не ми е добре. no
Spinki, да аз и мъжът ми, и почти цалата ни рода сме от Костенец. По тази причина не ползваме хотелите и станциите в района. Само ходим на басейн, на разходки, на кръчма с приятели. Спокойно е, обаче няма кой знае какви развлечения. Аз напоследък не искам да си ходя, защото не си почивам, а само работя там. Отделно Деница си е свикнала у дома и не е много спокойна, също и аз. Така че предпочитам да си стоя тук. Дано вие си изкарате добре. Ако имаш желание, мога да ти пратя телефон на лични и като дойдете да се запознаем, също и децата. Peace
Това е засега, после може пак да се включа.

# 54

Ч.Р.Д. на малките рожденици
                      и специални целувки за Хектор!

Честито кръщене на сладката ми Алка!!!

# 55
  • варненка от София
ЧРД на Алекса на мама bobolin, Хектор мама ROZI24, на мама tsveti_bg 
много здраве, усмивки и щастливи мигове им желая от все сърце!

Сърдечни поздрави и целувки на малкото християнче Али!

# 56
Честита Първа Годинка на днешните рожденичета
и мноооого специални целувки и от нас на Хеко   bouquet

От днес малката ми принцеска е вече истинско християнче. Всичко мина добре, тя беше герой без никакви сълзи - дори и хареса в казана  Grinning Снимки ще кача утре  Peace
Ето скромна почерпка, че нямах време да правя нещо по така  Mr. Green

elli78, ти си знаеш мило ......... Heart Eyes

Целувки и спокойна нощ  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 00:04 от val_stef

# 57
zdraveite na vsi4ki ot mnogo otdavna sym registrirana no neznaeh kak da pi6a az sym maika na mariq rodena e na 15.08.2006g. sys vakum teje6e 3.900 i be6e dylga 52 syntimetra sys dylga 4erna kosa sega sme ve4e 80 santimetra i tejim 9 i 400 imamae 2 zyp4eta otdolu i 4akame i gornite dve hodime samo ot 2 sedmici znaem 7 dumi4ki i se smeem sys glas Wink

# 58
desi_markovawelcome от мен в клуба на августинките с малката Мария - тя си е дошла с името, да ти е жива и здрава  bouquet

# 59
  • Някъде там...
Валка честита ти християнка:)  bouquet  bouquet  bouquet

И добре дошла на desi_markova и Мария:)  bouquet

Аз досега гледах филма по БТВ и много се разчувствах, тооо не бяха сълзиии, не бе чудо Rolling Eyes Cry

Айде лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт