В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 866
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пепърче,да си призная и моето дете не ме иска такава.Принудих се да оставям майка ми да я храни.Днес изяде повече от 200гр от манджата,която й сготвих,а аз и 5 лъжици не мога да я накарам да изяде CrazyСледобед ядеше от леля си,но не и от мен ConfusedНе искам да е така,не съм пълноценна нито за нея,нито за себе си.На хората,които са около мен им прави впечатление,че съм спряла да се гримирам,а аз даже не се сещам за тази опция TiredВече почти съм решила да замина за 3 дена,не знам дали изобщо ще разбера нещо от Самсарата и от купона,но според  мен това е най-добрия вариант и за двете ни,а и за мъж ми.Лошото е,че имам нужда да ми казват,че това не означава,че си зарязвам детето или че съм лоша майка,абе такива филми около мен Rolling Eyes
Дани,айде бе,злато,знаеш ли как ми липсва оптимизма и ентусиазма ти Heart Eyes
Момичета,всички рожденници са прекрасни,просто нямам сила и настроение да изброявам поименно и да коментирам ooooh!
Валка,стискам палци за кръщенето Hug

# 31
  • София
Валка и аз мисля да наблегна на месото и да дам черен дроб за първи път. Дано е грешка или горещините да са дали отражение.

Лошото е, че Калоян ми е с температура в момента - 38. Не съм дала нищо. Изпи си млякото и заспа, но пратих Митко до аптеката за Нурофен - нали е алергичен към парацетамола и не мога да давам нищо друго. Дано спи спокойно.  Cry

# 32
Привет Laughing
    Ч.Р.Д. на днешните рожденици!

elen@
завидни кулинарни умения Peace И аз много обичам да правя туй онуй  chef но откакто родих нямам тази възможност Rolling Eyes
   blueeye® твоята кукла голям сладур Heart Eyes и как си хапва бисквитка Wink Наско хич не ги умее тези работи
  marulka_s чакам с нетърпение поредните снимки с торта и нов тоалет Laughing Това Шуше като на ревю го кичиш Party голяма мацка  bouquet
  nana77 и аз от доста време се чудя за черният дроб newsm78 Все ми се иска вече да му дам.
  Val_stef,Miss_74 я засядайте над пражолите Naughty
   Опа,моето дете ходи на сън Crazy току що докато пиша,тихомълков стигнал до края на леглото и то в просъница,хванах го в последния момент. #Crazy
   Лека вечер   bouquet

# 33
Честит Първи Рожден Ден на Мартин и Вики!

miss_74, Валка, , супер, че изследванията са ви добри! А може ли причината да е преумора, недоспиване и т.н? А да не сте на диети? newsm78
bubcheto15, mmilena , аз смятам, че кратка раздяла с бебчо се отразява много освежаващо, а в крайна сметка най-важното за детето е да е в спокойна среда.
Pepper, явно повечето сме в една голяямма Сатурнова дупка, но не си мисли, че си лоша мама. Просто това е някакъв период (сигурно заради жегите) и се надявам много скоро да премине при всички ни. Peace
Аз също се усещам много изнервена и избухвам за глупости, но странното е, че само пред таткото ни - вече незнам как ме издържа. Confused
Нори, Яна е страшна сладурана... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 22:30 от AndyB

# 34
Привет, момичета! И аз съм на линия, но нещо нямма муза з а писане...Само ви 4ета  и 4акам с нетърпение да приклю4а работа и да се прибера. А вкъщи ме 4ака и ..свеки Crazy. Нямма сили да пи ша, а и пак ще яхна метлата по темата Twisted Evil.Днес ми предложиха от работа нахрада- по4ивка на Боровец за една седмица, но..няма да мога да се възползвам ,защото освен ремонта,с който се занимаваме....трябва да посрещама и зълва ми #Cussing out, и , сещайте се приоритетите на къде отидоха.Ама- ще им го върна тъпкано на цялата им рода #2gunfire.И аз напоследък съм изнервена, но не толкова от Дари, а от вси4ки останали глупости и разправии , с които съм заобиколена.Май на нас ни се лепна сатурновата дупка, в която са нашите мъници Wink.Дари си взема порциона от това явление и ме прави луда и щастлива,което, 4естно казано ме дразни доста.Голям инат е и проявява своенравие и характер, който на мен не ми допада Naughty.И , както казва едно моя приятелка, май ще се "ремонтираме" Wink
За хемоглобина, вижте какво намерих  днес, слу4айно , ровейки се из форума.
Диня - високото съдържание на калий допринася за нормализиране на кръвното налягане, регулира сърдечния ритъм и обуславя диуретичното действие на динения сок. Това прави динята подходящо средство и при сърдечна недостатъчност, защото спомага за намаляване на съществуващи отоци и тонизира сърдечната мускулатура. По съдържание на желязо дините държат едно от челните места сред плодовете и зеленчуците и затова се препоръчват при анемия. Диненият сок действа ободряващо и е много подходящ при силно изтощение.
Дано да е полезно , а и мисля 4е в този сезон това е добра алтернатива.Дари  хареса динята( давах й 1- 2 пъти)

# 35
И аз тази вечер съм сама и хоп отново съм във форума  Mr. Green
Ели и аз преди малко излизам от банята и отивам да видя Даяна,а тя седнала и спи  hahaha
Валка радвам се,че и при теб всичко е добре    love001
Честит Първи Рожден Ден на Мартин и Вики!

miss_74, Валка, , супер, че изследванията са ви добри! А може ли причината да е преумора, недоспиване и т.н? А да не сте на диети? newsm78
Andy и личната лекарка така ми каза,а можело да бъде и на нервна почва Cry,но специално аз не съм на диета/само сладко не ям/
Бубче правилно си решила,заминавай,определено ще се почувстваш по-добре  Peace и аз искам поне за 2 дни да остана сама и да си почина,ама засега това мое желание е неизпълнимо  Embarassed
Нана дано при Калоян температурата да е нещо моментно и утре да е добре  Peace
Хайде ставам и отивам да спя,че едвам гледам  Wink

# 36
Здравейте!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ГОЛЕЕЕЕЕЕМИ БЕБОЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ ДЕЦА!

Не мога да се добера до пеце и да успея да публикувам нещо. Тъкмо ви прочета и започна да пиша и айдееееее "шефката" станала!
Благодаря на всички за загрижеността за нас. Вече сме горе долу добре. Няма Т и хрема, не киха, остана само лека кашлица, но мисля че е от сополите които е гълтала.Та реших изобщо да не я водя на лекар. Даже мисля, ме всичко е било от зъби, изкарват и двете горни "плочки" - ама те мнооооого големи, бе???!!!
Иначе все така лудеем, дивеем, не ходим сами, защото бащата я изпуска няколко пъти, последния с разбита устна, та мисля, че я е страх. Много весело и жизнено дете е, всички хора много й се радват - поззнати и непознати, много е контактна. Вече разбира почти всичко от това, което й говоря, прави и показва мноооого неща - да не ги изброявам.
За "дупките" - хм..... ами аз съм в такава от повече от 5 години - вече съм свикнала да ми е "тъмно" в нея. Не е причина детенцето ми, то ме ядосва понякога и я потупвам и аз, но се надявам някога да доживея това да са ми единствените проблеми, дай БОЖЕ!!! Така че не се косете!
Елена често пребивава при бабите и при леля си. Даже и с преспивания. Аз ходя на работа тогава. Отразява ми се добре, а и не мисля че тя страда. всички много я глезят, нали е дълго чакана и е лигла страшна. Жива и здрава да ми е!!!!
Val_stef, мила, радвам се че си добре, грижи се за себе си (ама ако знаеш кой го казва).
В нашия град има тн "бабина деветина" да не се празнува 1 рожден ден. Та не зная дали ще успея да се преборя с домочадието, най-вероятно ще има само подаръци и по кафенце и безалкохолно някъде и тоолкова..... Жалко но не дават торта със свещичка. То като се замисля и едно главоболие по-малко, тя и без това няма да разбере че е неин ДЕН.
Mmilena, дъщеря ти ми е любимката на мен, много миличка физиономийка има.
Май прекалих, а?

# 37
  • гр.Добрич
Velmar, стига с тия роднини бе жена. #Cussing out Яхвай метлата и към Боровец. Кога друг път ще ти се падне такава награда? Много ме изнервят семейните ангажименти.

Аз пък тази вечер ще спя в другата стая, защото Ивчо всяка вечер се събужда към 3.30ч. и като се започне едно ставане и съня ми отива на кино. Така че тази вечер е на майката. Баща му и без това не го чува, да се оправят двамата.

Тъй като няма да се върна на страта си работа, ще си гледам малкия пухчо още дълго и явно трябва да свикваме с обстоятелствата. Не ми се дава по баби, защото правят каквото си искат и все гледат да го тъпчат с храни, които аз не давам. Така че вариянта е да го гледат през деня за няколко часа, а аз да се изнеса от вкъщи.

Елен, тортата е много свежа, дано и да е била вкусна. Аз вече нямам мерак за готвене, а за сладки пък въобще. На магазина всичко има.
Албена Влади, ти ли беше от Костенец? Записахме си почивка там за края на октомври. Казаха ми, че имало нов блок, който е с по-добри условия и дано да случим добро време.
Блу, като гледах клипчето и на мен ми се прияде бисквитка. Grinning

Лека нощ а всички.

# 38
  • гр.Варна
Моля ви кажете какво се прави за кръщенето.Кой на кого какво купува? За кръстницата,за попа,от кръстницата за Марти???Какво се носи в църквата и така....

mmilena,относно кръщенето може да прочетеш тук:
http://traditions-bg.com/bg/sub_9_2.php
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=3356

Ние имахме кръстница-винаги съм знаела,че тя ще кръсти детето ми-това е най-добрият човек,когото познавам.Прието е кръстницата да купува всичко за детето,но аз реших сама да осигуря тоалетите за моята Виктория-рокличка преди  църквата,след това там я преоблякохме в друга бяла рокличка.Вики получи много златни подаръчета-обички,гривничка,колие,златна паричка и т.н./дори много красива златна лъжичка с перличка/.В църквата ще ти кажат какво да се носи,но за т.н."миро"-т.е.бяла кърпа/или плат/ аз бях приготвила бяло чаршафче с ръчно плетена дантелка от прабаба-на него бебето трябва да спи няколко дни.Подарък за кръстницата не е задължителен,но аз и подарих една икона,на която Богородица има също като нейните красиви и изразителни очи.Бебка се държа геройски,пя със попа,но...докато не я топна в казана-след това известно време нищо не можеше да я успокои!Желая ти приятни мигове със сладката Марти!
И благодаря на всички за милите пожелания!!!

# 39
  • В ЛЮтеницата
С малко закъснение -  Embarassed:
Честит рожден ден на Дейвид!
Честит рожден ден на Бранимир!

Честит рожден ден на Виктория!
Честит рожден ден на Божидара!

А точно навреме:
Честит рожден ден на Алекса!
Честит рожден ден на Хектор!
Честит рожден ден на Любомир!

Нека всички дечица да са здрави и много щастливи, а мама и татко много да се гордеят с тях!   bouquet

# 40
  • София
   Честит Рожден Ден на всички бебчета които съм пропуснала да поздравя  Simple Smile
   Честит рожден ден на Алекса!
   Честит рожден ден на Хектор!
   Честит рожден ден на Любомир!
           Ще се опитам да пиша по-честичко обещавам. Хайде мами стягайте се и излизаите от тези сатурнови дупчици. Аз пък незнайно защо от няколко дни съм в доста добро настроение. Малките са добре, въпреки, че щъкат ужасно. Най-накрая реших да направя и аз прощъпулник и утре ще гледам да свърша и тази работа. Все пак Ники ходи от над месец, а и Ваня вече и ако продължа да отлагам ще стане като с погачата, която така  и не направих.
           Обещавам и да кача малко снимчиц и да изпратя на Бубчето или Блу някоя новичка за първа страница.
           Всички болнички мами и дечица да оздравяват  Simple Smile

# 41
Здравеите!Да по4ерпя за моя ве4е голям син beer  cook cook.Мерси предарителноза пожеланията,днеска ми е натоварено и няма да имам време да вляза.Как барзо мина годината,но като си направя равносметка сам имала едно спокоино бебе,НЕКА ВСИ4КИ РОЖДЕНИЦИ ДА СА ЖИВИ4КИ И ЗДРАВИ4КИ,МНОГО ИГРИ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО  bouquet

# 42
  • гр.София
  Мила Рози24,да ти е жив и здрав Хектор! Весел празник!
 Честит Първи рожден ден и на Алекса и Любомир!

Ужасно ми се спи,но никога не лягам със София,за да не си проспя скъпоценното лично време.

Хубав ден на всички!

# 43
Честит рожден ден на Хектор, Алекса и Любомир! Да са много здрави, весели, игриви и послушни деца!

Докато намеря време за компютъра и сте изписдали 3 страници от новата тема.
Относно "сатурновата дупка" в която май сме изпаднали повечето от нас - на мен ми дойде много добре възможността да оствя Тони за няколко часа на майка и сестрите ми. Не тичам по цял ден след него, имам възможност да си почина малко. Вчера ги изпратих на разходка, а аз се изкъпах на спокойствие и отдъхнах. И на мен ми е трудно да го оставям, но за няколко часа се зареждам с енергия за останалия ден. Точно сега децата са ни много подвижни и любопитни и нямат спирачки. Така че ако имате възможност да починете дори за няколко часа сами се възползвяайте, макар че съм сигурна че през повечето време ще се питате какво прави детето и дали е добре.

Пожелавам на всички болнички мами и бебчета бързо оздравяване. Надявам се да успея да разгледам и малко снимки след като приготвя обяда за малкия.
Лек ден на всички! Hug

# 44
Честито на големите вече Хектор, Алекса и Любомир! Много радост да носят, да са живи и здрави.

Весел празник на родителите им.

Марианик, много ти благодаря за инфото за кръщенето. А снимки няма ли да ни покажеш? Коя църква избрахте?
И на Яна мама й е голяма сладурана, допълвам просто Андито.  Joy
Валка, чакаме снимки от вашето кръщене!

Общи условия

Активация на акаунт