В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 868
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник на патерици и на Дейвид на ронкис. Много щастливи дни да носи в семейството ви.

Честито зъбче и на Марио и на Деничка.
Дидка, радвам се че се разписа, голям сладур е станал Влади. Съвсем като голям е на бънджито. Оздравя ли той?
 А Дани на пепеждинс как е? Какъв антибиотик ви изписаха?
Нана, много хубав празник се е получил, като гледам по снимките. И това верно за супер Любо = супер Митко.
Много послушен ми изглежда и Викито на Мимс, играй си съвсем самичък на пясъка. Това Синеморец ли е?
Иренката и тя сладурана голяма. Ама аз като съм тръгнала да изброявам току виж съм забравила някой. А Ния голям бонбон с тази бисквитка. Как се грижи за младежа.
Велмар, не си нервирай излишно, нали все ще си замине свеки пък и зълва ти. Важното е, че сте здравички.
Валка, какво стана с изследванията? ПКК? Мисс 74 и ти да си наред пожелавам.
Спинки, нерви май всички ни тресат, а като дойде време и за  ПМС направо ставам нетърпима. Ох, и аз пошляпвам коконата от време на време  Embarassed
Елена, снимки от РД има ли?
Бубче, мерси за новата тема, ама много бързо ги изписваме май. Ще взема да си туря един бан за известно време, че попрекалявам с писаниците си.

# 16
Здравейте!
Нашият месец наближава, а?!? т.е той вече започна и искам да честитя първата годинка на най-слънчевите и красиви деца - августинчета bdbaloni hbday
Не съм писала отдавна и причините за това са много, но ви прочитам от време на време.
Ние с ИЦето сме добре. НАй-накрая му излязоха зъбките и сега има три. все още не се пуска сам да ходи, но основно това ни е дневното занимание. ТОзи месец и по-точно жегите изкарахме на хлад в гората в Пирин, където имаме вила. Там си правим и слънчеви бани. НА море не смятам да го водя, защото имам нужда от добра почивка и меден месец и за това ще идем само с таткото към края на август. ПРитесняваме още и факта, че е ужасен при пътуване - иска да кара, шава постоянно. ЧЕрно море ни е на 8 часа път, а бяло само на 1 и най-вероятно с него ще идем за 2-3 дни в Гърция на плаж. Не съм чела постингите ви за това как е с деца на море, но се надявам да сте нямали големи проблеми.
НЕзнам какво друго да напиша. Чувствам се малко като чужда,че от толкова отдавна не съм писала тук. Пращам ви много целувки и здраве от нас. lovekiss Kissing Heart

# 17
  • София
Ето и малко снимки
bamboocha, добре дошла отново!

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:38 от elen@

# 18
  • варненка от София

Много сладък тоя Марти бе, пу-пу. И браво за тортата, аз ще поръчам торта за Шушел за партито й, което ще го правим на 04.08, но на самия й рожден ден може и аз да приготвя нещичко. Ще споделиш ли за чаршафа на тортата от какво го прави? Това марципан Варна ли е? А боичките какви са? Дай малко инфо, че ме сърбят ръцете и мен, все сънувам как правя торта за детето и явно ще трябва да вземе мерки.

А аз сега като погледнах, че е 27-ми и ме налегнаха спомени от миналата година. На днешната дата ме приеха в болницата с прееклампсия, изплашена, с високо кръвно и подута, оставаха ми още 20 дена до термина, а ме приемаха в болница, голям рев му ревах. Един кретенски доктор в болницата ми заяви, че бебето ми нямало тонове и кой изобщо ми е казал, че има тонове и за капак след прегледа прокървих. Кой да ми каже, че това била прословутата тапа  Embarassed Рев, рев, ревввввввв, инжекции, системи и пак рев, това беше по това време.

Няколко дена след това се запознах с дъщеря си  Heart Eyes

# 19
Добре дошла на Бамбучка! От твоя постинг ми лъхна на спокойствие и красота, благородно ти завиждам за виличката в Пирин. Там много ми харесва.
 Ама имаме много скрити таланти в сладкарството, браво елена, много ми харесва тортата ти. Лесно ли се приготвя това кулинарно изкушение? И твоя мъник е страхотен сладур. Гледам всички се лигавят около вратлето, та да не се притеснявам.
Уф, марулка, то с доктори да си нямаш работа. Все те плашат с глупости, рядко съм срещала свестни.

# 20
Ама аз сякаш съм била в коридора на елен@  Joy , ще пусна снимки после да видиш колко поразително прилича на нашия   bouquet

# 21
  • гр.София
 Здравейте,всички!
После ще гледам снимки и клипчета-за десерт-направо ми е удоволствие.

Бубче,направо си започвай работа,щом имаш нужда-Ина вече е голяма. Ще се родиш.А че къщата ще ти е предимно неоправена-не е фатално. Има ли на кого да оставяш малката?
 Иди с някоя приятелка в голям магазин и остави Ина в детския кът за 1 час-ще й хвърляш по едно око,но и ще свикваш без нея.
 Мадона,при мен ПМС-то си е направо страшно. Най-големите глупости в живота си съм направила в такива моменти. Че ми и идва през 19дена-това ако не е наказание ooooh!

Мис74 и Валка,хапвайте мръвки насила,бе ,милички.

А за депресиите ,недоспиването си е страшно. Когато съм се наспала-светът ми изглежда различен.

Бамбуча,вярно,че не си писала,но ви гледам на снимки в албумчето.

Мимс,бъди оптимист,че другата година на морето вече ще е съвсем различно-с по-пораснал Вики.

Адрианска,защо ли ми е толкова познат въпроса-Защо са му на детето уши Joy?  Само за да го болят понякога,а ние да не спим.

Благодаря много на Бубчето и на музата на Пепър,че имаме нова празнична тема  bouquet

П.С Мадона, преборихте ли ангината?

# 22
Това ще се окаже единственото предимство, че почнах работа толкова скоро - Вики ми е толкова мила, че въобще не се стига до крясъци.А явно на работа аз се отърсвам от това еднообразие в къщи... Thinking Simple Smile
Обаче всяка вечер съм си при Вики и не мога да си представя да отидем някъде за повече дни без нея.Ще полудея. TiredНе я давам! Crazy
Искам и аз информация за тортата.Голям мерак имам. WinkТук в кулинарния форум има тема само за такива красоти и много се бях навила аз да правя тортата за първия рожден ден, но дали ще ми остане време...А и не знам дали ще намеря в Пазарджик всички необходими продукти.
Val_stef,Miss_74, оправяйте се! Peace
Ние заминаваме след малко на гости при моите родители, така че ви пожелавам приятен уикенд и послушни и здрави дечица! Grinning

# 23
Блан, с ангината реших сама да се боря, че тези доктори ще ме уморят мен, та и детенцето. Само се плюят един друг кой какво изписал и защо. Та в крайна сметка реших да й приложа кърмолечение  Joy и тя е доооооооста по-добре. Абе все едно, че не е болна, играе й се две не вижда, не ще да спи, яде с апетит, само малко трудно преглъща. Т има, но не висока - 37,2 та затова се въздържах от антибиотика. Изписаха й аугментин. Поех риск да не го давам, ама като ми изглежда, че е доста по-добре не ми се иска да я тъпча с антибиотик. Вчера малко се стреснах, вечерта за един час ми напълни три редки в памперса, но пък днес все още не е сътворила чудеса. Мисля, че вървим към подобряване. Целувки

# 24
  • Бургас
blueeye® ама Ния голяма сладурана с тази бисквита.Много щедро дете.
bubcheto15 аз също не съм оставяла  Ирен за повече от два часа.Не ми се мисли,какво ще  е ,като дойде време за ясли и т.н.

miss_74  дано всичко  при теб бъде наред. Hug

elen@ поздравления за тортата.

Мадонче дано повече да не вдигате Т и да няма "редки" в памперса.

# 25
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на сладура Марти!!! Да е здраво и послушно детенце, но и да не пропуска да направи по някоя и друга пакост!!

Spinki, благодаря ти, че отвори темата за нервите - все се въздържам да не се оплаквам само аз... Защото аз съм вече с ДИСлексия, ДИСцифрия (или там, както се нарича), ДИСкомфорт, ДИСхармония, а скоро ще съм и с ДИСкопатия. А, бе, изобщо съм ДИСмама... Не се понасям, а и детето вече не ме иска такава....

# 26
Привет отново от мен! Този път в новата тема, прекрасна е  bouquet Дано само хубави неща да пишем в нея Peace
Ние днес бяхме на консултация и сме нула на нула спрямо миналия месец - 10 кг и 74 см. Ще ходим следващият път чак през септември - тогава ще има ваксина, изследвания. Попитах лекарката дали може да се определи кръвната група на Деница при следващото вземане на кръв. Тя ми каза, че нямало смисъл, първо защото се плащало и второ /което мен ме озадачи/, че ако недай си боже се наложи кръвопреливане никой не взема предвид каква кръвна група ще кажа, на момента се определяла. Толкова ли си нямат доверие лабораториите newsm78 Да се похваля, след консултацията купих на Деница рокля за рожденния й ден. Много я харесвам пък и на детенцето му стои страхотно. Снимки след празника. Нашия празник между другото ще се забави малко, тъй като искам да го съчетаем с кръщенето, а кумувете ни са на море на деня. За нашето море пък си имаме предподарък за РД от сестра ми - "августинско" басейнче с палма. Голяма игра пада в него, но баткото май му се радва повече.
Днес направо не мога да повярвам, че цял ден имаме интернет. Успях да погледам снимки - страхотни дечица си имаме.
Елена, поздравления за тортата HugНикога не бих могла да сътворя такова или подобно нещо Embarassed То на мен не ми се и налага, защото братовчедка ми е сладкарка и тя ни прави сладки и солени неща за празниците.
Валка, Нана, дано всичко е наред с дечицата ви Praynig
Как е Дани? Някой чувал ли я е?

# 27
  • гр.Варна
Мадонка,Марулка ,благодаря за пожеланията,да са живи и здрави малките ни слънчица!Аз наистина не пиша тук,но редовно ви чета,защото сте сладурки!Днес,на рожденния си ден Виктория стана християнче ,ритуала в катедралата беше страхотен,а медунка издържа геройски! Желая ви много красиви мигове и емоции!

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 20:24 от marianik

# 28
Честит Рожден Ден на адашчето Мартин,Вики и другите рожденничета днес.Нека да са най-щастливите деца на света с най-щастливите мама и тате до себе си!!

Поздравления на Елена за тортата.И аз никога не бих могла да сътворя такава красота  Embarassed

Днес организирах Рожденният ден на Марти-на няколко места нямаше свободни часове за 7-ми август(а уж е вторник),но накрая успях.Не знам дали е най-добрият избор,но това е-дадох капаро.Тортата ще е от Лагуна,и нея я поръчах.За утре ми остава да организирам кръщенето,пак за 7.08.Моля ви кажете какво се прави за кръщенето.Кой на кого какво купува? За кръстницата,за попа,от кръстницата за Марти???Какво се носи в църквата и така....

Относно нервите,аз си споделих в миналата тема.........Днес ми е втори ден без Марти,много ми е неестествено,нонстоп пазя тишина,но се чувствам добреНе ме линчувайте и не ме разбирайте погрешно,страшно много ми липсва,че няма кой да се катери по мен,но тази почивка ще ме зареди с нови сили и търпение за следващите месеци,когато ще сме си пак  само двечките по цял ден. А и тя се чувства страхотно на село с майка ми.Нон стоп се чуваме и са  супер-бебка яде и спи повече отколкото в София...

Хайде,спирам до после,че и татито го няма,та ще си вися тук тази вечер-много приятно  Party

# 29
Tada Tada Tada Честит Рожден Ден на Марти и ВикиTada Tada Tada

marianik и още на теб Честито ти и Християнче   bouquet

Хубава торта, хубаво парти, хубав Марти  Heart Eyes .....чакам снимки и на Вики да я видя с тортата Wink

Мадонка, радвам се че се оправя Норка  Praynig

IrrA_78, благодаря ти за комплимента мило Heart Eyes

Мами, трогната съм за загрижеността  newsm51

Нанче, радвам се че и твоето педи е казало че няма проблеми с тоя хемоглобин...Аз смятам да наблегна в даването на жълтък, дробче и банан и дай Боже да се нормализират стойностите му по естествен начин  Praynig

Днес ми излязоха резултатите. miss_74, същата работа като при теб злато всичко ми е в норми хемоглобина ми даже перфектен 140, но само серумното желязо ми е две еденици под минималната граница, а аз винаги съм мислела, че когато има липса на желязо винаги хемоглобина е нисък, пък то  изобщо не било така  newsm78  Завишени са ми и RDW (девиация на ерит. р-ие), което ставало пак при анемии. Но всичко останало си е в норми, за което съм щастлива  Peace Само дето и аз се чувствам адски зле даже след като ми взеха кръвта систъра добре че беше с мен щях да се строполясам на улицата. Личния каза, че нямало смисъл от снимка на шийни прешлени, не мислел че ми имало нещо там, затова ще сме чакали да се повтори отново, за да я направим  ooooh!. Това ще рече след 6 месеца, аз май на такива периоди ги правя тия неща  Tired
Иначе хомеопата ми ми изписа едни хомеопатични капки за вдигане на кръвно "ВИВОТОН S"  Peace

Мис74 и Валка,хапвайте мръвки насила,бе ,милички.
И личния така каза  Mr. Green

Ох утре сутринта е кръщенето, дано всичко мине както трябва и свършваме със силните емоции, че явно ми дойдоха в повече, ама така е то, нали съм вече на 30  Joy

Щях да пиша още, но забравих какво...ето на пак възрастта си казва думата  Mr. Green
Айде целувки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт