Честито зъбче и на Марио и на Деничка.
Дидка, радвам се че се разписа, голям сладур е станал Влади. Съвсем като голям е на бънджито. Оздравя ли той?
А Дани на пепеждинс как е? Какъв антибиотик ви изписаха?
Нана, много хубав празник се е получил, като гледам по снимките. И това верно за супер Любо = супер Митко.
Много послушен ми изглежда и Викито на Мимс, играй си съвсем самичък на пясъка. Това Синеморец ли е?
Иренката и тя сладурана голяма. Ама аз като съм тръгнала да изброявам току виж съм забравила някой. А Ния голям бонбон с тази бисквитка. Как се грижи за младежа.
Велмар, не си нервирай излишно, нали все ще си замине свеки пък и зълва ти. Важното е, че сте здравички.
Валка, какво стана с изследванията? ПКК? Мисс 74 и ти да си наред пожелавам.
Спинки, нерви май всички ни тресат, а като дойде време и за ПМС направо ставам нетърпима. Ох, и аз пошляпвам коконата от време на време
Елена, снимки от РД има ли?
Бубче, мерси за новата тема, ама много бързо ги изписваме май. Ще взема да си туря един бан за известно време, че попрекалявам с писаниците си.

, ще пусна снимки после да видиш колко поразително прилича на нашия

Не я давам! 
Тук в кулинарния форум има тема само за такива красоти и много се бях навила аз да правя тортата за първия рожден ден, но дали ще ми остане време...А и не знам дали ще намеря в Пазарджик всички необходими продукти.

Да се похваля, след консултацията купих на Деница рокля за рожденния й ден. Много я харесвам пък и на детенцето му стои страхотно. Снимки след празника. Нашия празник между другото ще се забави малко, тъй като искам да го съчетаем с кръщенето, а кумувете ни са на море на деня. За нашето море пък си имаме предподарък за РД от сестра ми - "августинско" басейнче с палма. Голяма игра пада в него, но баткото май му се радва повече.