НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 203
  • 589
  •   1
Отговори
# 165
Бандитка, твоят отцедник за чинии /който е монтиран на стената/ е точно това, което съм си решила да сложа. Много ми харесва.
А колкото до горна фурна, ако наистина нямаш много голям плот, може би не е толкова добра идея. Моят работен плот е площта върху миялната и един шкаф /общо 1.2 м. дължина/ и ми е крайно недостатъчен. Все още обмислям вариант къде да сложа още един допълнителен плот, но за сега нямам идея.

# 166
Бандитка, твоят отцедник за чинии /който е монтиран на стената/ е точно това, което съм си решила да сложа. Много ми харесва.
А колкото до горна фурна, ако наистина нямаш много голям плот, може би не е толкова добра идея. Моят работен плот е площта върху миялната и един шкаф /общо 1.2 м. дължина/ и ми е крайно недостатъчен. Все още обмислям вариант къде да сложа още един допълнителен плот, но за сега нямам идея.
Голяма болка ми е това с работната площ. Видях варианти с изтеглящ се плот над пералнята. И макар, че не съм сигурна доколко функционално и устойчиво е това, май ще си сложа такъв.
На Интериор 46 съм виждала такова решение.
Другият вариант е да си е като чекмедже със свалящо се предно чело. Все още не съм го виждала реално изпълнено.

# 167
  • На края на света !
Ох и при мен плотовете ще са кът ,но нямам избор Tired

# 168
  • София
banditka, това е отцедника, който търсех. Има и място за чашите. Тези които гледах аз или  нямаха място за чашите или бяха огромни или много малки. От къде го купи? А за варианта с изтеглящият се плот- устойчив е и определено е много удобно решение.

# 169
@Lovi  -> отцедника е от Айко, но го купих преди 3 години поне. Последно като ходих видях, че има много такива аксесоари, но не зная дали имат същия.
За плота - ти имаш ли такъв? За какво го използваш? Може ли да се режат продукти върху него?

# 170
  • София
Последният път нямаше в Айко такива, но сега може и да има. За плота, моя позната имаше такъв и ДА може да се режат продукти, но релсите трябва да са здрави. Има такива, ще попиташ в магазина или фирмата, която се занимава.

# 171
Момичета, като обикаляте по магазините да сте виждали случайно/дано да сте Praynig/ комбиниран плот за вграждане 1 газ и 1 електрически? По принцип има двойки котлони, но са или само газови или само Ел. Това ми е питането Grinning

# 172
  • София
Момичета, като обикаляте по магазините да сте виждали случайно/дано да сте Praynig/ комбиниран плот за вграждане 1 газ и 1 електрически? По принцип има двойки котлони, но са или само газови или само Ел. Това ми е питането Grinning

В събота видях в магазин ПЛАТАН, на Витошка 150 се намира. Имат сайт, можеш да погледнеш там.

www.platan.org

Но май бяха 2 електрически и 2 газови.....

# 173
  • в моя свят на мир и любов

Има един Техномаркет в Люлин, по Сливница, точно след "Айко". Онзи ден ходих там и видях котлони за вграждане, комбинирани. Дано не те излъжа, но мисля че мернах точно такива - с 1ел. котлон и 1 на газ. Предполагам, че същите ще ги има и в Техномаркета в Младост, ако ти е по-близо.

Някой питаше за отцедника - в момента в "Айко" има такива, и подобни, които ми се видяха доста удобни.

# 174
Има един Техномаркет в Люлин, по Сливница, точно след "Айко". Онзи ден ходих там и видях котлони за вграждане, комбинирани. Дано не те излъжа, но мисля че мернах точно такива - с 1ел. котлон и 1 на газ. Предполагам, че същите ще ги има и в Техномаркета в Младост, ако ти е по-близо.
Много благодаря  bouquet Дано си мернала точно такива Praynig Никъде в интернет не намирам такава комбинация.

# 175
  • Варна
камелия, ако търсиш газ и обикновен котлон избор има. Аз търсих един на газ и един керамичен котлон и не намерих. Имаше само на Дипломат и на още някаква не много известна фирма и се отказах, взех си двойка керамика.

# 176
камелия, ако търсиш газ и обикновен котлон избор има. Аз търсих един на газ и един керамичен котлон и не намерих. Имаше само на Дипломат и на още някаква не много известна фирма и се отказах, взех си двойка керамика.
И аз искам стъклокерамика, като този, но едното да е на газ
Звънях в Техномаркет сега, казаха, че още няма такъв продукт. Sad

# 177
  • Варна
Виж на Елдоминвест

Ами не ми хареса. Няма такова нещо каквото търсиш. Не знам защо производителите не ги правят. Иначе 2 газови + 2 керамични има много модели.

# 178
Много ли е грозно? Аз не съм ги виждала тези на живо.

# 179
Момичета, поздравления за темата. Страхотни снимки сте пуснали. Много идеи взимам от тук. Когато стане готова нашата кухня, задължително ще ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт