НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 206
  • 589
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, поздравления за темата. Страхотни снимки сте пуснали. Много идеи взимам от тук. Когато стане готова нашата кухня, задължително ще ви я покажа.

Ще чакаме да видим и ти какво си сътворила  Hug  Grinning  Grinning

# 181
Супер темичка сте заформили!Много хубави и модерни кухни видях и тъй като и аз съм наумила преобразоване на кухнята /която сега е на свеки,а след някои друг месец моя/ще ми бъдете доста полезни.Нищо че май ще бъда с ограничени финанси,щото ме чакат и другите стаи  ooooh!

# 182
  • Варна
Много ли е грозно? Аз не съм ги виждала тези на живо.
И аз не съм ги виждала на живо, но определено не ми харесват. Както и да е, на теб може да ти харесат, така че иди ги виж в някой магазин.

# 183
  • На края на света !
камелия, ако търсиш газ и обикновен котлон избор има. Аз търсих един на газ и един керамичен котлон и не намерих. Имаше само на Дипломат и на още някаква не много известна фирма и се отказах, взех си двойка керамика.
И аз искам стъклокерамика, като този, но едното да е на газ
Звънях в Техномаркет сега, казаха, че още няма такъв продукт. Sad
ние си взехме ето това от техно маркет
-СТЪКЛОКЕРАМИЧЕН ПЛОТ ЗА ВГРАЖДАНЕ
-2 КЕРАМИЧНИ КОТЛОНА
-2 ГАЗОВИ КОТЛОНА
-ЗАЩИТА

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009611

# 184
Момичета, какви са ви мотивите да ползвате газ /имам предвид ако не сте централно газифицирани/?
Аз също исках газова печка, но един познат ми прави сметка, че ако ползвам керамичен котлон по 1 час на ден разликата в цената на месец е 2-3лв в сравнение с газовия, а неудобството с газовите бутилки, зареждане, пренасяне си остава.

И още един въпрос - след като разглеждах кухни на Икеа мисля, че е много удобно да има повече чекмеджета в една кухня - по-широки и дълбоки - могат да се подредят чаши и чиний, всякакви неща - и като го отвориш - всичко е под ръка.

# 185
zigizagi като ти спре тока на газ винаги можеш да продължиш да си готвиш Mr. Green ей това е моя мотив Peace

# 186
  • На края на света !
Аз съм от доста време на газ и за нищо на света не се отказвам, с една бутилка карам около половин година и смятам ,че ми излиза по евтино ,пък може би се заблуждавам знам ли newsm78

# 187
Аз пък се страхувам от тез газови бутилки #Crazy

# 188
И още един въпрос - след като разглеждах кухни на Икеа мисля, че е много удобно да има повече чекмеджета в една кухня - по-широки и дълбоки - могат да се подредят чаши и чиний, всякакви неща - и като го отвориш - всичко е под ръка.
Абсолютно съм съгласна за чекмеджетата! Бих направила цялата си кухня само с чекмеджета!!! НО! Като сложа хладилник, фурна, пералня и миялна (все пак реших да е голяма - 60см) и мивка (под която да има кофа) и ..... познайте колко място ми остава за чекмеджета  Sick Ще имам само едни! Sad Какво да се прави.
Смятам да компенсирам с шкаф за продукти. Висок към 160 и много плитък - само колкото един буркан да влиза. Там смятам да подреждам всички продукти, които сега все не мога да подредя така, че да са ми пред очите. 
Искам да сложа и на вратите на шкафа рафтчета (нещо като тези на вратата на хладилника), но все още не съм намерила да се предлагат такива механизми. Някой може ли да предложи нещо?

Иначе това, което смятам да променя от досегашната си кухня е да не оставям отворен рафт (по който да се събира прах и да се прави безпорядък),  вградена пералня (за да не се събира прах и мърсотия около нея).
Последното, което реших е да сложа композитна мивка  Wink Дано успея да убедя мъжа си!

# 189
  • София
Много ли е грозно? Аз не съм ги виждала тези на живо.

И мен ме интересува в кой магазин мога да ги видя.

При нас скоро също предстои направа на кухня и поради малкото пространство искам същата комбинация- 1 газов+1 електрически котлон. И се ядосвам, защото видях такава комбинация в някаква брошура и не помня на магазин ли беше, на марка ли...в списание ли... ooooh!  Изгледът не ме притеснява особено...като знам колко ми трябва, как ми се отваря плота и ще преглътна. Confused

# 190
Аз съм от доста време на газ и за нищо на света не се отказвам, с една бутилка карам около половин година и смятам ,че ми излиза по евтино ,пък може би се заблуждавам знам ли newsm78
Е, щом за половин година ти стига - много ясно, че е по-евтино Simple Smile. Сметката е правена при 1 бутилка на месец.
Можеш ли да кажеш по колко време на ден я ползваш?

# 191

Последното, което реших е да сложа композитна мивка  Wink

Какво представлява - може ли снимка Wink

Аз искам да попитам - къде съхранявате пакетите с ориз, захар, брашно и т.н.
Иска ми се да имам и отделно местенце за тях, че иначе много се разпиляват ooooh!

иначе за газта - излиза наистина в пъти по-евтино от тока (и сега с това постоянно увеличение ooooh!)

# 192

Последното, което реших е да сложа композитна мивка  Wink

Какво представлява - може ли снимка Wink

Аз искам да попитам - къде съхранявате пакетите с ориз, захар, брашно и т.н.
Иска ми се да имам и отделно местенце за тях, че иначе много се разпиляват ooooh!

иначе за газта - излиза наистина в пъти по-евтино от тока (и сега с това постоянно увеличение ooooh!)

По въпроса за пакетите с ориз и т.н. - имам шкаф със стъклена вратичка над мивката, който се отваря нагоре, там съм си сложила 5 красиви "буркана" в които си изсипвам ориза, захарта, брашното, макарони и леща. Това е моето решение, тъй като шкафа е витрина се виждат капачките на "бурканите" и е много елегантно и най-вече ми е удобно, че не ми се разсипват тук и там отворени пакети. Така и влага няма във въпросните продукти. Това е моята идея  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152671&photo=5

# 193
И аз ползвам същите буркани! PeaceСтрашно удобни са!

# 194
Момичета, след няколко дни тръгвам на обиколка за уредите. Ще съм благодарна, ако всеки сподели от каква печка,котлони, абсорбатор и миялна е доволен. Ако пък има такава тема някъде, моля за линк.

Общи условия

Активация на акаунт