НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 762
  • 589
  •   1
Отговори
# 270
Някой знае ли нещо за Бела Мебел Пловдив?

# 271
  • Бургас
Искам да питам yoanka  и  mancheto от какъв материал са вратичките (ПДЧ или МДФ) и какъв цвят се водят?

Честито за новите кухни!

# 272
# 273
Благодаря ти Миленика. Моята е ПДЧ а само вратичките отвън са МДФ. Цветът не знам как и се води но е оранжава металик точно както са автомобилите, а крпусът е венге.

# 274
Благодаря на всички за оценката на кухнята ми!  bouquet Надявам се до две седмици да мога да ви я покажа вече завършена. Корпуса на кухнята,както и чекмеджетата са от ПДЧ цвят венге. Горният ред ми е МДФ лак.Гръбчето е същият цвят като плота,но е по-тъничко. Относно абсорбатора, не знам до колко е по-удобен-избрах него съобразно мястото,което ми оставаше. Не съм се замисляла дали ще е по-мощен или по-безшумен и т.н. У нас няма нито един прав ъгъл и това е една от причините да не си купя готова кухня. Поръчах я в Симар-Враца, и не можете да си представите това колко нерви ми струваше. Всеки ден ми се обаждаха за оскъпявания;срокове не спазват........Направиха ми я за 2628лв,като това е цената само на чекмеджетата и шкафовете,без мивката.

# 275

Честито и от мен. Много е елегантна. Това е една от любимите ми цветови комбинации /моята кухня е така/, но твоята е доста по-артистична.

# 276
  • у дома
пу да се запиша  Mr. Green

опитах се да попрочета старите теми, но не всичко успях  Simple Smile както и да е Simple Smile

на нас ни предстои ремонт на кухнята и трапезарията, т.е. ще има първо къртене на старите плочки и теракот + част от паркета. ето така ще изглежда като идея, на първо четене. ще сложим ламинат и плочки. цветовете искаме да бъдат оранжево и жълто, по ярки и чисти цветове от това, което се вижда. хладилника, печката, миялната и абсорбера си ги имаме, т.е. само шкафове ще поръчваме.
по принцип сме си харесали кухня от магазина лабиринт. бяхме видяли оранжева мостра на тази кухня и много ни хареса.

какво ще кажете за ламинираното ПДЧ?! някой има ли информация за този магазин и мебелите като качество, изпълнение?!

това е засега   bouquet видях страхотни предложение и проекти тук  Hug

# 277
  • Варна
Гледам първия линк, blueeye  и искам само да вметна, че можеш да обърнеш дръжките на хладилника  вдясно, защото ще ти е по-удобно.

# 278
Момичета, някой има ли такава мелачка http://www.kuhniata.com/, че не намерих никакви отзиви за нея.

# 279
  • у дома
Гледам първия линк, blueeye  и искам само да вметна, че можеш да обърнеш дръжките на хладилника  вдясно, защото ще ти е по-удобно.

да, но няма как да се изпълни при нас Simple Smile т.е. тази ниша за хладилника е точно толкова голяма и като се обърнат вратите самите дръжки се забиват в стената и няма как да стане  ooooh! а точно там си му е мястото на хладилника и така  Peace хладилника, печката, мивката и миялната - това са им местата, съобразявам се с тях  Peace Благодаря за идеята все пак  Hug

# 280
  • Варна
За мелачката - нямам, но имам доволни приятелки. Няма и да сложа, защото повечето органични отпадъци съхранявам във фризера за песовете на вилата. Crazy  Но иначе е друго, вместо да ти се вмирисва боклука на остатъци от риби и други морски дарове, да ги насмелиш с тая машинария. Въобще кофата ти за боклук ще грейне от щастие, ти тоже. Боклукомелачката вършела много добра работа.

# 281
Кухните са супер.Браво на всички вас.На мен също много помогнахте с идеи.Надявам се скоро и аз да си покажа моята,която е почети готова вече.Искам само да попитам колко струва дозатора за течен сапун и веро,тъй като го видях на няколко кухни.Мерси предварително на всички.   chef

# 282
  • Балчик
Момичета, някой има ли такава мелачка http://www.kuhniata.com/, че не намерих никакви отзиви за нея.

Моята е от там.

# 283
yoanka та ти си добре.Моята също е от ПДЧ само вратичките са от МДФ и ми излезе 4800

# 284
blueeye, това, което аз бих предложила е на 2 места:

1. шкафа между миялната и мивката - ако преместиш дръжката на щкафа от ляво, предполагам ще ти е по-удобно за отваряне, а и ще се получи симетрия с горните шкафове.

2. Ще е по-функционално да преместиш вагонетката за олио точно след печката.

Кухнята е сладурска. Много ми допада високия скрин в трапезарията. Много стилно изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт