НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 764
  • 589
  •   1
Отговори
# 255
Камелка,много ти благодаря  bouquet
За нищо Hug

Колко ти е голям абсорбатора, че ми се вижда, че е голям - 90см. И ако е така, по удобен ли е отколкото по-малкия -60 см?

# 256
  • София
yoanka,би ли споделила къде си я поръчала и колко ти излезе?Не съм гледала по-назад,ако си го писала,и се извинявам предварително.
Много е хубава кухнята ти. Hug

# 257
  • Варна
Честито на yoanka  и на   mancheto за новите кухни! Със здраве да си ги ползвате и да радвате домочадието с прекрасни гозби! Hug

yoanka ми е откраднала идеята за моята кухня. И аз искам да имам един такъв шкаф който да представлява четири квадрата и същият да го има и като част от холовата ми секция т.к. кухнята ще е и всекидневна и хол едновременно, но ми се ще да е в по-светли цветове. Някъде бях гледала шахматно двете шкафчета да са като витринки, но така май е по-изчистено и повече ми харесва.

# 258
  • Варна
Вижте този сайт за механизми и удобства в кухнята /и не само/.

http://www.grass.at/en/furniture-industry/kitchen.html

Ако е пускано - извинявайте.

# 259
  • Mediterraneo
Здравейте и от мен.Най-сетне мога да се похваля с новата си кухня.Ще се опитам да ви пратя снимки,дано успея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163347

Много ми харесва  Peace

# 260
  • На края на света !
Това венге ли е че моята съм я поръчала венге със сиви кантове и сив плот и все се чудех дали ще е хубаво ,ако е като твоята е добре ,харесва ми Peace

# 261
yoanka - страхотна кухня - обширна, стилна и изчистена Wink

# 262
Здравейте,

Искам само да споделя ,че инокса се почиства повече от успешно с микрофибърна кърпа и вода.Вкъщи всички уреди са инокс.Така си почиствам и кухнята.Навлажняваш и търкаш.Без препарат!

# 263
ето я моята нова куФФФФФФФФня, както обичам да се изразявам: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164373&photo=2

enjoy!

--cat

# 264
  • Балчик
Много интересна кухня, браво. Раздвижена и не съвсем стандартна. Харесва ми, само плочките на стената не ми харесаха.

# 265
mew честито много ти е хубава кухнята!~

# 266
  • На края на света !
Хей коте завиждам ти благородно на голямата кухня Peace

# 267
Уютна е много но за плочките се присъединявам към Джемма. С здраве да си я ползваш и да и се радваш дълго

# 268
Камелка,много ти благодаря  bouquet

Кухнята ти е супер, със здраве да я ползваш. Моята е подобна, но още не съм избрала какъв гръб да си сложа. При теб какво е?

# 269
Уютна е много но за плочките се присъединявам към Джемма. С здраве да си я ползваш и да и се радваш дълго

Thinking когато купих апартаента, той си беше с тези плочки. видяха ми се не съвсем зле и заедно с приятелчето, което ми направи кухнята решихме, че не си заслужава да правим гръб... както се сещате, 6.5 линейни метра кухня ми излязоха бая пари, та реших да не се изхвърлям с гръб при положение, че там си има плочки. както и да е, радвам се, че любимата ми куФФФня ви харесва и създава у вас точно това впечатление, което исках да внушава... още докато я рисувах  Hug сега са ми останали да монтирам само висящите аксесоари и може би ще добавя иноксова водобранна лайсна.

--сат

Общи условия

Активация на акаунт