НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 769
  • 589
  •   1
Отговори
# 240
zigizagi - аз съм за хоризонталните, но ако като мен не ти достига височина  Laughing ще направя като тосси Wink[/tt][/size]

Точно като нейния вариант, но дръжките ми ще са по-дълги и ще са хоризонтални, а не вертикални като на нейните светли шкафове на горния ред Simple Smile.

# 241
  • гр. София
Момичета,имам питане. Grinning
Как стои въпроса с монтажа на самите Ел.уреди при монтажа на кухненските шкафове?Това влиза ли в цената при поръчката или се заплаща отделно?

# 242
Момичета,имам питане. Grinning
Как стои въпроса с монтажа на самите Ел.уреди при монтажа на кухненските шкафове?Това влиза ли в цената при поръчката или се заплаща отделно?
ние платихме отделно ,казаха че не се заплаща ако уредите са купени от тях

# 243
  • На края на света !
На нас пък ни казаха да си купим каквито си искаме уреди ние и да им ги занесем монтажа си е в цената Peace

# 244
Здравейте и от мен.Най-сетне мога да се похваля с новата си кухня.Ще се опитам да ви пратя снимки,дано успея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163347

# 245
  • На края на света !
Поздравления и честито за новата кухня ,пожелавам ти да не прекарваш много време в нея  Wink
страхотна е Peace

# 246
Момичета, и на нас ни предстои проектиране на нова кухня. За сега аз съм решила да е комбинация венге, светло бежово и.... отровно зелено  Embarassed Мъж ми не е съгласен, но аз искам да има някакъв акцент, защото всички кухни вече са венге + светло бежово (поне аз все на такива хвърлям око). Ако сте срещнали нещо с подобна комбинация, моля да го покажете.

# 247
Здравейте и от мен.Най-сетне мога да се похваля с новата си кухня.Ще се опитам да ви пратя снимки,дано успея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163347

Браво много ти е хубава кухнята, искам да попитам само как ти се отварят горните стъклените шкафове, защото не видях дръжки, а и ние ще си правим такива шкафове отгоре и незнам дали не трябва да имат дръжки някъде newsm78

# 248
Дръжките са същите както на оранжавият плот-сиви.Но сигурно не се виждат затова не си ги забелязала. Горните ми шкафове се отварят нагоре.Аз съм достатъчно пораснала и нямам никакъв проблем да си взимам нещата от вътре.
Чародейка благодаря ти дано ми се сбъдне пожеланието ти но едва ли обещала съм да бъда добра домакиня щом я имам във вкъщи Wink

# 249
Манчето честита ти кухня със здраве да си я ползваш!

# 250
  • На края на света !
Дръжките са същите както на оранжавият плот-сиви.Но сигурно не се виждат затова не си ги забелязала. Горните ми шкафове се отварят нагоре.Аз съм достатъчно пораснала и нямам никакъв проблем да си взимам нещата от вътре.
Чародейка благодаря ти дано ми се сбъдне пожеланието ти но едва ли обещала съм да бъда добра домакиня щом я имам във вкъщи Wink
То и аз така обещавам ,но докато я монтират Joy Joy Joy

# 251
Тов е моята нова кухя. Имаме мнооооооооооооооооого довършителни работи, но най-важното нещо е монтирано Hug                 

# 252
Тов е моята нова кухя. Имаме мнооооооооооооооооого довършителни работи, но най-важното нещо е монтирано Hug                 
Предполагам нямаш нищо против да ти поправя линка, че твоя не се вижда  bouquet
Много ти е хубава и интересна. Със здраве да си я ползваш.

# 253
# 254
Камелка,много ти благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт