НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 536
  • 589
  •   1
Отговори
# 405
....но има и мъничко коритце,пр. за прибори....
или за боклукомелачка  Wink

# 406
  • София
Коритцето е за миене на прибори.Сигурна съм!

# 407
само ти давам идея Wink

# 408
  • София
ОООООООООООООО,Благодаря!
Съпругът ми искаше днес да я купим,но аз имах ужасеннн ден с една поръчка за кухнята,която ме изведе извън равновесие.
И реших да отидем утре!

# 409
  • Някъде в Европа...
Месечинка, точно това имах впердвид и аз. Явно наистина ще се насоча към нея и аз поради същата причина - петната. Но за отцедника много се чудя, защото и на мен ми е малко мястото. Благодаря ти за мнението!

# 410
има едни такива, който изглеждат като пласмасови, но не са разбира се,
Този материал се казва Кориан,представлява вид полимер ,тоест подобие на пластмаса и минерални частици.Наистина се драска от силни удари,но може да се полира и лакира наново.От него могат да се изработват страшно много артикули,включително кухненски шкафове:

http://www.corian.com/
http://archzine.com/index.php/materials/corian
Ето статия за видовете материали,намерили приложение в съвременните кухни.

http://www.home.dibla.com/index.php?option=com_content&task= … =57&Itemid=58

# 411
AIR, препоръчвам ти ги. Кръстницата са с такава от 1 година и не е мръднала, аз съшо съм с такава от 2м, друго голямо предимство не дрънчи водата като миеш.
Само внимавай, на пазара има 2 фирми fat (техни са изложени в Бриколажа) и NEOS , вторите са по-добри имат малък борд, който не позволява на водата да се разлива по работния плот.
А съм виждала надрани такива мивки, но дамата призна, че я е чистила с абразиви.
Отгоре имат покритие като на порцелановите мивки ( това със сигурност го знам, защото милия отчекна от нашата едно парченце докато монтираше батерията..така я прасна с ръба на батерията, чееее)

# 412
  • гр.Добрич
Аз също се каня да си купя такава мивка на Пирамис. Надявам се избора да е добър.

# 413
Е Пирамис са 3-4 пъти по-скъпи, хубави са, но наште пак вкарват определени цветове..
Те имат някакви гранитни частици и започват от 400 лв

# 414
  • у дома
mentolka и на мен кухнята ми харесва  Peace единствено цвета на дървото, може би трябваше да е малко по-светъл, за да се върже повече с жълтото  newsm78 мое мнение  Laughing
и нашата кухня е малка, но продължението й е трапезарията и определено цветовете ще бъдат оранжево и жълто, съмнявам се да размислим с мъжа ми  Mr. Green единствено все още нямам идея плота какъв цвят да е и плочките  newsm78 (защото няма да слагаме гръб, а плочки)... пода ще е ламинат...

темичката е невероятна със страхотни идеи и прекрасни кухни   bouquet  Hug

# 415
  • Countryside
и нашата кухня е малка, но продължението й е трапезарията
Извинявай,че не е съвсем по темата blueeye® , но много ми харесва кухнятата ти и най-вече с каква програма си правила модела? Аз ползвах АлноПланер и на Икеа обаче те са модулни и нямат разнообразие от уреди за вграждане, а и моята кухненска площ ще е ограничена и имам идеи за вграждане на 2 уреда един над друг newsm78 (т.е. мъж  ми има такива идеи - например миялна/пералня и отгоре фурната  ooooh! ) нямам идея дали е добра идея изобщо, но според него няма проблем водата е над тока и дори да протече евентуално от миялната нямало да навреди на фурната  Thinking  ooooh!

# 416
  • Countryside
определено цветовете ще бъдат оранжево и жълто, съмнявам се да размислим с мъжа ми  Mr. Green единствено все още нямам идея плота какъв цвят да е и плочките  newsm78 (защото няма да слагаме гръб, а плочки)... пода ще е ламинат...
Щом държите на плочки мисля цвят ванилия ще е добре, или пък нещо контрастно, или пък като ламината  Thinking

# 417
например миялна/пералня и отгоре фурната  ooooh! ) нямам идея дали е добра идея изобщо, но според него няма проблем водата е над тока и дори да протече евентуално от миялната нямало да навреди на фурната  Thinking  ooooh!
Няма проблем да се сложат така уредите,много марки кухни си имат специална колона за такова вграждане.Онзи ден видях такава комбинация у една приятелка.

# 418
  • Countryside
например миялна/пералня и отгоре фурната  ooooh! ) нямам идея дали е добра идея изобщо, но според него няма проблем водата е под тока и дори да протече евентуално от миялната нямало да навреди на фурната  Thinking  ooooh!
Няма проблем да се сложат така уредите,много марки кухни си имат специална колона за такова вграждане.Онзи ден видях такава комбинация у една приятелка.
Ами май така ще стане, за да има място за всичко, мерси за бързия отговор, поправила съм си горе поста  Blush   
А как стои, че ходих в няколко шоу руума за кухни и нямаше точно таква комбинация  Thinking а дали всички фирми за индивидуално планиране предлагат подобно вграждане  Thinking
аз си мислех пералнята и миялнята да са ми свободно стоящи и отгоре да минава плота, ако ме разбирате де  Blush но май при подобна комбинация ще е добре да са изцяло вградени

# 419
  • у дома
Камамбер използвах програмата Kitchendraw 5.0  Peace всичко е съобразено с нашите размери, т.е. аз съм си задала размерите на шкафовете  Peace ще видим майстора дали ще успее да ги изработи Mr. Green , но най-вероятно това ще стане чак напролет

Общи условия

Активация на акаунт