Благотворителност за дом за сираци - гр. Варна

• 20 884
  • 209
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: varnenec

ПП: За съжаление не мога да си обясня, коя е причината DiVA и pepita24 да не отговарят на ЛС, който им пратих относно тяхното посещение в Дома на 27.март!

Ами остана някой лев и ги няма.   car003   grinning039 Grinning  Grinning от къде ли ни се  smile3533

А сега сериозно какво решихме ще събираме ли постоянно парички или това беше?

# 121
ПП: За съжаление не мога да си обясня, коя е причината DiVA и pepita24 да не отговарят на ЛС, който им пратих относно тяхното посещение в Дома на 27.март!

Обяснението е просто. Аз лично освен събирането на пари и посещенията в дома, имам две много малки деца които си искат грижите. Въпреки това мисля, че съм отговаряла на всякакви смислени въпроси по повод посещенията в дома. Но да седна и да пиша на кой етаж сме се срещнали с децата ...  Shocked ... или пък дали само в една стая сме влизали, или в повече ...  ooooh! ... или дали дацата са дошли на куп, или на талази ...  Tired ... за това нямам време Sign Exclamation

# 122
[

A защо не попиташ мен уважаеми варненец? Аз също бях на срещата?
И кой ти е дал право да предлагаш нашите идеи в Дома които ние тук си обсъждаме? Не си спомням някой да те е молил за това? Или греша?
Ако решим ще закараме момчетата на бал, но това ще стане само и единствено ако ние решим.

Радвам се, че помагате с "приятеля ти" за душ-кабините. Продължавайте в същия дух!

# 123
Цитат на: Jenia_Violeta
Ами остана някой лев и ги няма.   car003   grinning039 Grinning  Grinning от къде ли ни се  smile3533

След като се върнат от лагер момчетата ще отидем да съберем "домашната им задача"

Жени,
заповядай да се включих в проверката на творбите, в размислите с какво да ги възнаградим и в закупуването на подаръжите с останалите парички Wink

А иначе с ДиВА и Пепита24 в момента сме на едни острови много далеч от Варна Wink

# 124
Момичета извинявам се, че не съм се включвала от сто години в дискусиите, но като чета вие се справяте блестящо. Варненец, не разбираш ли - не искаме в дома да те свързват с нас, както и нас с теб! Толкова ли не може да ти хрумне някоя идея за която да се заловите с приятелите ти и да я осъществите. Защо си буташ главата тук!???? Да виждаш други мъже? Чета, радвам се на момичетата за свежите идеи и изведнъж - хоп Ти се появяваш. От къде на къде си говорил за обсъжданата ТУК - в клуба на МАЙКИТЕ идея да се помогне на децата на бала им? Защо си отнел удоволствието ние да говорим с директорката за това? Замислял ли си се? ААААААААА? Много нахално от твоя страна, не мислиш ли? Не ми е приятно да събираш слава или точки, или както щеш го наречи, на наш гръб. Предполагам че момичетата ще ме подкрепят!

И сега по същество - за паричките - аз съм ЗА периодичното им събиране. Не знам дали всеки месец ще мога да давам, но когато мога ще го правя на драго сърце. В неделя, ще донеса обещаните химикали за децата. Wink

# 125
Цитат на: Gvendolin
заповядай да се включих в проверката на творбите, в размислите с какво да ги възнаградим и в закупуването на подаръжите с останалите парички Wink

Малко ми е сложно с гледачите , ама като наближи ще видим какво може да се направи.Надявам се ще кажете , кога смятате да се ходи. Grinning  Grinning  Grinning

# 126
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
smile3508 О, до другата седмица съм се метнала на влака и съм си във Варна,да глътна малко  smile3549 солен въздух и да разходя малкия 1swing .Ако съм пристигнала се включвам в обсъждането и каквато и да е помощ! wavey

# 127
  • Варна,Младост
Искам да попитам,кога ще се ходи отново в "Надежда"?

# 128
Аз като една доволно разсеяна бременна да попитам къде ще има среща, в колко часа и с каква цел? Все нещо ми се губи, дано вече не ме  #Sniper

# 129
И аз съм изтървала! Embarassed Моля ви, ако сте решили нещо конкретно за среща, кажете и на мен! Искам да дойда! Stuck Out Tongue

# 130
Ми не знам да има среща. След 15.04 ще отидем да вземем есетата, пък после като ги изчетем ще мислим какво да правим.

Една мама ми предложи да ми даде втори път пари. В мен в момента има към 270 лв. и няма смисъл засега който е давал да дава пак. Нека да решим какво ще купуваме с наличните, пък после да събираме пак. Какво мислите? Може и да не съм права. Може пък който когато може да отдели да дава? Кажете плс!?

# 131
Според мен да се събират освен в определени моменти и кой когато може. Така няма да сме зависими от това дали точно тогава ще разполагаме с някакви средства или не  Simple Smile

# 132
Явно аз нещо не съм разбрала и от там идва объркването за срещата. Останала съм с впечатление, че на 12-ти ще има среща, ама явно нещо съм се изумила пак, щом никой друг не знае.  Embarassed Та затова писах че в "неделя ще донесе химикалите"...  Confused За паричките - тъй като аз все още не съм дала, когато се видим ще се включа в касата и винаги когато имам възможност ще го правя.  Wink

# 133
Цитат на: DiVA
Нека да решим какво ще купуваме с наличните, пък после да събираме пак. Какво мислите? Може и да не съм права. Може пък който когато може да отдели да дава? Кажете плс!?[/color]

Аз вече накупих боята за яйца и се стягам за Великден, се сетих, че можем да зарадваме децата с яйца (наше производство), козунаци и мляко (ще купим) за празника. Не че е нещо грандиозно......само предлагам.....

# 134
Цитат на: Jenia_Violeta

2.Предлагам парички да събираме постоянно , а не еднократно.
3.Другия месец е Цветница , после Великден , 1 -ви Маи , 24 Май.......

Само предложения!

Цитат
Аз вече накупих боята за яйца и се стягам за Великден, се сетих, че можем да зарадваме децата с яйца (наше производство), козунаци и мляко (ще купим) за празника. Не че е нещо грандиозно......само предлагам.....

Та в случая специално за Великден не е ли по- добре децата сами да си боядисат яйца и да има нещо като конкурс или пък да ги продават , пък ние да си купуваме от тях.И да не е само яйца ами там и други великденски украси.Пък не е лошо и козунак и мляко да има.

Общи условия

Активация на акаунт