Благодаря ви за отговорите за пастите и за приложените картинки,аз реших да взема тази ненедент а другата хомеопатичната за мен както рави Бета!

за Криси важи в пълна сила. 

да не се бъркам и аз сега
мислех си че сме №1 в тая област но явно не сме само ние

. Иначе е голям майтап , когато тръгва на разходка и като се хване за ръката на баща си и казва с много сериозен глас "АЙДЕ". Когато отваря шкафовете и сам си казва "НЕ,НЕ...НЕ" но в същото време продължава да си рови. 

Снимките на малкия са ми на РС-то на работа, така, че ще ги кача в понеделник в албумчето! Още веднъж чао с пожелание за много усмивки и незабравими моменти с малките бебоци.
и Стани

Дано по-бързо и вие да отидете при татито ви.
А за пускането навън - и Калоян е така - само в къщи ходи. Като наберат достатъчно смелост и навън ще се пуснат.
За тръшкането - о, да и още как. Сяда на земята и рита с крака.

. ние също ядем сирене и масло, кисело мляко предложих 2-3 пъти но Криси не иска и да го глътне опитва и плюе
. Джорджи ако искаш повече инфо за лактозата мога да ти предложа сайтове, но са на английски.
пищим и се тръшкаме, но аз съм си измислила метод за навън да не събираме погледите на хората, просто го хващам под мищниците и започвам да правя с него скок, скок и той започва да се смее и забравя за какво се е тръшкал. 
Имали някое бебе с повече от 2 предкътника. Ах бебе те са вече дечица мънички сладички дечица
. 

.иначе бихме три Пентаксима 

.на срещата във Варна присъстващите се убедиха
.и като се тръшка си бие главата в земята или стена или там каквото намери.сега най-новото е ,както го държиш и изведнъш решава да слезе на земята или просно да си се тръшне ей тъй,за спорта.тогава се извива рязко назад,и ти бие една яка глава в брадата.
.Мнооооооого боли ви казвам 
.а и не смятам да давам 
.ква алергия се отключи казва ли ти някой.Аз ви казвам че докато захраня,вашите съкровища ще тръгнат в първи клас 

Консултирай се с някой педиатър ама компетентен 
Обядвахме в едно заведение на плажа,където се срещнахме с Ели и Янчето.
. И се питам няма ли закон , който да забранява шофирането след определена възраст!?

Добре, че сте се отървали леко и сега трябва бързо да го забравиш!
И не, няма такъв закон за шофиране до определена възраст
Абе мъж...

Тази сутрин/към 6ч./ отварям очи и го гледам - изправил се в кревата и бръщолеви нещо.
Дадох му вода, заврях му бибата и някак пак е заспал... 

Не е хапвал месце от седмица, за жълтък да не говоря...Все си мисля, че ако има проблем с глутена, щеше да има разстройство, слуз, а акото му е нормално. А ако спра картофа или ябълката, вече незнам какво ще яде, то вече му писнаха тези храни, най-много да го откажа от яденето.
Те са хипоалергенни.Не може без хич.
Бъди здрава и мнооого щастлива и обичана!

Препоръчани теми