Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 969
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Ех море,река........ Бета само дано издържи Яна на шума, помня че много бръмчаха тези лодки дано са ги оправили де! Rolling Eyes

Благодаря ви за отговорите за пастите и за приложените картинки,аз реших да взема тази ненедент а другата хомеопатичната за мен както рави Бета!
 Peace

# 196
Привет днес ми е кеф да попиша във форума. Не съм писала от 100 години, четях ви редовно, но нямах никакво настроение за писане  Shocked.

Бетта ние не само сатаваме да ядем, но и си играем по час, час и половина всяка нощ. Няма сън, но нали знаеш поговорката от сън спомен няма  Wink за Криси важи в пълна сила.

За хапването ние хапваме 2 или 3 твърди хранения и около 3-4 пъти по 100мл АМ.

Джорджи според мен без да си натрапвам мнението трябва да минеш на безлактозно мляко вариантите за 3. Единия е Ал110 напълно нормално АМ (като Нан) но с извлечена лактоза има си всичко Криси живее на него от 3 месечен, другия е ФризоСой - соево мляко, гадно е не го препоръчвам, третия вариант е Нутрилон Лоу Лактоз - низко лактозно АМ. Аз сега съм решила да опитам да мина към нормално адапте и за целта постепенно ще захранвам Криси с комбинация от двете млека (АЛ110 и нутрилона), докато постепенно минем към нормално адапте.

Друго ние сме много приказливи, за ходене и катерене да ен говоря нищо не може да ни спре. Качава се сам по стълбите, по леглата навсякъде.
зъбките мием само с четка за зъбки, но мисля тези дни да купя паста за зъби.

Е това е пак ще пиша .....  Hug

# 197
  • Sofia
Ха здрасти

Ели и ние сме с Ненедент пастата  Peace

Жоржи и аз щях да предлагам Нестле Джуниър ноооооо мама Дани се е изказала по компетентно реши сама  Hug да не се бъркам и аз сега

bo-slavova Добре дошла нищо че е късно важно е да пишеш по често  Wink

А за тръшкането хич и не ми се говори вече  ooooh!  ooooh!  ooooh! мислех си че сме №1 в тая област но явно не сме само ние  Whistling

# 198
Здравейте на всички мами  Hug
Когато открих за първи път този сайт, беше по повод една готварска рецепта. И да ви кажа честно до сега си стоях почти само там. Направо залепнах  Embarassed в говарският форум. И... вече започна да се отразява на семейството ми.  Joy
Но... като се разрових оня ден открих, че има конкретна тема за юлските бебета. Това много ме зарадва  Blush
За нас какво да ви кажа, най-малкият - юлчето ни се роди на 1.06.06 г. Проходи на 10 месеца и вече си тичка. Опитва се да бърбъросва, но за сега успява само да оплете езика  Grinning. Иначе е голям майтап , когато тръгва на разходка и като се хване за ръката на баща си и казва с много сериозен глас "АЙДЕ". Когато отваря шкафовете и сам си казва "НЕ,НЕ...НЕ" но в същото време продължава да си рови.  Grinning
Сега съм го пратила с баща му на разходка в морската градина. Та да мога аз да поизчистя малко у дома. Утре сме решили да го кръщаваме. Казва се Иван, на баща си е кръстен Heart Eyes
За сега ставам, защото няма да мога да оправя в къщи, а в понеделник съм на работа. Чао на всички до понеделник   bouquet Снимките на малкия са ми на РС-то на работа, така, че ще ги кача в понеделник в албумчето! Още веднъж чао с пожелание за много усмивки и незабравими моменти с малките бебоци.

# 199
Честит рожден ден на патерици на Рони  newsm51и Стани  newsm51
Венка - много неприятно, бързо да се оправите и повече да не се повтаря.  fingerscrossed
De-si - за гърнето - хващам само акото, пикото не съм се и пробвала. Слагам го от време на време и в повечето случаи пишка, ама нещо все забравям.  Embarassed
Дидка - честити ви зъбета.  tooth Дано по-бързо и вие да отидете при татито ви.
морскасирена - честити зъбета и на вас.   tooth А за пускането навън - и Калоян е така - само в къщи ходи. Като наберат достатъчно смелост и навън ще се пуснат.  Peace
Нарина - ние сме на три хранения, но си цока, когато си иска.  Party
НАН - Калоян ака 2-4 пъти, според зависи колко е ял.  Wink
Бета - много сте сладки на плажа.  Heart Eyes За тръшкането - о, да и още как. Сяда на земята и рита с крака.  ooooh!
Ели - и аз не давам зимафлор, а зъбките не плакна, слагам по малко паста, но тя е безвредна за гълтане и е същата, която Нани е показала.  Peace
jorjiHug  Flowers Four Leaf Clover
Данисия - големи са ти сладури  Party Party
bo-slavova  welcome

# 200
Аз не пиша, не пиша а после.....  Party
Искам да си продължа мисълта за Джорджи, че одеве нещо ме прекъсна... Относно сиренцето и масълцето в тях както и в киселото мляко няма лактоза, при обработка на прясното мляко се унищожава лактозата до минимални количество, което не се осеща от организма. Затова именно може да се яде сиренце, масълце и кисело мляко. Затова е най-вероятно си яде сиренце и няма проблем Друнди Simple Smile. ние също ядем сирене и масло, кисело мляко предложих 2-3 пъти но Криси не иска и да го глътне опитва и плюе  Sick. Джорджи ако искаш повече инфо за лактозата мога да ти предложа сайтове, но са на английски.

За тръшкането и ние сме така #Cussing out пищим и се тръшкаме, но аз съм си измислила метод за  навън да не събираме погледите на хората, просто го хващам под мищниците и започвам да правя с него скок, скок и той започва да се смее и забравя за какво се е тръшкал.  Peace
Ние вадим долните два предкътника и не сме спали вече 4-5 нощи изобщо, пищи по цяла нощ и нищо не помага.  #2gunfire Имали някое бебе с повече от 2 предкътника. Ах бебе те са вече дечица мънички сладички дечица  Hug.

# 201
  • Варна
Здравейте Hug

Благодаря ви за загриженоста момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мама Дани,мисля че си права.такова мляко ще дам, и утре ще ти пиша за повече инфо.Лактозата в кои продукти  се садържа newsm78 newsm78 newsm78 Embarassed

Да се изкажа и аз по обсъжданите въпроси Mr. Green

Ваксината още не сме я сложили.сигурно ще е след месец и половина минимум.още третия Хепатит не е сложен,че с тези болести и алергии Sick.иначе бихме три Пентаксима Peace

Паста за зъби имаме Ненедент,обаче още не я ползваме Blush

За тръшкането мога книга да напиша ooooh!.на срещата във Варна присъстващите се убедиха Peace.и като се тръшка си бие главата в земята или стена или там каквото намери.сега най-новото е ,както го държиш и изведнъш решава да слезе на земята или просно да си се тръшне ей тъй,за спорта.тогава се извива рязко назад,и ти бие една яка глава в брадата. Tired.Мнооооооого боли ви казвам Confused
Иначе лети като самолет,направо се плаша ви казвам #Crazy
Замафлор не давам Naughty.а и не смятам да давам Peace

Рени,ами преди си бяхме на Фризо2/до годинка/и нямахме проблем.като минахме на Фризо3 и стана така Close.ква алергия се отключи казва ли ти някой.Аз ви казвам че докато захраня,вашите съкровища ще тръгнат в първи клас Rolling Eyes

Бетта,много неприятно това с Фотоапарата Hug
Бо Славова ,Добре дошла при нас  bouquet

Ставам,че много работа ме чака Tired

Лека и наспивна вечер на всички Heart Eyes

# 202
Жоржи за адаптираните млека 1,2 и 3 да ти обясня че колкото е малка цифрата,толкова по-добре.
И майра веднъж беше писала че е добре до годинката бебето да се храни с 1.Така е по-малък рискът от алергии.Понеже колкото по-голяма е цифрата на адаптето,толкова по на едро е разбит белтъкът на кравето мляко и обратно.
Но щом като от сиренцето нямате слуз,значи мама Дани може и да е права  newsm78 Консултирай се с някой педиатър ама компетентен  Wink

Днес си направихме разходка до Черноморец  Grinning  Обядвахме в едно заведение на плажа,където се срещнахме с Ели и Янчето.
Ето и снимчици
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153504&photo=10

# 203
 Hug  newsm63 newsm64  food010 kaffeetrmker_2 morning family4 travel smile3549  Hands Clap  Hands Thumbsup Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
  • хасково
Привет от нас.

Почерпете се за наше здраве
Нещо не ми се получи със снимките , но има торта , салатка и нещо за пийване.

Сега да ви разкажа какъв инцидент имахме с Яница в четвъртък. Както обикновено към 18.30 отиваме в близкия парк да поиграем, но този път не стигнахме. Една кола с възрастен шофьор, направо дядо връхлетя върху нас и ни блъсна. Яница се преобърна с количката , но за късмет не можа да изхвърчи  и няма и една драскотина . Аз се разминах с няколко синини и ожулвания. Късмет е че караше бавно , но не разбрах как тръгна към нас. Отървахме се като по чудо Peace. И се питам няма ли закон , който да забранява шофирането след определена възраст!?
Сега гледам на всичките й тръшкания , капризи , желания по друг начин, като си помисля какво можеше да стане.......... това , че не слушат децата е най-незначителната нещо.

Бог да пази дечицата ни!  love001

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 10:48 от munka1

# 205
Олелее munka1  Praynig  Късмет сте изкарали.
Мами пресичйте по възможност на пешеходните пътеки  #2gunfire

# 206
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРЖИТ0!   bouquet Hug  bouquet
Бъди много обичана и желана и се наслаждавай на прекрасните мигове с Митето! Heart Eyes

Аууу, Мунка, много лошо #Cussing out Добре, че сте се отървали леко и сега трябва бързо да го забравиш! Hug И не, няма такъв закон за шофиране до определена възраст Confused...а би трябвало.
Рени, много сериозен твоя младеж на снимките до Яна. Сигурно се е стъписал от красотата й Flutter Абе мъж...

# 207
Цитат на: munka1
Сега гледам на всичките й тръшкания , капризи , желания по друг начин, като си помисля какво можеше да стане.......... това , че не слушат децата е най-незначителната нещо.

newsm10 newsm17
Цитат на: Мама Дани
Имали някое бебе с повече от 2 предкътника
Дани е с два-горен и долен и напира още един. Доста е неспокоен нощем, буди се, върти се, понякога проплаква.
До скоро си спеше до 8ч, а сега заради зъба започна да се буди по-рано. Tired Тази сутрин/към 6ч./ отварям очи и го гледам - изправил се в кревата и бръщолеви нещо. Crazy Дадох му вода, заврях му бибата и някак пак е заспал...  Whistling
jorjito А обривчето как е, намалява ли?

Аз съм в тотално неведение от какво може да е нашия обрив, ту го има, ту се скрива...
Давам му само картоф, ориз, глутеносъдържими/спрях солетите и бисквитите/, ябълка и круша и пак излизат по една- две пъпчици. ooooh!
Вчера му сложих и морков в пюрето и излязоха нови пъпки. Мляко и морков няма да му давам, но какво друго да му спра? newsm78 Cry Не е хапвал месце от седмица, за жълтък да не говоря...Все си мисля, че ако има проблем с глутена, щеше да има разстройство, слуз, а акото му е нормално. А ако спра картофа или ябълката, вече незнам какво ще яде, то вече му писнаха тези храни, най-много да го откажа от яденето.
Звъннах до Пловдив на алерголожката, там  изследванията се обработват на компютър, но работи само в четвъртък.
Ели, дай някакъв ориентир за тази улица: ул."Филип Македонски"#37  -  голям магазин, пазар, болница. newsm78

Отивам да избера букетче за рожденичката! Flutter

# 208
jorji
 Heart EyesЖелая ти много здраве на теб и на малкия  Друнди, за да си спокойна и щастлива мама! Heart Eyes

# 209
Нани според мен месце си му давай.Пуйка или заек  Peace  Те са хипоалергенни.Не може без хич.
Но питай все пак и доки  Hug

Жоржи Честит Рожден Ден мила!
ura Бъди здрава и мнооого щастлива и обичана!

Нан ами Галко беше потресен понеже се опъваше искаше долу, но мама трябваше да обядва и го вързах   Mr. Green
Ааа, иначе по други не се заглежда.Нали Плами ще се сърди после  Joy  Joy
Снахата и сватята някъде се запиляха  Thinking

Бета как мина на корабчето?

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 12:27 от Ренито

Общи условия

Активация на акаунт