Дани не е толкова стабилен все още.
Зимафлор никога не съм давала.

/. Показала е майка ми бележката с наименованието на ваксината и педито е казала:"Даа, точно такава ще сложим"
Дори е дала шишенцето да видя, че няма лъжа, няма измама
Доволна съм!
Докторката е казала, че много лесно се понася тази ваксина от децата и не се очакват почти никакви странични ефекти.
, а и никой не ни го е изписал.
. Зимафлор НЕ давам
и покраймен дават майки но аз не

,надали ще избие алергия.бяхме на диета близо седмица,само на лечебна Милупа,умря си от глад милия.от Антихистамините баше малко одряман,но иначе лети направо,като пършинг е
.и всичко се оправи,давам аз днес Фризо2 и пак слуз
.направо озверях
.горкото,мъчи се на диета цяла седмица и сега пак
.сега сме пак на лечебна Милупа,след това кще минем на някое хипоалергенно,и след това на някакво друга,но 100% няма да е Фризо.Ще видим Нестле Джуниър или НАН или и аз незнам
.До там да стигним.Не е алергия към белтъка,защото сиренце си яде,много даже и без плоблем.нещо лактозна ли е и аз незнам 

Пиши на лични на Бетта за да сложи снимка на детенцето ти на първа страница, а също може да влезеш в албума ни, чиито линк ще намериш на първа страница и да сложиш снимки в отделните подалбумчета!
Разкажи нещо повече за вас 
от мен и Алекс! Този друнди да го нацелуваш едно хубаво и да му минат всички проблеми
Аз давам на Алекс Нестле за след 1 год, ако искаш пробвай го!
! Пусни търсачка и ще намериш, ако ти се чете! 
, моят скоро май няма да проходи сам, защото като го държа той тича, а така не стават работите

!
"Леви, десни..."
Що не пробваш с обикновено, домашно, кисело? /бе аз да не давам много акъли, че хич не съм наясно с тези адаптета
Добре дошла!
Както е казала Дидка, Бета отговаря сега за първата страничка, та тя ще ти обясни. Но те сега са на море и тя не влиза много често 
Важното е да има нещо с две седалки, около метър високо, за возене
/и цвета да е такъв, по възможност
/
Купихме и от тези колела, дето се бутат отзад...с багажник, с мелодии, абе фешън работа
Но момата иска пеш да ходи, па се спира, сяда на бордюрите, връща се...не иска в превозно средство да се качва
А ако мерне котка, куче, кон тръгва да ги гони и няма стигане. Хората по улиците много й се радват, щото тя е голям дребосък, пък има собствено мнение за всичко 
- няма да ви разправям, то трябва да се види. Ще кача клипче тези дни.

- изпуснах го на плажа отворен и се свърши с него, та по тоя повод не ми се пишеше. Въобще напоследък изпускам, блъскам се в неща и съм много нескопосана. Чак взеха да ме тресат едни мисли за болести, Алцхаймер и т.н., но май си е от недоспиване. Дали ще спрем някога да ставаме нощем за ядене, не знам.
, не знам защо започна. Одеве си разби устата от тръбата на кошарата, защото ми се тръшна за това, че не й давам да дърпа вратичката на едно шкафче. Вашите правят ли така?
И като си удари устата, почва още по-силно да пищи, все едно някой я кара да скача и да се тръшка
Препоръчани теми