Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 967
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Ето ви едно клип че от нас http://www.vbox7.com/play:0f6d8638

# 181
Eли за ваксината прочети 2-3 страници назад,момичетата са ми обяснили  Peace
За пастата също ти писахме-не я плакнем понеже тази е за бебета т.е. безвредна  Wink
Зимафлуор не давам  Thinking

Ей Жоржи нямаш фри тайм за нас ли? Тц тц.... Пиши как я карате де  Flutter

# 182
NaN, какво стана с ваксината? Приорикс ли са й били?
Утре ще звънна и аз на нашето педи да поразпитам...

А за съдовете питах, защото аз си му готвех в една обикновена  малка тенджерка само на него, но малко я попрегорих  Embarassed и я смених с тефлонова касерола .  Thinking
danisia Много добре се справят и двамцата с ходенето.  Peace Дани не е толкова стабилен все още.
Ели, аз слагам много тънък слой паста за зъби и не изплаквам. Peace Зимафлор никога не съм давала.
venka spoko
jorji Kissing Heart
Имам специална заръка да поздравя всички ви от Диди Фиеста. Работи та пушек се вдига и няма време за форума, но не вие забравила и ви   love001

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 17:02 от Nanny

# 183
  • somewhere over the rainbow
Мдаа, сложиха ни Приорикс /то май сме първите newsm78/. Показала е майка ми бележката с наименованието на ваксината и педито е казала:"Даа, точно такава ще сложим" Peace  Дори е дала шишенцето да видя, че няма лъжа, няма измама Whistling Доволна съм! Party  Докторката е казала, че много лесно се понася тази ваксина от децата и не се очакват почти никакви странични ефекти.
Ели, доколкото разбрах това е ваксината, която се изисква от ЕС. И нея трябва да слагат по ЗК. При това условие аз не бих я купила, ще се пазаря до край, щом ни се полага Crossing Arms
Не давам никакъв вид Флуор Naughty, а и никой не ни го е изписал.

# 184
Здравейте, аз май съм позакъсняла да се включа в тази тема!  Simple Smile
Чудя се, как ли мога да кача снимка на малкият ми на първата страница от темата  newsm78 Може ли някой да ми помогне Embarassed

# 185
  • Sofia
Привет и от нас  Wink

Nanny Аз засега и аз само в една тенджерка готвя за нея не е тефлон но не виждам да пречи това че е тефлон  Peace
danisia Браво добре си крачите и вие
Ели Слагам много малко паста и не изплаквам нали е без флуор  Thinking . Зимафлор НЕ давам  Naughty и покраймен дават майки но аз не
Жоржи виждам те мила пиши какво става  Hug

# 186
  • Варна
Здравейте мили ми душички wavey
Вчера докато изчета всичко,и не остана време да пиша ooooh!
Иначе мнооооооооого ми липсвахте Hug

Искам да честитя Рожденните дни на Милата ми Ронка и
Станислава.Бъдете много здрави и обичани.Господ да бди над семействата ви Praynig Praynig Praynig
Ронка,за теб
Стъни за теб

При нас е екшън голям,направо незнам дали да разказвам.
с две думи дамо да кажа,че вече е 100% сигурно,че слузта в акото на Друнди е от млякото Shockedслед като минахме на Фризо 3 и стана така.Мислехме че е от зъби,от храна,аз си мислех че може да е от млякото,обаче си викам че така изведнъж newsm78,надали ще избие алергия.бяхме на диета близо седмица,само на лечебна Милупа,умря си от глад милия.от Антихистамините баше малко одряман,но иначе лети направо,като пършинг  е ooooh!.и всичко се оправи,давам аз днес Фризо2 и пак слуз smile3514.направо озверях #Cussing out #Cussing out #Cussing out.горкото,мъчи се на диета цяла седмица и сега пак smile3515.сега сме пак на лечебна Милупа,след това кще минем на някое хипоалергенно,и след това на някакво друга,но 100% няма да е Фризо.Ще видим Нестле Джуниър или НАН или и аз незнам Thinking.До там да стигним.Не е алергия към белтъка,защото сиренце си яде,много даже и без плоблем.нещо лактозна ли е и аз незнам smile3516

Искам да се извиня на всички ,на които обещах да се обадя,а не го направих.Иси кам,Ети 31,Попова smihesorry

Благодаря ви за загриженоста милички Flowers Bouquet Kissing Heart lovekiss Two Hearts Kissing Heart

На всички болни бебоци,бързо оздравяване Hug

# 187
Жоржи значи не е към белъка ами само от Фризо 3 му става така ? Брех че вие не пиехте ли и преди от това мляко  Thinking
Тц тц кофти работа.  ooooh!

Ух ,на тази моята педка пак ще и звъня  Crossing Arms Трябва да изкара и тя от някъде такава ваксина,че незнам иначе къде ще я търся  #2gunfire

Привет на bo_slavova  Hug

# 188
  • някъде
bo_slavova welcome Пиши на лични на Бетта за да сложи снимка на детенцето ти на първа страница, а също може да влезеш в албума ни, чиито линк ще намериш на първа страница и да сложиш снимки в отделните подалбумчета! Peace Разкажи нещо повече за вас Hug
ЖоржиHugот мен и Алекс! Този друнди да го нацелуваш едно хубаво и да му минат всички проблеми Heart Eyes Аз давам на Алекс Нестле за след 1 год, ако искаш пробвай го!
Ели, НЕ давам зимафлуор, защото изчетох доста неща за и против и така прецених Peace! Пусни търсачка и ще намериш, ако ти се чете! smile3529
danisia, много са сладки малките Hug, моят скоро май няма да проходи сам, защото като го държа той тича, а така не стават работите ooooh!

# 189
Рени явно не съм прочела внимателно щом има писано за ваксините!Мерси!

Жоржи сигурно ли е че е от това мляко,вчера нашия тати е донесъл на Юл такова!Снощи и дадох сега още не е акала!Да видим! Confused

Я кажете какви са тез пасти(за зъби) на вид и има ли ги навсякъде?Направо картинка да видя! ooooh!

Вчера една шашната мама дето идва в нашата компания да разучава и да пита че много я е страх я дошашкахме!Значи тя си пази много детенцето да не се пипне количката,да не налапа мръсната ръчичка,да не ревне,едва ли не от всички,на 7 месеца е сладурчето и мамата я е страх от всичко!А ние я шашнахме,Юл взе да пада да става,имаше едно страшно падане дето ревахме и двете,после на една друга мама детето нагълта капачка и го тупахме бъркахме в устата да вадим и накрая повърна!сега си мисля че тази мама се е побъркала с нас вчера!Ама и нея това я чака не може в саксия да растат!
Обаче да не давате малки предмети и капачки и друго дребно ,че много страшно си беше!

Хайде за сега толкова ставам да видя вече изаканото ако как е ! newsm78

# 190
Eli, ето я пастата:

Към 6-7лв струва.

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 10:54 от Nanny

# 191
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит Рожден Ден на Станислава на патерици! Здраве, щастие, късмет!

Bo slavova,   welcome!

Диди, не ми се остава в БГ, ама хич...но на този етап нямам избор.

Ели, аз давах за известен период от време Зимафлуор, но за кратко. След всичко изчетено по въпроса, реших за себе си, че в минимални количества е добре да се дава, но сега не давам изобщо. Относно пастите за зъби, освен тази, която е показала Нани, има една хомеопатична, която също е без флуор и мента. Ето картинка:

Jorji, аз давам на Вяра Нестле Джуниър и се понася добре. Преди това давах НАН ХА и също нямахме никакви проблеми.

# 192
Ха добрютро ви! Hug
Данисиа, големи сладури близнаците, падат, стават Heart Eyes "Леви, десни..." Laughing
Жоржи, бях се притеснила за вас, мила Confused  Кофти работа с тези млека Rolling Eyes...ама как така сирене яде, пък има проблем с млеката Thinking  Що не пробваш с обикновено, домашно, кисело? /бе аз да не давам много акъли, че хич не съм наясно с тези адаптета Embarassed/
bo_slavova, не си закъсняла много...само около 2 год...но какво са те на фона на оставащите 102? Wink  Добре дошла! Hug  Както е казала Дидка, Бета отговаря сега за първата страничка, та тя ще ти обясни. Но те сега са на море и тя не влиза много често Wink
Дидка, за Дая няма значение дали ходи сам Алекс или не Naughty Важното е да има нещо с две седалки, около метър високо, за возене  car003 /и цвета да е такъв, по възможност Whistling/
Иначе нашата е като фурия - тича по улиците, няма спиране ooooh!  Купихме и от тези колела, дето се бутат отзад...с багажник, с мелодии, абе фешън работа Flutter  Но момата иска пеш да ходи, па се спира, сяда на бордюрите, връща се...не иска в превозно средство да се качва ooooh!  А ако мерне котка, куче, кон тръгва да ги гони и няма стигане. Хората по улиците много й се радват, щото тя е голям дребосък, пък има собствено мнение за всичко Crazy
А как танцува newsm18 - няма да ви разправям, то трябва да се види. Ще кача клипче тези дни.
Ух, разписах се. На кеф съм днес.  ura

# 193
  • София
да не сте ни забравили, ей  Wink

аз онзи ден скапах фотоапарата  #Cussing out - изпуснах го на плажа отворен и се свърши с него, та по тоя повод не ми се пишеше. Въобще напоследък изпускам, блъскам се в неща и съм много нескопосана. Чак взеха да ме тресат едни мисли за болести, Алцхаймер и т.н., но май си е от недоспиване. Дали ще спрем някога да ставаме нощем за ядене, не знам.

Яна още не иска да стъпва по пясъка и във водата, но взе, че се заигра с едни лопатки на плажа и вече не иска да става оттам. Много е смешна седи в пясъка и се заравя, но не иска да ходи по него. Като трябва да си тръгнем, се тръшка. Това е ново - да се тръшка  ooooh!, не знам защо започна. Одеве си разби устата от тръбата на кошарата, защото ми се тръшна за това, че не й давам да дърпа вратичката на едно шкафче. Вашите правят ли така?

За пастите за зъби, Яна я мием с Ненедент, без да я изплакваме, а хомеопатичната я ползвам аз. Флуорът е канцерогенен според разни писания, няма да ги цитирам пак. Затова ми се ще да го избягваме.

bo-slavova, добре дошла. Браво, че още една многодетна мама ще се включи при нас, така с pigi и suzi_a ставате три. Снимка мога да сложа, но нека да е след 15-ти като се върнем от морето. Можеш да сложиш снимки в албумчетата ни, ще ти изпратя паролата на ЛС.

Днес ще се пробваме да идем на рзходка с корабче по Ропотамо, после ще разкажа. Снимки няма да показвам  Sad

# 194
... Одеве си разби устата от тръбата на кошарата, защото ми се тръшна за това, че не й давам да дърпа вратичката на едно шкафче. Вашите правят ли така?
Същите сме и ние Crossing Arms  И като си удари устата, почва още по-силно да пищи, все едно някой я кара да скача и да се тръшка Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт