Още не стъпваме ни по пясък, ни във водата, но поне в тентата си стои - там явно й се струва, че е в безопасност

Ние акаме по веднъж на ден, след сън или закуска. Днес цял ден сме без памперс и сме сухи. Навън си носим гърнето и като стане неспокойна, я слагам. Два пъти я слагах - веднъж на плажа и веднъж на една пейка в Черноморец и двата пъти пишка. Не си казва още, но явно стиска, защото от вчера съм я изпуснах веднъж и то защото се раздуха яко, докато се разхождахме из Созопол и нямаше къде да я сложа на гърне.
За храненето ме е срам да си кажа, защото сме основно на кърма, сандвичи и пици. Сутрин кърма, късна закуска към 10-11 ч - уж плод с кисело мляко и бисквити или попара, но си дояждаме със сандвич с яйце и сирене или кашкавал. После кърма към 14 ч за приспиване, следобедна закуска е уж плодово пюре, но пак се стига до сухари или солети и вечеря или супа, която яде само ако е надробена със сухар, или каша с плодово пюре. После кърма за приспиване към 21.30 и 1-2 кърмения до сутринта. Е, това ако е режим, здраве

Много здраве, щастие и любов ти желая! 

Аз пак ще питам в аптеките ,де.
Не употребявам мазила откак сме с хомеопатия -сигурно 6-7м.
Дано мине добре
Честит рожден ден, мила Станислава!