Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 960
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ето ни и нас на плажа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161354&photo=1.
Още не стъпваме ни по пясък, ни във водата, но поне в тентата си стои - там явно й се струва, че е в безопасност  hahaha

Ние акаме по веднъж на ден, след сън или закуска. Днес цял ден сме без памперс и сме сухи. Навън си носим гърнето и като стане неспокойна, я слагам. Два пъти я слагах - веднъж на плажа и веднъж на една пейка в Черноморец и двата пъти пишка. Не си казва още, но явно стиска, защото от вчера съм я изпуснах веднъж и то защото се раздуха яко, докато се разхождахме из Созопол и нямаше къде да я сложа на гърне.

За храненето ме е срам да си кажа, защото сме основно на кърма, сандвичи и пици. Сутрин кърма, късна закуска към 10-11 ч - уж плод с кисело мляко и бисквити или попара, но си дояждаме със сандвич с яйце и сирене или кашкавал. После кърма към 14 ч за приспиване, следобедна закуска е уж плодово пюре, но пак се стига до сухари или солети и вечеря или супа, която яде само ако е надробена със сухар, или каша с плодово пюре. После кърма за приспиване към 21.30 и 1-2 кърмения до сутринта. Е, това ако е режим, здраве  ooooh!

# 166
Честит рожден ден st.g!Много щастие и късмет,Любов и преданост от Съпруга и усмивки и весел смях от бебка!Каквото си пожелаеш да го постигаш!Весел празник!

# 167
Благодаря за пожеланията Drunk beer3
Нашият режим е следният 7ч. кърмене, 10ч. попара, 1ч. зел. пюре, 5 - 5,15 плодово пюре с каша/кус кус/овесени ядки, 9,30 кърмене.
Цвети ака поне 3-4 пъти на ден, но тя си хапва добре изяжда около 250-300гр пюре  и каша и около 200-250гр. попара, хапва си по малко и от нашата вечеря и въпреки това не наддава. Добре че в къщи е без памперс иначе ако акаше в памперс сигурно дупето и нямаше да е добре така с гърнето няма никакви проблеми с подсичане, кожата и си е точно бебешка за гризкане Heart Eyes

# 168
 newsm59 Честит рожден ден, St.g!  newsm59 Всичко най-най-хубаво ти пожелавам, много любов и щастливи мигове с Цвети!

# 169
 newsm59 st.g, честит рожден ден, мила! newsm59
                                Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower
                      Flowers Four Leaf Clover  Много здраве, щастие и любов ти желая!   Flowers Four Leaf Clover

Мамчета, готвите ли на малчовците в тефлонови съдове? Thinking
Чудя се, дали не вредят с нещо? newsm78

# 170
Честит Рожден Ден, st.g!
Много положителни емоции, здраве и късмет ти желая!

Рени
, аз няма да купувам ваксината, защото Караджова разполага с Приорикс.

Нарина, да при Калудова водя Мария когато е болна и веднъж  на 1-2 месеца, ей така да я погледне.Много съм доволна от нея, а бе направо си я обичам тая жена Heart Eyes  Blush
А за храненето, ми и Мария си хапва по 5 пъти на ден, в това число включвам двете шишета с АМ(210мл.).Нищо де, да си хапва детето Wink

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 13:46 от Asya_

# 171
  • хасково
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , st. g!
НЕКА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВИНАГИ ДА БЪДАТ С ТЕБ!

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОПОВА И st.g! МНОГО ЗДРАВЕ , СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ , ЛЮБОВ!
Вчера се върнахме от Стара Загора.Оправиха го де, много съм доволна.Днес е по - добре.., почти си вдига ръката, казаха, че болката е много голяма ...дано по-бързо се оправи и да се наспи като хората ConfusedСега правя компреси ,но той реве от тях, дали и 5 минутки стои с него...наплашен е много вече с тази ръчичка.
Ние акаме само по веднъж на ден , сутрин и за това винаги го правим на гърнето.Случвало ми се е да ака 2-3 пъти за деня и се притеснявам, защото от бебе ака само по веднъж на ден Laughing.Следобед в къщи махам памперса,но нямаме навици още за пишкането.
Диди, Hug

# 173
Ели,смях се много на снимката в подписа ти...Юл е обула някакви големи обувки...голям образ е... Laughing

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА st.g!   nbirthday 

Добре де,само моята лична ли не се е заредила още с тая ваксина.  Crossing Arms
Асе,а можеш ли да питаш лекарката ти дали знае от къде може да се закупи?  Praynig Аз пак ще питам в аптеките ,де.

Нани не съм готвела в тефлонови.

А за гърнето днес така му се ядосах на дребосъка.Аз 1 час му обяснявам кое е гърнето на мама и тате,кое е неговото.И какво се прави там,слагах го през 5 мин.И с едни слипове беше вкъщи,а той накрая пак на земята пиша  Close

st.g ние сме с памперси,но не сме били подсякъни не помня откога  Naughty Не употребявам мазила откак сме с хомеопатия -сигурно 6-7м.

# 175
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТ.Г!  bouquet Hug  bouquet
Нани, за съдовете не съм се замисляла Thinking Готвим в същите съдове, в които и за нас, включително тефлонови. Нали се нагряват и измират мръсотиите, какъв да е проблемът Thinking

Току що, майка ми заведе Дая на ваксина. Написах на листче каква да си иска...и да не се ослушва педката, като нищо ще се опита да ни набута старата #2gunfire Дано мине добре Praynig

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА st.g!
Много късмет, щастие и любов сега и занапред!

# 177
# 178
  • някъде

nbirthday baloniЧестит рожден ден, мила Станислава! baloni nbirthday
 newsm51Бъди жива и здрава, щастлива и засмяна и винаги обсипвана с много любов и усмивки от скъпите ти хора! newsm51

Жоржи, кво става бе мила? Как е симпатягата? Hug Hug Hug

# 179
Венка горкото детенце,как така е станало ,нали не сте го дърпали  много  Thinking Нали сега се оправя това е по важното де!Как наместват ръката  Thinking

Хора я ме светнете какви ваксини какво изисквате че аз незнам а сега сме на тази ваксина на 13 месец за морбили паротит рубеола!От началото съм си на тези ваксини от здравната каса и нищо не съм купувала,сега след нова година какво въведоха да са мъртви всички ваксини ли ,я някой да ме светне ама по като за мен да обясни дет не разбирам!Какво купувате вие?

Някой дава ли зимафлор,че тук около мен майките са луднали да дават...

А кой ще ми обясни как изплаквате устенцата на децата от пастата за зъби че не ми е ясно и как не гълтат! newsm78

Айде стига за днес въпроси!

Жоржи вие как сте на диета ли?Какво яде сега малкия?

хайде бай!

Общи условия

Активация на акаунт