Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 959
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден Попова!!!Бъди жива и здрава, радвай се на здраво и весело дете и продължавай да работиш със същия хъс, така успеха ти ще бъде сигурен!Весел празник и целувки на Емка от нас!

# 151
Рени, нашата лична лекарка каза, че сега вече имало от неактивната ваксина и такава щяла да слага за 13месеца, а също и против полиото. Което ме навежда на мисълта, че сигурно ако имаше останала от старата щеше да ни я пробута #2gunfire
Асе, при Калудова ли ходите?
Бета, Пламена когато стъпи за първи път в пясъка направо се "гипсира", но когто я закарах до водата и топна крачета се поотпусна малко. Следващите 2 пъти пак беше малко резервирана, но я да я видиш сега....само кто види водата и тича да седне  в нея Laughing

Я кажете колко пъти се храните вече? Ние сме на 5-кратно още newsm78

# 152
Честит Рожден Ден, мила моя Рони!!!!
Бъди все така прекрасна, усмихната и чаровна!
Желая ти цялото здраве и късмет на света, любов и
много щастливи мигове с Емка-семка и Калин!

# 153
През уикенда бяхме на сватба в Русе - голяяяяяямо пътуване.  Shocked На отиване спукахме гърне, а на връщане ни спряха за превишена скорост (при ограничение 60 км/ч, мъжи караше с 80). Сега сме с акт, спазваме знаците - добре че още ги помня за разлика от мъжито.  Crossing Arms
Много съм впечатлена от Русе, за първи път отиваме там, но за съжаление нямахме никакво време да разгледаме. Очарована съм от хората, много възпитани и учтиви, и от центъра - чисто и подредено. С мъжи мислим някой път пак да отидем с преспиване и да скочим и до Букурещ.  Peace
Утре тръгваме на нашата дългоочаквана ваканция. Пак ще се видим в път и в опаковане и разопаковане на багажи.

# 154
Да се включим и ние по темата .
За зъбките и аз мислех че още са малки а за гумен накрайник да ги мия нямаше да ми позволят  ще ше да е голям рев .Но купих четки за зъби в формата на икрачка много им харесаха еднпът им показах как да си мият забити и те веднага започнаха сами и дори сутрин и вечер когато влезем в банята сами ми посочват къде стоят четките и да им ги дам .
А за гърнето  още от 8 месец сме на гърне след събуждане от сън и след ядене но гърнетата бяха с малко по големи отвори за дупето и не им бяха удобни и ги смених с гърнета столчета удобни но уви от смяната на гърнето ли или от пристигането на свекърва ми организацията пропадна не искат да ходят в тях дори върнах старите гърнета и пак не искат .Не знам защо така се получава кога но свекито е тук режима им се променя .Въпреки че прави всичко което правя и аз .Започват да се лигавят да се тръшкат Итака сега когато си тръгне след като минем шарката  ще пробвам пак да ги науча .А за залъгалка на гърнето им давам четката за зъби да четкат зъбите докато вършат другата работа само това ги задържа никакви играчки .

Ай де че стана много дълго.

# 155
  • София
Ронка, ЧРД и от нас! да си жива и здрава и все така смела и предприемчива!

# 156
  nbirthday Честит Празник, мила Рони! nbirthday

nbirthdayза малко да ти честитя 1-я Р.Д. Laughing nbirthday

От името на цялото ми семейство ти пожелавам много здраве, усмивки и
                       прекрасни мигове с любимите ти хора!

# 157
  • Варна
Честит Празник на Попова! newsm59
Много щастие и любов и пожелавам!
Ние вече имаме 2 зъбчета, но са много малки още, защото са от скоро и не съм почнала да му ги мия. Ели, тези бебешките пасти са специални и не са вредни ако бебето ги глътне.
Искам да ви питам - моя малчо преди 2 дни се пусна от раз и обикаля сега цялата къща без никакъв проблем, но днес като излязохме на вън продължава да се страхува. Походи малко и после пак за ръчичка. Прибрахме се в къщи - и ей го на щъка на всякъде, така сякаш винаги си е ходил. Много е плашлив, а не е падал и се чудя защо newsm78. Има ли други бебчовци като него, които на вън ги е страх сами да ходят?
Бета и Тошко много обича да танцува - като чуе музика и веднага започва да друса дупето, не зависимо да ли е прав или седнал. Много е смешен.

# 158
Здравейте момичета,
много ме трогнахте, благодаря за прекрасните пожелания!
А сега се почерпете за мое здраве (нещо не ми излизат картинките,та ще ви помоля да импровизирате.)  Wink

Честито на Нита и Дю, с малко закъснение. Много здраве и семейно щастие ви желая мили момичета.

Нарина, не си ме обидила ни най-малко с поста си. Явно бях и малко по-чувствителна тогава. Всичко е забравено, аз съм щастлива и доволна, а това е най-важното.

Днес ще празнуваме, свекърва ми допйде да гледа Ема, дано няма проблеми , а мама и тате да се почерпят подобаващо. Тази вечер ще сме 2 рожденички, наше приятелско семейство,жената е рожденичка днес.(ама как го обясних)

Дидка, добре дошла мила  Hug

Сега изчезвам, до скоро.

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 20:10 от Попова

# 159
  • somewhere over the rainbow
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПОПОВА!  bouquetМного здраве и любов ти пожелавам! Hug

За гърнето - голямото го хващаме, но малкото - тц. Confused А днес, след като седя 20 мин. на гърнето и се изходи по голяма нужда доволно, стана, клекна на килима и направи и там една купчинка ooooh! После стана и ми го посочи, като ме гледа супер учудено Shocked  Все едно аз съм го направила Crossing Arms Гледа да се измъкне, маймунката
 baby_neutral
А иначе има ли такива деца, дето акат 3-4 пъти на ден? То хубаво де, ама и ние к'во се чудим, що не вързва мръвка Rolling Eyes
От днес имаме 2 кътника - горни /те може и да не са от днес, ама кой да види Embarassed/.
Наринка, ние отдавна сме на 4 хранения, като вечерното е само мляко. От 8-мия месец някъде. Peace

# 160
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
Честит Рожден Ден, Ронка! Много здраве, семейно щастие, успешна професионална реализация и прекрасни мигове с любимите ти хора!

Диди, стискам палци вашият тати да се уреди по-бързичко в Италия и да можа вие по-скоро да отидете при него. Италия е прекрасна страна  thumbsup! А за зелените карти за САЩ ми се върти из главата, че резултатите излизат между май и юли /не съм 100 % сигурна/. На мен как ми се иска, ей така, да заминем и ние нанейде...
Morskasirena, Вяра също в началото се пускаше по-лесно вкъщи, а навън се страхуваше, но много бързо свикна и сега крачи смело-смело  Wink.
N_A_N, Вяра ака по 2-3 пъти на ден. Теб какво те притеснява?

Айде, лека нощ от мен, че едва гледам. Утре пак!

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОПОВА! ЖЕЛАЕМ ТИ СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ В РАБОТАТА!    

Нарина ние сме на 4 хранения и суче 2-3 пъти на ден за заспиване междувременно.

Мерси за отговорите ви  Hug  Hug
Аз днес звънях на педито и я питах с какви ваксини работят ,а тя ми каза тази с Т...как беше.Та ще купуваме.Обаче звънях в аптеката ,там даже не са я чували.  Tired Асе вие от къде я купихте?     Другото което ми каза педиатърката е че полиомелита нямал заместител.Така ли е?  Thinking

Диди значи в най скоро време ще ни пишеш от Италия.Браво!

Венка много неприятно е това което ви се е случило.Дано нямате подобни преживявания занапред.

Хайде лека  Hug

# 162
  • Sofia
Хай  Heart Eyes

bdbaloni
Честит Рожден Ден ПОПОВА Много много здраве , щастие и парички за да си купиш всичко останало
bdbaloni

Венка Ужасна случка дано бързо отмине и скоро да сте го забравили  Hug
Дидка Дано се устрои бързо и лесно татито и скоро , скоро и вие при него  Hug
N_A_N И ние акаме по 2-3 пъти на ден зависи различно е но и ние не сме от лепящите на мръвка  Laughing
Narina До скоро и ние си карахме на 5 сега от месец сме на 4 тя сама си отказва храненията просто реши че следобед няма да яде кремчета и така мина на 4 хранения  Peace
morskasirena На вън е много по неравно от вкъщи и затова може би се страхува , но споко ще се отпусне  Hug Ние не сме се страхували но определено е по плаха навън от колкото в къщи.В къщи вече се затичва дори  ooooh!

Ние пък да се оплача и аз на свой ред вчера такова акане му удари нямам думи  Whistling  Whistling  Whistling и днес е налице дупе което не само че е червено но и с малки ситни пъпчици много ситни  Tired  Tired  Tired Просто ми се реве като я гледам .Мием сега със смрадлика мажа с бочко зехтини каквото прочета да видим утре как ще е може би ще се наложи по сериозна намеса.Оплаках се   Sad

Лека и мека от нас   bouquet

# 163
Ние също акаме по 2-3 пъти на ден,споко  Peace
Бета ако ще идваш към Бургас,звънкай.Междудругото вие къде точно спите в Черноморец,че и на  нас ни се ходи.Мисля към събота да отидем с моята приятелка за да поразгледаме къде има условия да се спи.Пиши ми ЛС да се разберем  Wink

Жоржи,Митя къде зачезнахте вие  Thinking

# 164
  • някъде
newsm51 bdbaloniЧестит рожден ден, мила Рони!!! bdbaloni newsm51
 Two HeartsЖелая ти много здраве на теб и на цялото ти семейство, защото няма по-ценно от здравето, много любов с най-близките, много усмивки и прекрасни мигове с малката сладка Емка-семка, семейно щастие и професионални успехи! Two Hearts

Нарина, Алекс яде по 4 пъти на ден, но понякога и по 5! Сутрин като стане попара, към 12-13 часа обяд, към 16-17 часа следобедна закуска и вечер преди да легне АМ около 210-250мл, но не винаги ги изпива! Днес яде банан към 16 часа и като стана след това яде малко каша и диня!
НАН, зет ти ака по веднъж на ден, но последните 1-2 седмици и по-често, тъй като избиха два зъба а и беше на антибиотик и отнего са разхлаби! ooooh! А това дето е направила снахата е  Joy
Мим пл, мажи по няколко пъти на ден с отвара от смрадлика и за 1-2 дни ще се оправи дупето! Hug
Ренка, полиомелита тази на капки ли е, защото ако е тази вече е променена и е безвредна- бие се подкожно доколкото разбрах! Thinking
Пепи, и на теб ли не ти се остава в България? no

Общи условия

Активация на акаунт