Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 956
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
Асе Peace,това го пропуснах!Радвам се ,че Мимето е добре Simple Smile

Деси.ние сме вече от два месеца и нещо без памперс денем и нощем,но приучването към гърне започна от 5-ия месец,след 8-ия бяхме без пампи в къщи,а откакто е топло изобщо не ги ползваме.Цвети се буди и през нощта да пишка или ака!

Вярно изчезна Жоржи,какво става newsm78

Мойто дете спи вече 4 часа и затова съм такава голяма досада,нали пазя тишина,няма какво да правя Mr. Green

# 136
  • хасково
За ваксината мен също ме посъветваха да я направим към края на лятото , най-добре в началото на септември , когато е по-хладно. Предполагам , че не е голямо закъснението.

С гърнето сме 50/50 , ту става , ту не , ама продължавам да упорствам. Поне се научихме да казваме- нещо като пшш....

# 137
  • Габрово
 smile3503

# 138
Днес Дани ме направи дива и щастлива.  smile3511
С голям зор се приспахме и двата пъти. На обяд тъкмо бях решила да го изведа, въпреки че не ни работи асансьора,облякох го и то взе, че заваля. Crossing Arms Ще направя втори опит за разходка, че от два дни не е излизал, горкия.
Бетта, аз отидох в поликлиниката, та там едва ли горят с лазер....по-скоро с нещо като поялник. Rolling Eyes Crazy
Поисках и микробиологично изследване да ми направят, но понеже не се поема от ЗК, се разходих до най-близката лаборатория, та ми взеха 21лв. Crossing Arms
Будни смеееее! Heart Eyes

# 139
Добре дее ами как така ги миете тез зъби после как ги плакнете устичките и не се ли нагълтват със паста,аз на Юл мисля като почне сама да се оправя тогава да и връча четката поне да може да плюе де!

Лошо с тез ранички момичета това ми напомня да отида пак да си направя една цитонамазка че скорошния проблем пак се обажда #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 140
  • някъде
 wavey
Баба гледа Алекс и аз малко да попиша!
Имаме си две зъбчета засега! Бяхме на море и се върнахме с гнойна ангина, ами то с това къпане в морето ooooh!, аз го вадя той пищи и се тръшка на земята! Tired Станал е мноооого лош и капризен! И отгоре на всичкото нашия тати замина за чужбина Cry Но поне си имаме баби и те го гледат за половин- един час! Wink
Не го кърмя от половин месец- той сам се отби Tired! Явно тече много малко или почти нищо и се дразни и в началото се сърдеше и дърпаше, но после изобщо не искаше да види  bombs Но една годинка не е малко врем, така че съм доволна! Peace
Гърне не използваме Blush- още не съм го слагала Embarassed, но иначе го имаме Mr. Green
Зъбки не мия, защото са много мънички и са само два! Peace
Венка, много неприятно, стискам палци всичко да е наред Praynig И аз винаги го държа за ръчичка, а той понякога се извърта, пада и май наистина не е много правилно! Thinking
Нита,   love001 за Калоянчо и бързо да му минава раната на юнака Hug
Телевизора не  е и никога досега не е бил интересен на моят дребчо! Само ако дават малки дечица и ги чуе да говорят, или ако пусна музика и той започва да подскача! sohappy
Болните бебчета бързо да се оправят Hug
Не мога да изчета всичко и затова се включих само по последните въпроси!
Ще кача и аз някоя снимка от варненската среща, но и моите са почти същите като в албумчета! Peace

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 20:42 от didka_81

# 141
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Гошко, на патерици! Нека изживее едно безгрижно и незабравимо детство!

Аз едва намирам 5-10 минутки за компютъра вечер. На работа продължава да е страхотна лудница и не знам до кога ще издържа на тези темпове. Нямам време дори за обяд  Sad. А да не говорим за лични ангажименти, които все отлагам поради липса на време - на един профилактичен преглед не мога да отида  doctor...

Иначе Вяра става все по-стабилна и сигурна в ходенето smile3539 . Това ме навежда на мисълта, че дойде време за прощъпулник. За кръщенето все още нищо не съм решила - пак ще уреждаме всичко в последния момент, май  Embarassed.

За жълтъка, няма да кажа нищо по-различно от вече споменатото... Белтък все още ме е страх да дам.
Ренка, аз зъбите на Вяра ги мия всяка вечер, след последното ядене, преди сън. Относно гълтането на пастата, не се притеснявам, понеже е безфлуорна. Все още използвам силиконов накрайник, но няма да е за дълго...
Диди, радвам се, че се появи отново! А вашият тати къде забегна? Какво стана със зелената карта за САЩ?

На болните дечица – скорошно оздравяване!
Лека и спокойна вечер!

# 142
Ронка,честито мила HugАз от една седмица се опитвам да се свържа за повече инфо,ама ти не вдигаш, ли не вдигаш Naughty
Само да изкажа ,макар и с малко закъснение,и моето мнение по въпроса за работата..Най-важното е майката да се чувства пълноценна,за да бъде такава и за детето си.Аз не мисля,че е от голяма полза една майка,която в една или друга степен се чувства нереализирана.Аз също не съм спирала да работя,дори и в болницата,защото родих доста по-рано,а имах планирани неща,но не мисля,че по някакъв начин съм ощетила детето си с това.Доволна съм,че естеството на професията ми позволява да си планирам нещата и да не отсъствам постоянно и така мога да отделям време и за Алекс.Може да прозвучи кофти в ушите на някоя мама,но 2 години между памперси и готвене и никакви контакти на по различно ниво,могат да доведат човек да затъпяване.Това си е мое мнение!!!
Бета,ние бяхме седмица на \"Двореца"във Велинград и там имат строхетн детски басейн с минерална вода.Само,че ти май търсиш нещо за море newsm78Препоръчавм с две ръце този комплекс. 

# 143
  • някъде
Диди, радвам се, че се появи отново! А вашият тати къде забегна? Какво стана със зелената карта за САЩ?
В Италия да работи и се надявам скоро и ние с Алекс да отидем при него Rolling Eyes! А със зелената карта нищо не е станало засега, чакаме, но даже и не знам кога ще се тегли!

Де-си http://spisania.rozali.com/ot-moeto-dete/p4283.html

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 23:20 от didka_81

# 144
Привет момичета от облачното и дъждовно черноморие. Днес не си показахме нослетата навън. Само на едно бързичко кафенце и толкова. Утре дано вече да се постопли. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Венци се държи прекрасно и печели сърцата на всички,  които се запознае, а батко и много послушен.
Добре дошла отново на Диди  Hug
Отивам да ви прочета, като гледам имам да наваксам 3 страници. до скоро  Heart Eyes

# 145
  • София
пак съм аз  Twisted Evil

ЧРД на Попова! Да си жива и здрава, щастие и късмет ти желая!

Ние утре ще направим опит да идем на плаж. Не очаквам Яна да й хареса, но нали за това сме дошли. Аз днес си купих лелски бански, с това дупе не мога друг да сложа  Sad. Ходихме пак до Созопол и гледахме как свиреха едни двама с тамтами, словаци май. Яна страшно ги хареса, отиде на средата на кръга от хора, които ги бяха заобиколили, и започна да подскача и да се поклаща, даже пляскаше с ръчички. Станахме втората атракция - едвам се крепи на краката си още, но се пуска от мен, за да танцува  Joy. Жалко, че беше тъмно и не можахме да направим клипче.

Пиги, ще си тръгнем около 15-ти, елате за по едно барбекю. Ася, ако идваме до Бургас, ще се обадим непременно.

# 146
Честит  ден рожден мила Рони!

Желая ти горещо,
любов, любов без край!
Мигове блестящи
в един не свършващ рай!

Пролет да си вечна,
цъфтяща и красива!
Мъжът да е обречен,
щом с устни го опиваш
.

Вулкан от страст бъди!
Горска Самодива.
Нощните звезди,
с любовта си да скриваш!

Не спирай с твойта лава,
сърцата да изгаряш.
Всичко отминава,
спомени остават...

За туй, бъди желана,
ласкава и силна,
винаги засмяна
и любвеобилна!
Hug Hug Hug

# 147
Рени-аз мия зъбките на Венци един път на ден след закуска. Но имам чувството, че скоро ще ми счупи пръста, понеже сме с мекия накрайник още и като ме захапе-звездички чак виждам. Затова май ще се ориентирам към четка за зъби. Иначе си отваря устата и си я изплака.
Жълтък и белтък отдавна не давам. На кухнята като станахме на 1 година минахме на по-горна група и от там ме предупредиха да не варя излишно-в супите имало яйчен прах-пък може да си е чиста застройка, но да чукна на дърво няма реакции някакви.
De-Si -ние сме на никъде с гърнето, но забелязах, че като отидем до банята да го мия и там редовно си пишка. Като сме през деня в къщи там се опитваме. По-късничко ще предложа пак гърнето, защото ние като седнем и веднага ставаме, сякаш има иглички на него  hahaha
За телевизора- Венци не проявява почти никакъв интерес към него. Само, когато има реклами с котета и кучета и спира играта и започва-КО-ТЕЕЕ, КУ-ЧЕЕЕ....
danisia-не се притеснявай, че сте със шарка. Колкото е по-малко детето - толкова по-лесно я изкарва. Ако питаш мен-веднага ти водя Венцито да се зарази-че и бате- и той не ги е карал. Tired
venka - каква беля на главата ви само  ooooh! Аз като знам ние как подхвърляме Венци, вдигаме го за ръчички и правим люлка Sad
Дано скоро болните дечица да оздравеят и да щъпукат на воля в парковете, градинките, защото няма по-лошо за един родител, от това да си гледа слънчицето отпуснато в леглото и да се чуди как да му помогне и да облекчи поне мъничко страданията му.
Джорджи- какво стана с мъника?
За сега чао от мен. Тук спря да вали и слънчицето май се показва измежду облаците. Дано да се постопли, за да се цопнем в морето. Praynig

# 148
Честит рожден ден Попова!Много успехи в работата,лично щастие,много много Любов и усмивки от Малката Ема!Само хубави неща и каквото желаеш да го постигаш!Весел празник!

# 149
ЧРД Попова!Много късмет ти пожелавам,семейно щастие и успех в кариерата!  bouquet
Аз също мия на Марти зъбките вечер преди лягане,но признавам въобще не е редовно  Embarassed
Pigi мерси за инфото за ваксините и на мен педката ми каза да заведа този месец Мартин да го ваксинират а аз не бях много наясно относно тази ваксина .
С гърнето долу горе напредваме,почти винаги хващам акито,обаче за пишшш си ни е по удобна пампата и това е,не ми ясно въобще как ще се научим да пишаме в гърне newsm78
С ходенето няма промяна все още е лепнат като марка за крачола ми иначе с белите напредва -снощи счупи поредната паница като сам си я извади от шкафа.Вече в чудо се виждам с тези шкафове сменихме магнити,сложихме райбери обаче за него няма пречка #2gunfire
И тук вече напече и след работа май ще сме на разходка Praynigха дано че пощуря три дни в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт