Вече си имам нет и ще се включвам
, но сега ще излизаме и бързам! 
До скоро
Днес съм в много добро настроение незнам защо и дано не е на лошо,може след дъжда да ми е туй, ама ми е много хубаво, нещо!Хм 

.

Или е рано.?

Относно тези васкини, и нас ни предстои на 14.08. да ни поставят, но нали мъника беше няколко дни с висока Т, незнам не е ли редно да се отложи!? 
. Още не сме ходили на плаж - вчера се разходихме по плажа и мойта бъзла, като стъпи на пясъка, писна и повече не пожела да стъпи, носихме я
. За морето изобщо не се надявам да се престраши, тя в новата ваничка днес не иска да се къпе - пищи като на кръщене
.
Те двата кучешки са на едно ниво, но още не са избили. Иначе 4 дена само сменях лекарствата - Панадол, Нурофен, свещички Ефералган и Хексалгин. Уж Хексалгина е най-силното средство за сваляне, бил си течен аналгин, но под по-мека форма, но абсолютно никакъв ефект нямаше от него. Май Нурофена и при нас най-ефективен излезе. А, и чорапки накиснати в оцет и вода слагах. И 2 хомеопатични започнах да давам от вчера , но мисля от днес вече да спирам всичко, нищо че контролния преглед е в четвъртък чак. 
Вие как се оправяте с рани? Сега като поотраснат ще ни трябват такива неща. 
Е, аз или мъжо търчим до него, да не реши да слезе в движение.
Иначе мъжо се е засилил да му купува такава кола още откакто се е родил. Имало магазин около НДК, където ги продавали, цената им е около 600 лв. Ако искаш, ще питам точно къде е. А за tv-то браво, как си го постигнала не знам. При нас tv-то работи цял ден, дори да не го гледам. 

И така легна си той , в 3 се събужда от плач.Явно беше, че го боли нещо,пипам на всякъде по тялото и след 1 час установихме,че е ръчичката,не може да я мръдне.Отидохме в спешния център, (след като се обадихме на педито и тя така ни каза) и от там на ортопед.Нещо му била усукана от рамото , при много деца се случвало при опити на вървене.Не трябвало да се държи за дланта , а за ръчичкАта под лакътя точно.Е ,от мераци да върви детето за малко да го осъкатим
Уж я наместиха, ама прибрахме се , той пак реве , неподвижен...ужас!!! Върнхме се пак, отново го наместваха-ТАКА 3 ПЪТИ за целия ден 

Имате ли някакъв трик за по-бързо приучаване към гърнето?
Препоръчани теми