Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 912
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Тази ваксина на година и месец която е, някой отлагал ли я е за по късно? ние мислехме да ходим на море  и точно тогава се пада ваксината, да я отложим за след морето ли ,то ще питам и педи но.........
не виждам някакъв проблем. Ние още нямаме ваксината за хепатит от 6месеца. Защото ни казаха, че щом сме имали проблем трябва да изчакам поне 6 месеца дори година. А сега като закъснееш малко нищо няма да и стане.
Аз да ви питам след годинка не се ли ходеше на всеки 3 месеца на консултация ,а не като до сега всеки месец? newsm78 Имам някакъв бегъл спомен от Марти ,а може и да греша. Thinking
Моето сладурче в Карлово е спало много ,яло много  Blush ,майка ми ми каза ,че не могла да го изхрани ,а тук  ooooh! нито се храни като хората ,нито спи . И стигнах до извода ,че балканския въздух се отразява на децата ми по-добре от морския.(защото и на морето и двамата не се храниха добре)

# 286
  • София
Честито на именниците, да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!

А ние още спим без възглавница, не слагам, защото без това няма да остане върху нея, само ще й се пречка. Кога ли е време да се сложи? И Яна се върти на всички посоки - и в нейното легло, и в нашто. Нощес ме изрита по носа и много ме ядоса.

Ели, ние не спазваме точно определена дата за консултация, просто ходим веднъж месечно, когато ни е удобно.

Днес най-накрая излъгахме Яна да се къпе в надуваемия басейн - от няколко дена я слагах на сухо, влизах с нея и гумените играчки и някрая се престраши. Въобще откак сме тук, много нови неща прави. А как ходи и тича само, като се върнем у нас трябва да си преподредя цялата къща  ooooh!

# 287
  • Sofia
   bouquet   bouquet   bouquet
Честит имен ден на всички носещи името Мария
   bouquet   bouquet   bouquet

Ние в леглото сме като хуни спим на всички посоки старшно работа е , но поне не ме буди и заради това и въртене спи в чувалче  Peace
Биберон не сме ползвали никога но пием АМ и е от шише с биберон все пак също и водата така я пие тук там със сламка.

Дидка пием по 210мл и сутрин и вечер не слагам бисквита вечер пие в 9.30 и сутрин в 9.00 чак е гладна явно я засища и затова не слагам  Hug Като ни избиваха последните зъбки и ние имахме разтройство но акаше по 1-2 пъти на ден по кашесто слуз и съвсем течно не е било никога

Ели ние също отлагаме нашата ваксина педи каза че няма проблем даже навремето са пропускали в летните месеци да ваксинират и каза че не е никакъв проблем  Peace

Нашите обриви се оказват според педи че е алергия  ooooh!  ooooh!  ooooh! нооо от какво никой не знае  newsm78 аз все си мисля че не е това но знам ли вече и аз  Thinking Даде да мажа с Фенистилгел нещо не съм доволна от прегледа днес хич

Оп ставам че вика вече

# 288
Привет на всички!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!!!!   bouquet  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ МАЙКИ! Нали Св. Богородица е закрилница на майките!  С пожелание да закриля нас и нашите малки и по-големи дечица!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моят мъж ме изненада, че може и да успее да се измъкне поне за 3 дни от работа /защото нямаше и такава вероятност/. Та да избягаме поне за малко. Дори мислим да не вземаме малкия, че то каква почивка ще бъде иначе Mr. Green Ако можете да ми предложите някои хотел с добри оферти!? За предпочитане all inclusive.
виждам, че се разправяте за възглавници - имаме в леглото, но никога не спи на нея /той е като пумпал в леглото/ За чувалче пък и дума не може да става, съвсем почва да се мята в леглото и не може да спи. Поне вечер си заспива сам, млякото в леглото, целувка за лека нощ и ние излизаме от стаята. Спи от 21.30 до 8ч. и почти не се буди нощем.

ПРиятно прекарване на днешния празник!!!

# 289
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЖОРЖИТО  bouquet И МИМЕТО НА АСЯ Heart Eyes!
Да са живи и здрави майката на Пиги, сестрата на Иси кам и всички други, носещи докоснатото от Бога име! Hug  bouquet

Иси, разбрах къде живеете, ние сме в Бангладеш. Пак е близо и може да се обадиш, като идвате. Ние почти всеки уикенд сме в Карлово. А разхождате ли се в градинката на гарата?
Дидка, за АМ-то не мога да ти помогна Confused  Ние пием около 250 мл кисело мляко вечер и още толкова през нощта. Бисквити не слагам, почти съм сигурна, че децата не се будят от глад Naughty
Иначе и Дая си заспива сама, по споменатата по-горе схема - пие млякото, хвърля шишето, лапа си бибата и се обръща в поза за сън Crazy  А през нощта като се събуди, давам бибата, вода или мляко,гася лампата и със строг глас казвам:"Айде всички да заспиват" Grinning Тя помрънка, поговори си нещо и заспива Whistling
Ели, ти па ся да не вземеш да си провалиш почивката заради ваксината Naughty Нали не смятате да годинувате там? Двуседмично закъснение не е фатално. И ние не ходим на определена дата. Когато ни е кеф Whistling

# 290
  • Варна
Мами ваште бебоци учудват ли се на всичко около тях. Тошко сме го кръстили Чуденчо защото цял ден сочи с пръст учудено и възкликва А - а -а. Joy
И ние сме на зад с ваксините, а ма не се тревожа - важното е да ги сложим всички до първи клас, че иначе без тях в училище не може. hahaha

# 291
Здравейте ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ  bouquet
Цвети спи сутрин от 9 и нещо до 10ч. около 1 час и после заспива от 3 за 1 до 2 часа, но пък вечер ми заспива чак към 11, много рядко по-рано и сутрин се събужда най-късно в 7, през нощта се буди 1-2 пъти да пие вода дай-често около 1 и 4. Не че не спи но би било хубаво да спеше повечко вечерта.
За храненията ви се кърмим сутрин и вечер така че не знам по колко изяжда, иначе на 300гр. им вижда сметката  Laughing, акото доста често и е рядко но от това че яде повечко плодове не се е променяло от 3те зъба които имаме .
С ходенето напредваме бавно трябва да я държа и за двете ръчички но вече е доста по-смела и обикаля из къщи като се подпира на леглото стената гардероба и т.н., но доста залита и когато стигне до теракота трябва да я пазя.
Щях да забравя и ние смятаме да отложим ваксината с 2 седмици, ще ходим на планина и не искам да и я бият преди това.

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 17:19 от st.g

# 292
Юлска среща - общ рожден ден

Утре, 16.08.2007 г. (четвъртък), от 17 часа в детски парти-клуб "Барбарони - 3"- ето и адрес с карта: http://www.barbaroni.com/map.htm .

# 293
  • София

Утре, 16.08.2007 г. (четвъртък), от 17 часа в детски парти-клуб "Барбарони - 3"- ето и адрес с карта: http://www.barbaroni.com/map.htm .

Хайде, Кети, Изи (pearly) и останалите, с които се познаваме, откога се каним да се съберем  заедно всичките - юлки '05 & '06 Hug !

# 294

Асе, с най-голямо удоволствие бих дошла, но съм на работа  Crazy До колко ще сте там, може след 18 ч. да мина  Rolling Eyes

Честитоо на всички именници днес. Много целувки на Мимето и Джорджи.
Нямам никакво време за писане, чета ви по диагонал.Всички болни дечица да се оправят  Hug

# 295
  • София
Асе, с най-голямо удоволствие бих дошла, но съм на работа  Crazy До колко ще сте там, може след 18 ч. да мина  Rolling Eyes

Не че съм Ася, но 18 часа си е съвсем навреме. Клубът работи до 9 вечерта, а от опит знам, че поне до към 8 ще сме там!

# 296
Aсе,Сия     love001
Как ми се идва...  Weary

Честит имен ден на Жоржи и малката Мими!    smile3525 и на всички които празнуват днес Наздраве!

# 297
Честит имен ден на Jorjito и Мария на Ася!!!

Бо, Пламена цяла вечер спи отвита и дори да я завия, тя почва да се дърпа, да се върти и да скимти и пак се отвива Blush
Бета, знам че е подходящо да се опита с възглавница едва когато обиколката на гръдния кош стане по-голяма от тази на главата...При нас това е факт, но аз дадох възглавничка защото забелязах, че Пламена ляга върху нашите и много се радва Laughing Така или иначе тя не спи отгоре й, но си я гуши и я премята цяла вечер.

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 22:54 от Narina

# 298
  • някъде

Честит имен ден на всички празнуващи!

Като ви чета и разбирам колко са еднакви дечицата Laughing

Алекс не спи завит от много време- като го завия и започва да рита, да се бунтува и не може да спи Crazy! Оставям го по боди с късо ръкавче или без ръкавче и надолу или голичък или с къси панталонки! Peace

Не спи с възглавница, тъй като нощем изучава цялото легло и не се задържа дълго време на едно място! Crazy

Алекс и той постоянно сочи с пръст и издава разни звуци, но не защото се чуди на нещо, а защото иска да ни го пкаже и да му го дадем! Даже онзи ден една позната каза- Защо толкова много мрънка това дете, цял ден ли е така? Crazy

Моят дребосък не заспива сам от доста време- няколко месеца- давам му млякото и го гушкам като при кърмене, след това ако не е много игрив го люлея на ръце докато заспи, ако пък не го оставям малко да подивее и пак на ръце! Абе не може да заспи сам и това е- може да затваря очи но се изправя, започва да лази, играе си ooooh!

За консултациите- да, след годинката са на всеки 3 месеца Peace, но понеже сега има да им слагат ваксини, та ще се ходи всеки месец а след това на 3! Днес ходихме и ни сложиха ваксината- плачка много, но после заспа Sad! Измерих го и е наддал цели 700гр #Crazy при все че не ядеше добре напоследък Rolling Eyes, но въобще не е пълен Naughty

Мъжките майки, докъде стигнахте със забелването- нашата пиша не мърда въобще ooooh!! Да сте чували за мазане с някакъв крем /не се сещам за името му/? newsm78

стига засега, че изписах цяла страница Mr. Green

# 299
Здравейте всички!
Ние пак нямаме време от разходки, но наминаваме да ви поздравим и нацелуваме!

Общи условия

Активация на акаунт