Септемврийско бебче,я се намести,че терминът ми вече наближи

• 13 489
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
ПРивет, майчета  Hug гледам тука пак едни полезни и вредни стоки сте разхвъргали  Laughing Ваничка мисля да купувам др.седмица, тъй че ха кажете ми каква аджеба да си взема - голяма, неанатомична, евтинка и невреднааа  Thinking на голяма част не пише никви такива кодове... пък и като се има предвид, че вече трети продавач непознат при това ми обяснява, че скъпите колички чико също идват от Китай, какво остава за останалите неща  ooooh! тъй че дайте ми линкче за някаква такава вана, че да се ориентирам  Peace купих козметиката вече Себамед ... Честит Рожден Ден на Симеон на Карен!  smile3525
А за документите, които се подписват в болницата, дайте някакъв конкретен, че да говорим за него - принципно може и да не е променен, но е възможно някои болници да имат различни "общи условия"  Mr. Green иначе нещата са си такива - подписваш всичкооо, квото ти дадат, ноо гаранция-франция  Crossing Arms
Вилиан, що пък докито реши, че беба не е добре ??

# 106
  • Бургас
Здрасти и от мен днес,
аз имах гости уикенда и не можах да се включа, а пък вие сте обсъдили толкова много неща. Полезно инфо - тенкю.
Честит рожден ден на Симеон на Карен!
Хубав ден, до скоро

# 107
  • морето и сините вълни :)
Вилиан-какво му има на бебчето че не е добре работата???Кажи какво те наплаши ... Shocked ShockedЧе така и наз наплаши

# 108
       Здравейте ранобуднички! Много яка нова темичка smile3501

# 109
Весела,
То всичко май се прави в Китай в днешно време. Ама сериозните фирми все пак си спазват стандартите на производство, имат постоянен контрол и т.н. Не може на изделията им да не пише от какъв материал са примерно.
Въпросът е да не е измислено китайско. То това за пластмасите дето го писах, се отнася не само за ваните, а за всякакви пластмасови изделия.
ЧРД на Симеончо!

# 110
  • Sofia
Аааа Мише никакви приличности бе! Naughty  Sunglasses
Важното е, че била вкусна питката, той бебо и без това не я вижда. Grinning

Хубаво ще е да има още една срещичка, че аз поледния път не можах и дано пък сега да мога.

За Верчето ми е ясна картинката вече. Grinning

За инфото относно ваничките и пластмасите изобщо.. няма спор, че е полезно ама сега пък се чудя и аз като Весич какво да взимам?!?! newsm78 Rolling Eyes

Виланче що наистина решиха, че има проблем с бебчето newsm78... дано, дано,.... са в грешка и се размине!!! Praynig

# 111
  • Кърджали, България
Karen, честит ви рожденик, да ви жив и здрав!   bouquet

Момичета, днес като търсих друго нещо, попаднах на информация за забранените играчки на страницата на Държавната агенция по метрология - http://www.damtn.government.bg/index.html - точно под новини е списъкът. Има ги пак онези гумени китайски играчки - жаба с малки жабчета, като в другия сайт. Може да е полезна за мамчета, които не знаят английски. А, и благодаря на Калина333 за разясненията относно рекламациите  Hug

Вилиан, какво е станало пък сега!? Защо да не е наред беба? Какво ти каза докторът? Какви изследвания ти пусна? Само не се притеснявай предварително, всичко ще бъде наред  Hug Непременно ни пиши какво става! Боже, стискам ти палци и се моля да е фалшива тревога  Praynig

# 112
  • София
 newsm59 на Симеончо на Карен - да е много послушен и да помага на мама с бебето
Моята дъщеря пък вчера направи 11м., така че черпя задочно и аз  party023 newsm38
Ние си празнуваме всеки месец на 29, щото незнам на рождения й ден през август на какво дередже ще съм newsm78 newsm78
Много полезни нещица научавам от тази темичка, добре че е форума, че иначе човек ще си го лъжат и мамят и нищо няма да знае #2gunfire #2gunfire
Вили, мила не бързай да се притесняваш, изчакай и следващите резултати, те докторите се чудят с какво да ни шашкат #2gunfire #2gunfire
Ох, дано най после разхлади малко че жегите ужасно ме мъчат Sick Sick
Мише, съгласна съм с още една срещичка, аз и без това на предишната не можах да дойда, а свеки излиза в отпуск от другата седмица и ще има кой да гледа Кати
Поздрави от мен , целувки и да се пазите, ей  bouquet  bouquet

# 113
Добро утро Hug
Басилиск, пак ме хвърли в джаза с тия ванички - сега взимам химикал да запиша означенията ooooh! Само, че никъде, където гледах ванички нямаше означения на пластмасите newsm78 Rolling Eyes Shocked И кво правим в тоя случай? #2gunfire
Вилиан, какво става с беба? Какво те е изплашило така? Shocked Sad
Ние имам меайстори вкъщи - по точно висят на фасадата в момента hahaha , та постоянно търча надолу нагоре ooooh!
Ани, приготви ли си мъжа за плаване?? Whistling
Карен, честит рожденик Hug  newsm67

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 10:43 от samorasliche

# 114
Честит рожден ден на Симеон на Карен!   Gift nbirthday  ura

# 115
Вилиан  Praynig Praynig Praynig всичко да е наред! Ооох, не така, моля ви се! Бебка е борбено бебе, ще се оправите! Стискам палци!

# 116
  • у дома с любимите си хора
Тоновете на бебка са много слаби и непостоянни.От сряда нещо не е наред,чуствах го.Риташе все едно има конвулсии като при гърч,а аз бях с ужасна болка ниско долу в ляво.Имах чуството,че имам разкритие и ще раждам без обаче напъните да ги има.И понеже тук беше ужасно задимено от пожарите не посмях да излязя и да отида на доктор.Да не говорим,че умрях от кашляне и задавяне от проклетия пушек.Днес и казвам на доки и тя веднага на ехографа.Беше притеснена,а аз направо се панирах-непостоянни тонове,почти не се чувал сърдечен ритъм,беба застанала напречно,а глават и извита назад,точно където много ме боли.Докторката-обаждай се на Тодоров да те прегледа веднага.Да, ама той има приемен ден във вторник.Наревах се едно хубаво от болницата до вкъщи,успях да стресна и мъжа си.Сега ми остово само да се моля всичко да се оправи.

# 117
здравейте  Wink да не забравя първо да ви почерпя, макар и виртуално, на която каквото й се хапва  Wink , че с моя мъж днес имаме годишнина от сватбата
честит рожденник и на карен   bouquet
Вилиан, какво е станало наистина, че така са те наплашили тия лекари  #Crazy
и аз днес сутринта ходих да ми източат кръвчицата, дано се е вдигнал малко тоя хемоглобин
катрин, вчера преговярях с мъж ми утре да ме докара до училището, тъй че и аз ще дойда. и на мен не ми се слуша много тая лекция, ама ще дойда, за да се видим и да поклюкарстваме  Wink а и е по-добре пред перспективата да дремя вкъщи
моренка, за лекциите в мола на стамболийски да ти кажа сега аз каквото знам (зълва ми ходи на тях няколко пъти). май са всеки вторник, но от 10.30ч. (ще я питам за повече инфо), на етажа с манджите ги правят, входът е 5лв, като в тия пари нищо не ти влиза, а накрая и нищо не раздават като на другото училище. доколкото разбрах лекциите се водят главно от лекари от правителствена.
ей базилиск, как ме изпревари с инфото за лекцията за кърменето в петък  Wink точно онзи ден прочетох в Моето дете, ама нямаше кога да пиша, че да кажа и на другите. аз лично мисля да я посетя, струва ми се доста полезна  Simple Smile

# 118
  • Варна
Здравейтееее! Аз вече съм добре, възстанових си изгубените течности. Казаха ми че този ефект доста често напоследък се появявал при консумация на диня и пъпеш...били ги торяли с разни гадости да узряват по бързо Sick
Инче, за да запишеш темите трябва да ги отвориш една по една. Но не използвай линка с името на темата, а под нея където пише "всички". Така всички страници се отварят на една. След това стандартното "save as" и посочваш място на компа където да се запомнят. Не променяй формата, който излиза по подразбиране.За всяка тема ще се запише един html файл и една директория, където са картинките.
Друга особеност е, че имената на темите са доста дълги за име на файл. По - удачно е като ги записваш да ги преименуваш (например с поредни номера или от дата до дата...както на тебти е най-удачно). Така или иначе вътре в темата името ще си стои отгоре. Файлове с такива дълги имена биха могли да ти докарат проблеми с компа. Важно е обаче ако преименуването става не в момента на запис а в последствие папката с картинките да бъде с с също преименувана с точно същото име, иначе няма да се отвярят картинките на темичката.
най лесно и бързо е ако слагаш името в момента на записа. така всичко по подразбиране ще се казва по един и същ начин.
Това е Simple Smile Ако имаш въпроси - питай - мисля че ще се справиш Simple Smile

Вилиан, стискам палци  Praynig всичко да е ОК, не се отчайвай предварително.
  bouquetза Карен !да ти е жив и здрав рожденика и да ви радва много!
Ох, каня се да излизам и още се чудя дали да не се откажа, май горешо ми изглежда....Ще видим какво ще измисля Simple Smile
Хубав ден на всички!   bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 11:01 от Поспаланка

# 119
  • у дома с любимите си хора
Простете ми,че ви шашнах и вас,ама направо не мого да мисля трезво.

Общи условия

Активация на акаунт