Септемврийско бебче,я се намести,че терминът ми вече наближи

• 13 495
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes
Много приятно ме изненадахте!  Grinning
Рожденикът засега  се вълнува най-много от подаръците и  пита дали ще има още.  Laughing

Стискам палци на Вилиан всичко да е наред с бебето!  Praynig

# 121
  • София
Вилиан, моля се всичко да е наред с бебето  Praynig. Няма ли начин да те погледне някой компетентен  доктор възможно най-скоро или да дойдеш до София, въпреки, че пътуването също е рисковано? Не се оставяй да минава време и ни дръж в течение.

Честит празник на синчето на Карен!

# 122
Вилиан, миличка, стискам палци и аз всичко да е наред с бебчето - на една моя приятелка се случи нещо подобно и бебето го извадиха с секцио на самия старт на 9-ия месец, но сега и двете са добре.
За ваната - съжалявам, че я няма моята да погледна къде пише кода, ама тя си остана в София, щото първия месец едва ли ще я ползвам. Ще взема да вляза в бебешките магазини до нас да погледна къде пише и кои стават. Трябва и да се пита - ако не намирате код на самото изделие, може да има някъде по етикетите или опаковката, ако има такава. Но по принцип трябва да си е на дъното на ваната отдолу, както е на пластмасовите съдове за храна.

# 123
  • морето и сините вълни :)
Вилианче- добре де  таз тъпа докторка аджаба защо не те е ипратила в болницата направо...ако питаш мене  хващайте се с мъжът си и заминавайте в болницата да  прослушат тоновете хубаво ...Там си имат спецялна техника за тоновете на бебето.....Всичко ще с енареди недей да се тормозиш с гадни мисли.АМИ ОТИВАЙТЕ НА ТОНОВЕ В БОЛНИЦАТА..недей да чакаш до утре Naughty Naughty Naughty Naughty
И ако има нещо обеспокойтелно  в болницата ще  ви кажат какво ще се прави..В коя седмица си ??? Thinking

оххх стискам палци миличка,дано всичко е наред.И бебчето да е спинкало затова да са били по слаби тоновете Praynig Praynig Praynig (по принцип когато спят бебчетата с апо слаби тоновете)

саморасличе-Даже си изпратих мъжа,Сега съм в траур...Още не са отплавали   от морска гара а вече  ми е дно смъцафръцано вече...спи ми се..И ми е кисело настроението Sick #Crazy

# 124
  • Севлиево
Включвам се малко или много да вдъхна кураж на Вилиан.Моля се всичко да е наред и напразно да са те шашнали.Да не би това да се е получило от мръсния въздух дето се носи из града ви.Нищо чудно.Дано всичко да е наред след следващия преглед.И ако можеш върви някъде на чист въздух.
Абе за пласмасовите изделия сега съм се сетила да попитам Басилиск,дали имаш някакво инфо -българските изделия от пластмаса дали са безвредни.(Малко тъп въпрос,щото то от фирма до фирма има разлика).Тук имаме един склад в който мога да пазрувам на дребно и има български стоки.Общо взето като се реша да пазарувам такива работи ще е от там.

# 125
  • Sofia
Простете ми,че ви шашнах и вас...
Ей стига пък ти бе.... как няма ди ни шашкаш, нали сме си рода тука... не може иначе.
Наистина не чакай утре, иди в болница на запис на тоновете.  Hug

# 126
Ани е права! Вилиан - бягайте в болницата. Изтормози го онзи доктор ако трябва да става от леглото и да идва, но не губете време!

# 127
doci,
Ми зависи каква е пластмасата просто - и българските и те са като другите. Ето, на Лилиан ваната е италианска май беше, ама пак е с вредна химия вътре, щот е от PVC.
Просто питай от какво са направени нещата. Ще погледна малко вани днес и аз, че ми стана интересно, не че ще купувам.

# 128
  • Кърджали, България
mackomacko, честита ви годишнина!!! Да сте много влюбени един в друг до края на живота си!!! Да изживеете заедно незабравими мигове и да се развате на здрави и умни дечица!  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Поспаланка, радвам се, че вече си добре! Благодаря за идеята, как не се сетих....!

Вили, не можеш ли да му се обадиш на тоя доктор и да кажеш, че е спешно!? Или да отидеш до болницата? Не знам как е в Ст. Загора, ама все трябва да има повече повече от един специалист  Confused Отивай на частно, не чакай до утре! Не се тревожи, че си ни притеснила, нали затова сме тук, да си помагаме, макар и виртуално  Hug И ни дръж в течение!

# 129
  • Севлиево
Да бе вярно че пише отдолу на пластмасовите изделия.Само че не е етикет ами гравирано някакво такова.Например на коша ми за боклук пише РР и знак за рециклиране май беше. Момичета,който държи на тези неща де,ще трябва да ги оглеждаме отвсякъде.

# 130
  • Sofia
За полезността на форумите отдавна ми е ясно ама ей на, сега пак се уверих .... нали някой тук каза, че ЛАК трябва да се занесе първо на джипито, преди на гинеколга( а втория, по скоро акушерката ми рече само да си напиша данните в картата и нищо за джипито) , та аз ей сега говорих джипката и сега жега не жега Tired ooooh!, хуквам до него за печат..... че нали утре съм при док за дукИментите и нама начин.

Та по тая линия да ви рекна, че утре ще ходя да си откривам сметка в банката, че такова чудо нямах до сега, а и дебитна карта да си извадя( и после дръж се "ла редута" и пак нищо няма да има в тая сметка в банката Laughing Crazy ).... та ако има в нещо, да ме светнете. Laughing

Мацко честита годишнина мила, и още мноооого такива!  bouquet Hug

# 131
Вилиан, и аз подкрепям другите - хващай мъжа под мишница да не си сама и отивайте в болницата или да го издирваш тоя доктор, не  може така да те оставят. ама и тая твоя докторица е за бой - може ли такива неща да ти каже и никъде да не те изпрати  newsm78 ако трябва и до пловдив вървете, ако в ст. загора няма кой да ти помогне

# 132
doci,
E те точно за тоя символ става дума. Може да е на етикет, може и да е отпечатано върху самото изделие, едно такова релефно. По принцип по-правилно е да е на самия предмет, щото тази информация е необходима и за рециклирането му. Като го вземе рециклиращата фирма, няма да му прави анализ да го разбере от кво е я.
PP е много добре за коша  Wink но ваната е по-важно от какво е, а ако е нещо което има досег с храна или се лапа от деца, тогава вече е съвсем наложително да се знае материалът.
Вили, миличка, пиши какво става, всички сме с тебе.
А за лекцията за кърменето в МОЛА - входа е свободен и нищо няма да ви рекламират, наистина ще е много ценно, това е може би лекарката която най-разбира от кърмене в бг.

# 133
  • София
Аз след дълго взиране в моята вана, намерих само този знак.

Иначе ваната е произведена в Китай по поръчка на българска фирма.

# 134
  • Sofia
На кърмаческата лекция в мола ще ида, дано да ми е възможно, че много искам.... пък нещо ми се върти, че док е била на една от лекциите на 9 месеца ама ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт