Септемврийско бебче,я се намести,че терминът ми вече наближи

• 13 474
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
уууу ама Мишето какви гърди  е заформила..Одари ме с мокър парцал чак Sick Sick.....
та па къде гледаш, ни Тъ Й срам  Joy hahaha

Ха-ха, аз тъкмо си мислех за Мишето да напиша в коментарите, че е с едни гърди напред, но ме досрамя, а и да не се разсърди.

А за Верчето информация имат само присъствалите на срещата, за подробности само на лс.

# 61
Привет пак:) толкова мами дето не са писали отдавна са се завърнали днес. надявам се да ставаме все почеве с приближаването на майчинството.
Аз днес цял ден си кукувах вкъщи, и от това седене и тая жега така са ми се подули краката... то по добре да си ходя, вместо да мързелувам. Направо откачам вкъщи.
Кой ще идва във вторник на училище? темата не ми харесва много, но там ми е по забавно, отколкото в нас. Хайде да се видим там на кафенце:)

# 62
МИ... морена,вече не е важно...видях,че има нова тема!!!!!!!!!

не ми трябва линк!

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 23:30 от peteto_86

# 63
  • София
Късен привет и от мен  bouquet  bouquet
Аз цял ден митках по магазините, но освен една синя хавлийка за бебо, нищо друго не му купих Sick Sick
А познайте за каката дали не намъкнах цял плик с блузета, роклета и полета newsm78, мъж ми направо се #Crazy #Crazy
Кво да правя, още не мога да превключа на синя вълна, пък оличането на момиченце си е такава краста и забавление Grinning Grinning Grinning
Кукла твоя док е за #2gunfire #2gunfire
ква отпусната матка, кви пет лева newsm78 newsm78 #2gunfire #2gunfire
И аз родих миналия август, пък сега да видим дали ще издрапам до 18.09., ма никой не ми говори за отпуснати матки newsm78 newsm78 newsm78
Моя юнак също беше седалищен допреди седмице, но сега си е с главата надалу и така ме ръмби и шутира под гърдите и ребрата, че чак #Shocked #Shocked smile3517
Така че не го слушай твоя док. има време да се обърне и твоята бебка. И тва за носенето на детето не е от значение, моята още не е проходила и познай как по цял ден ми виси на ръцете пък ей го на сичко си се намести Hug
То бебето си знае само. И всяко си е различно. С Кати миналата год. беше различно, тя си беше главично наместена още от 5 мес. и така си и остана, пък сегашния мишок се реши в последния момент hahaha
Стискам ти палци и твоята бебка да се обърне baby_neutral baby_neutral
Айде лека нощ на сички утре пак  love001  love001  love001

# 64
  • София
Добро утроооо!

Не мога да спя, а и лудата ми котка не ме оставя на мира  fight smile3507

Софийските майчета - я кажете сега на какви училища ходите и къде да цъффна и аз, защото вече изкуках вкъщи и искам все пак да свърша нещо полезно.
И много малко мами ще раждат в МД - с кой може да се засечем там - я да си признава, за да може да се видим някой ден  smile3521

Оставам в очакване някой още да се събуди  newsm03

# 65
  • Sofia
Джиа ходим( аз скоро не съм де ама съм се замислила като  за накрая) на лекциите на 9месеца на Плиска.
Аз бих искала и на тези в МОЛа, че ми е близо ама нещо все  не съм им хванала спатиите. Rolling Eyes

Спанетоооо ooooh! ...... мираж братче Tired

Кукла и моите са родени с 1г.11м разлика( вагинално) ама такива филми за отпуснати матки не съм "гледала".... казваха обаче, че било по- лесно 2ро раждането до към 2 години, точно щото матката не е съвсем забравил как става тая работа... ама отпусната-  Naughty Склонна съм да вярвам, щото както преди няколко поста писах, щерката се роди много бързо и леко... направо нищо не разбрах от цялото упражнение.  Grinning
Иначе аз все забравям да питам как се е намесестила бебка напоследък, пък щутовете и ритниците съвсем ме дезориентират ама ти като набереш скорост с кючека, друсни един и за мен за всеки случай, че не ми се удава, пък аз ще крепя земята, със сегашните ми кг няма да е трудно да си тежа на мястото. Crossing Arms Laughing

Аз обмислях посещение на прасето тази сутрих ама докато стана и си направя кафето, пък да закуся..... и то стане 9 и вече ми се вижда жега и ..... само с плановете си оставам..... ако имаше кой да ме събере..... май ще дочакам завръщането на шерката, тя няма да ме остави на мира Crazy.

# 66
  • Кърджали, България
Привет! Аз тази сутрин се завърнах от хладното (Смолян) пак в пещта!!! Там сутринта ми беше студено, а снощи се завих с одеалце.... Което тук не ми се е случвало от два месеца....
Сега малко почивка и се залавям за работа, да си ошетам къщата, както аз си знам!
Пътуването нататък не ми се отрази много добре по завоите, преди да си легна имах малко контракцийки с болки, но пих едно но-шпа и ми мина. Ама мъжът ми доста се стресна и искаше посред нощите да си тръгваме обратно, та да сме близо до лекарката и болницата ми (нали знаете: вкъщи и стените помагат!) Слава Богу, не стана нужда! Трябва да издържа поне още 2-3 седмици...., дано и бебка смята така....

# 67
Кали, при теб вече направо му се вижда края.  Laughing Която и дата да избереш, стискам много палци!  Hug

Видях, че има фирмен магазин на Aziz някъде в Люлин. Има ли и другаде в София? И ако не, къде точно е този в Люлин, че са им много сладки дрешките и май на добри цени.

ASEN4E, кога ти е термина и при кой лекар си в Токуда? Питам, защото дотук само аз бях за раждане там и да обменим информация.  Wink

уууу ама Мишето какви гърди  е заформила..Одари ме с мокър парцал чак Sick Sick
мойте нещо спихнаха....и виснаха като на африканка
Ooo, аз дето съм момиче едвам си свалих погледа от тях като ми се случваше да гледам към нея, а на мъжете около Мишето не мога да ги мисля какво им е...  newsm47  За съжаление, и моите нещо се поизпразниха последните седмици и мога само да й завиждам благородно...  smile3518

gia_fire, училището е на списание "9 месеца" и в първата страница на темата има информация за темите досега. Още не е излязъл графика за август, но се очаква с новия брой на списанието от 31 юли. Аз от сряда съм в официално майчинство и като нищо ще взема да ходя и редовно, а не само на темите, които ме интересуват, че от висенето сама вкъщи ще се побъркам. Заповядай и ти, ще си направим дружинка за кафенце.  Laughing
Morena, какви лекции в МОЛ-а? И на мен той ми е много по-близо.

А аз сега се изстрелвам към Прасето за първи път.  Laughing  Laughing  Laughing

P.S. Лилиан, прекрасна тема! Браво на теб!  Laughing

# 68
И аз вчера имах болки (не ми се е случвало, за това ме уплаши). Странното беше, че аз цял ден си бях вкъщи и не съм се никак преуморила, а ме боля и ме напъваше, ужас направо. Чак вечерта се реших да изляза на двора и казвам на мъжа ми - само още 2 седмици да минат да вляза в деветия няма да им се стряскам толкова.
Второто раждане ми беше 10 дни преди термина, 7 год. след първото ама много леко и бързо. Сега като повече да се плаша. Аз пък питах лекарката, при която реших да раждам дали не може да вляза по-рано в болница да съм си там като дойде момента, че страшно ми се вижда пътуването 70 - 80 км. с болки, контракции и течащи води. Сънувам раждане, кърмене, болници, шаш отвсякъде.

Карен, това не го разбирам:

Цитат
По-добре да спре да диша, отколкото да му увредят мозъка.

# 69
Hexina,не е фирмен магазина на AZIZ в люлин просто има техни дрешки!Има ги и на други места,но..аз лично незнам каде,другите мами бяха писали!А този в Люлин е на следващата спирка след кооперативния пазар(с тролей 7-ца,или автобус 111)спират точно на "Сан Мариното" и магазина е отсреща(през пътя)

# 70
pavlinadidko, много се впечатлих от твоя пост. Не за друго, ами просто съвсем точно се потвърди всичко, което досега знаех или предполагах за съдената страна на нещата. Уж никой доктор не иска да навреди нарочно, уж иначе са с вързани ръце, уж носят наказателна отговорност, ако направят (не дай си Боже!) някоя грешка, а накрая какво? Всъщност няма нито един осъден доктор, аз поне не съм чувала. Всички си правят каквото си искат. Естествено сигурно има някакъв лочиен човешки страх да не направят грешка, но пък в крайна сметка всеки би се успокоил, че нищо няма да му направят след това. В България съм сигурна, че няма нито един случай за последните поне 10 години, в който на някой доктор да са му били отнети правата, заради некадърност или причинена вреда на пациент. Колко случаи имаше за какво ли не и накрая какво - абсолютно нищо. Пак продължават да си работят необезпокоявани! В крайна сметка не ти оставят никакъв избор за нищо - ако не подпишеш, нищо не правят, ако подпишеш - все тая. Здравната и съдебната ни системи са пълно безумие и чакам с огромно нетърпение да се задейства предпазната калуза на ЕС поне за съдебната система!  #Cussing out
Просто не знам вече и аз какво да си мисля, от какво да се страхувам и какво да правя  Sad  Дай, Боже, само всички да сме добре и да нямаме проблеми с ражданията и бебчетата!!!  Praynig

# 71
И аз ходя на лекциите на сп. 9 месеца но този вторник няма да ходя
И да се оплача: имам болки като при цистит но не когато пишкам а през целия ден и стават по-силни  Confused май е някакво възпаление  Sad в понеделник съм на лекар и да взема да си призная най на края че термина ми е на 18.9 а не на 17.9  Embarassed

# 72
kalaka, тя не е толкова голяма разликата, не си се изложила много Stuck Out Tongue А това за доктора е добра идея, ако е възпаление, трябва навреме да се реагира  Wink

# 73
  • Sofia
Аз пък във вторник като ида за документите и ще питам док имат ли намерение да правим микробиология или да предприемам аз действия.
За у-щето във вторник и аз много се колебая, че не ми е интересна лекцията и не ми се разкарва напразно. В четвъртък пък ще си посрещам дечковците, та пак ще пропусна.

Хекси за лекциите в МОЛа нищо конкретно не зная.

# 74
Момичета, Piggy's House е Магазинът!
Сега се връщам от там, има страхотни неща при това на нормални цени.  Laughing
Аз май леко се поулях с покупките, но тепърва ми се струва, че ще пазарувам предимно от там.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт