ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 596
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Верчиту-къде хукна?
ВерчитУ беше на гости при мен...прекарахме деня заедно Mr. Green и беше супер. Само дето моя агресор си показа всичките...ама всичките номера Twisted Evil Супер забавна мацка е тя...а принцеса Йо голяма сладурана Heart Eyes Предната седмица се видяхме и с Ели и AIR в Пловдив...абе като се замисля само готини са в октомврийките Mr. Green
Ели честито на зеления Mr. Green
Аз два дена бях сама и днес се сещате как чаках сержи като манна небесна..сега застъпвам чак в понеделник сутринта смяна Crazy
Слави портроши къщата...всеки ден нови бели..опасен е значи..на баща си по проклетията прилича май Crossing Arms Mr. Green
Ангелинке...моме...към наше село път нямаш ли? Flutter
За пюретата какво да кажа..само Twisted Evil Като цяло Слави яде сега кухнята ама и Аптамила е на почит Crazy 600-700мл. яде мляко + яденето от кухнята. На мама прасето Mr. Green
Абе пари..пари ooooh! свят да ти се завие от цени. Поняко се чудя за какво работим? Crossing Arms
агресора

# 226
Хай и от мен  Hug

Почивката беше супер  Grinning ядене и пиене и така 5 дена  Crazy На връщане взехме дечко, много се радва, като ни видя с татко и  Heart Eyes сега съм доволно отпочинала за Пламена  Wink

Варненки страхотна среща и снимки  Peace жалко че ме нямаше  Confused

За пюретата и аз няма коментар  Twisted Evil

спирам за сега, но утре ще ви досаждам  Wink

# 227
  • Стара Загора
Аууу изтървала съм срещата на варненки...ама хубавото си е хубаво бе.. Heart Eyes Mr. Green
Да знаете живот и здраве на 31.08 съм във Варна а на 1.09 тръгвам за Русалка. Така, че внимавайте в картинката...кой там и кой го няма Twisted Evil Mr. Green Зеле туряй сезала  Mr. Green

# 228

Зелето му обещаха Старозагорски сезал  Whistling с варненския се къса пробвах   Crazyза идването ти само ела ние ще те оправим  Laughing червена пътека съм поръчала и духовия оркестър на Варна   Whistling

# 229
Моята дъщеричка Симона днес стана на 10 месеца и познайте какво!?Днес и излезе 3 зъбче tooth

# 230
  • Откъм Варната
gudza честит рожден ден   bouquet

# 231
  • София
gudza честит рожден ден   bouquet
И от мен bdbaloni! Много здраве, любов и сбъднати желания   bouquet.

# 232
Честит рожден ден на Gudza, да си жива и здрава  Hug

моето диване стана в 7 сега се опитва да събори едно чекмедже на главата си  Crazy

отивам че много мрънка  ooooh!

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 08:10 от Леля Зеля

# 233
Благодаря момичета Hug
 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Wine Glass cheers beer2 beer3 beer  food002 Popcorn cook cook
  food010  food010 Coffee Coffee Coffee  party023 - това е от мен за вас Wink

# 234
Гудза честит рожден ден и от мен много здраве и прекрасни мигове ти желая.... Hug

# 235
Честит Рожден Ден.Бъди много щастлива и доволна от жовота gudza

# 236
Привет и от нас!

Гудза ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Щастлива, обичана и любяща майка и съпруга  newsm51.
Ние сме добре, вилнеем из цялата къща. Аз нямам и миг почивка, но да ми е жив и здрав  Heart Eyes.
Скоро ще ходим на другото село на гости и няма да ни има близо месец, но ще наваксваме после.
Приятен ден от Гошко и мен  lovekiss

# 237
  • -
gudza  nbirthday Two Hearts  ura Да си жива и здрава-много любов и семейно щастие!!!
Ние сме добре,стягаме се за разходка.Току-що изхвърлих запасите от кърма от фризера...поне да ги бях дала на някоя котка  Mr. Green така и не им дойде времето на тези бурканчета.Някой знае ли дали може да се прави рентгенова снимка докато кърмиш?

# 238
Гудза, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здрава, щастлива, обичана и любяща майка и съпруга   bouquet. Весело изкарване на празника.

# 239
  • София
Здравейте, мами и бебчовци.
Ние сме добре. На Косето поникнаха 6 и 7 зъб. Този път без проблеми, много малко плака. Бяхме при баба му и дядо му на гости. Той си показа всички магарии. А баба му каза, че не знае дали изобщо ще може да го гледа, защото бил много палав и труден за гледане. Обърна всички шкафчета, щеше да се обърне заедно със столчето за секунда, а и двете бяхме в стаята. Аз бях до него и се обърнах да си измия ръката и тогава той се изкатерил в/у столчето и го видях в полет. Стана за секунди. Добре, че баща му в този момент влизаше и го хвана. Освен това се научи да си пуска водата от кранчето в банята и щом го изпуснеш от поглед е там. В количката се вози прав с лице към мен и комшиите само ми се смееха. Успява да се отвърже от коланите на количката. Гъне се, гъне се и хоп и ми се ухили.
valka77, мисля, че не може. На мен поне така ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт