Обичате ли да се гримирате- част 6

• 24 528
  • 568
  •   1
Отговори
# 90
Да ме убиеш, не мога да си легна с грим, самата мисъл, че имам мръсотия - спирала, сенки, ФДТ - ме отвращава, некомфортно ми е...абсурд, на 24 съм и никога през живота си не съм си лягала с грим Blush

Моля ви, препоръчайте марки сенки - особено такива с весели цветове!

# 91
Ами затова сме тук, да си споделяме, а не да се съдиме...всеки си е башка луд, нали такава е приказката.

# 92
и аз никога не си лягам с грим  Simple Smile

# 93
Ами затова сме тук, да си споделяме, а не да се съдиме
A, аз нищо не съм казала за лягането с грим, всеки си решава с какво и кой да си ляга Crazy

# 94
Аре бе, са ш`се биете ли Joy
Имало е моменти, когато съм била толкова зле(разбирай пияна), че ич не ми е до спиралосваляне.На сутринта като се погледна в огледалото и се плаша.Все едно съм бушонирана.Размазано навсякъде.Ужас.
За това, гледам да не се напивам често Joy

# 95
  • Габрово
Имало е моменти, когато съм била толкова зле(разбирай пияна), че ич не ми е до спиралосваляне.На сутринта като се погледна в огледалото и се плаша.Все едно съм бушонирана.Размазано навсякъде.Ужас.

Ей, туй раците големи сме пиянки Joy
Аз отсега си мечтая като родя как ще си пийна порядъчно Blush

# 96

Аз отсега си мечтая като родя как ще си пийна порядъчно Blush
Ще те уважа порядъчно Joy

# 97
.:.Stef.:. , моят фаворит сенки за това лято са ето тези на IsaDora. Цветът е фънки роуз или нещо подобно ...

# 98
И малко снимки с грим на IsaDora

# 99
Уау, много яко излгежда Blush
Благодаря, ще си потърся из магазините!

Ааа, нье, и аз съм рак, ама не близвам  Crossing Arms
То пиенето не е оправдание - само за някои неща Mr. Green

# 100
Ето ме и мен в темата Flutter
Снимки нямам за показване,т.е гримът ми не е супер оригинален-нещо ме мързеше да се старая на морето,по-семпла бях Mr. Green

# 101
Добро утро, весели момичета  Hug много сте забавни  Grinning
Всъщност спиралата си свалям направо с теглене на душ, което правя всеки ден-тоест искам да кажа,че моите спирали успявам да ги сваля само с обилно количество вода наистина, а не с тоалетно мляко и тем подобни. А когато и аз съм била гроги след някоя купонджийска вечер винаги си свалям останалия грим от лицето и около очите доколкото мога, защото винаги ме е страх, че на следв. ден ще ми избият пъпки ако не го направя Blush

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 12:07 от msbilt

# 102
  • София
Здравейте мацки:)

Зори,разгледах ти албума от морето.Много са красиви снимките и ти си много хубава!

Аз никога не мога да си махна спиралата с вода.Люти ми на очите и се размазва.

А за лягането с грим,не рядко съм го правила.Естествено алкохола обвинявам. Crazy

# 103
Ооо, напоследък и аз си лягам с грим, защото лягам да приспивам малката и аз заспивам с нея и се събуждам посред нощ и ставам да си мия зъбите и да си 4истя грима  Crazy луда работа.
Ей тая снимка от в4ера сутрин на работа, специално за тука съм се снимала, грима е много симпъл, о4на линия, спирала молив, пудра, гланц и молив за устни. Ина4е моята спирала съм си я взела не водоустой4ива и си я махам с тоник за махане на грим около о4ите:

# 104
Зори и аз разгледах снимките ти,много си хубава Peace

Общи условия

Активация на акаунт