НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с тен дупета

• 10 074
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • на странно място ......
Здравейте мамета!
Добре дошла на мама Radi Twin и нейните малки сладури, приятни моменти при ноемврийската дружина!  bouquet

Стискам палци всички болни да се оправят бързичко от гадните вируси!!! Praynig

karil и ние сме със бибата само за заспиване и понякога като е много нервна иначе МаМа не дава!! Naughty Стига сте дупчили и без това продупчените пътища, асфалтирайте дами, асфалтирайте дупките  Crazy, а за мръсотията май всичко се каза, само да вмъкна, че местната градинка я поддържат мамите а не общината, както е редно по принцип, но май тук не опираме до принципи!

Скоро не съм публикувала снимчици затова ето ви малко да не ни забравите съвсем http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=148

Много радости и усмивки в прохладния следобед ви желая  bouquet

# 106
ХОРА, Joyразведрих се малко гледайки снимките... JoyВСИЧКИТЕ НИ БЕБЕНЦА СА МНОГО СЛАДКИ, но ТАЗИ снимка ми събра очите... Joy

нипикАх се Joy

# 107
ХОРА, Joyразведрих се малко гледайки снимките... JoyВСИЧКИТЕ НИ БЕБЕНЦА СА МНОГО СЛАДКИ, но ТАЗИ снимка ми събра очите... Joy

И на мен ми хареса. Даже я показвах на съпруга.
Рени, много е сладък малкия.

Маша, Вече Петя, Пепипетя желая по-бързо оздравяване на малките. Това е най-неприятното за една майка- болно детенца.

Radi Twin, добре дошла! По-трудничко е с близнаци, но когато имаш време, пиши.

ragtime, добре казано. Аз имам какво да допълня, но ще се въздържа, защото като не го казвам, сякаш не го усещам толкова.
А в асансьор вече заседнах два пъти - единия път с Ради. Но ас.техник идваше за 10-тина минути..

# 108
  • София - Дианабад
Привет Grinning!
Ето ни и нас, след малко скитане из планините: ето го и доказателството: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=153
Весе, вие как изкарахте на Седемте езера? Разбрах, че всичко било изгоряло и нямало никаква зеленина. На Стара планина Райското пръскало е почти пресъхнало, едва капе. Иначе ни се видя красиво, лично аз не бях ходила в този район, а мъжът ми е минавал през Ботев в мъгла.
Ради_Туин - добре дошла в нашите редици с твоите близначета!
Карил, на едно мнение сме за мръсотията. Ама това ние си го правим - всеки се възмущава от другия дето хвърля боклуци, ама и той гледа да се отърве от своя боклук вместо да си го прибере. А за градинките, както Мони е казала, в Дианабад не липсват.
За рождения ден, аз по принцип съм ЗА, ама гласувах с "РАНО МИ Е", тъй като мъжът ми нещо си мълчи засега. Дени, може ли да кажеш какви са цените? Така ще го решим по-лесно. На мен единствено това ми е проблемът, иначе се вдигаме и идваме. А за датата, също по принцип съм за началото на декември - и ние сме в края на ноември.
На всички болни мъничета стискам палци да оздравяват бързо-бързо! Peace
И честити рождени дни на Ечи, Кати, имени дни, месечинки и т.н. На всички пожелавам здраве, късмет и сбъднати желания! Ето и поздрава ми:
[b]Нека всичко под небето,
дето ви е на сърцето,
таз година имаш ти -
нека в тебе да пламти
много обич, доброта,
много хубави неща.
Нека най-голям късмет
теб спохожда те навред![/b]

Heart Eyes

# 109
  • София
Гери планинарка ще е малката то се вижда от снимките.
Петя как е Монито? А Гери на Пепипетя? Дано вече са по-добре Praynig

Ние се върнахме от прегледа при очната. За момента овладяхме гадния секрет и се уговорихме с подробности за нач. на септ. за сондажа.

# 110
 #CrazyНаправо цялата треперя. Преди малко Мишето събори повивалника върху челото си. Плотът стои върху леглото, а Мишо се претърколил от единия край на леглото до другия и сигурно го е ритнал, но единият край се е свлякъл и го е ударил по челото от едната страна, над лявото око, поне там е червено... Той се мушка под повивалника като в колибка....Ох, не знам какво да правя...Сложих за малко лед на зачервеното място, но реве, студено му е. Да го водя ли на лекар?! Дали може да му е станало нещо, как да разбера?! newsm78 Не е много тежък повивалникът, пробвах върху себе си, но все пак е от половин метър височина...Ох, все нещо ни се случва! Praynig

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 20:31 от masha

# 111
Masha намажи го с олио за готвене.

# 112
Защо с олио?

# 113
Здравейте момичета,
Благодаря на всички за топлото посрещане Даже забелязах че сте включили децата в списъка по рождени дати (сорри , ама не знам точно как се казва Embarassed).
Маша , много съжалявам за това което се е случило с малкия. Нещо сте в много черна серия Дано да няма повече подобни случки и да оздравявате.
Много искам да ти помогна със съвет, но не знам какво да ти кажа. И все пак прецени колко сериозно  се е ударил. Мисля че не е необходимо да го водиш на лекар и за това, но все пак наблюдавай го и ако се налага вървете и за твое и за негово успокоение.
А това за олиото и аз не знам за какво Е.

# 114

За да не му излезе цицина Peace masha, виждаш ли...Мишето постоянно ти дава доказателства, че всичко с него е наред, а пустите му доктори те карат да се притесняваш и да хабиш нерви...направо да ги #2gunfire
goris, добре сте се завърнали! Hug Страхотни снимки! Направо се пренесох и аз в балкана! WinkУтре ще знам точната цена на двойна стая и ще пусна и снимки Simple Smile

# 115
Мишо малко порева - 2-3 минути, като го гушнах. Зачервено е мястото над лявата вежда.Седи като две-три петна. Засега е спокоен, игра си след инцидента... На това място нали е здрав черепът newsm78
Междувременно, преди сда го окъпя дрисна за 5-ти път днес. Иначе няма температура.Сега е на цица за сънчо. baby_neutral

# 116
Момичета ние се оправихме за 2  дена, нямаме разтройство и Т, само веднъж дадох панадол и 2 пъти леч. храна - банан на хумана. Просто не иска да я яде повече.. само по 30 мл. А и едно прахе.
Една комшийка с бебе ноемрийче смята че е от зъбките??? незнам...ще видим с времето.
За пръв път ми вдига Т и аз не се притесних много, но все пак си е симптом за нещо...
За един ден усрахме 5 памперса - тве не е било 3 месеца...Сега е добре даже днес спа много дълго - явно като не е жега и спи спокойно, и сега заспа както заспиваше преди - в 9.30, а напоследък се побърквах като не може да заспи до 12.00...
Момичета, ако някой има нужда от леч. хран на Хумана банан, имам току отворена, а ми е жал да я хвърля. Мойта красавица абсурд да я изяде цялата. Тя е 350 гр.
Бързо оздравяване на всички...

# 117
Маша, според мен няма проблем. Добре, че не е ударено окото  Peace Олиото е да не излезе цицина.
Пепипетя, браво на вас  Hug Не мисля, че е от зъби; вирус си е това, но при всеки протича по различен начин  Peace
Моника не е вдигала въобще Т от сутринта, без да съм й давала лекарства  Praynig Не е повръщала също. Разстройство има, ака 4 пъти днес, има и слуз, но това не ме плаши толкова; все пак се надявам да не продължи месец като предния път  Praynig

# 118
МАША, ooooh!
кво става с вас  Shockedсамо екшън, екшън, екшън... НЕ се притеснявай за удара. Аз ОТДАВНА съм махнала повивалника, поради точно тази опастност..НО НА НАС ПЪК ДРУГО СЕ СЛУЧИ..Количката - ЧИКО-то стои сгъната и подпряна в коридора, където Дани с проходилката се разхожда. По едно време\за секунда останал без надзор\ взел че дръпнал количката и пищи като прасе по Коледа...ТИЧАМ аз и  #Crazy #Crazy     #Crazy #Crazy...........що да видя ДАНИ СЪС ЗАХЛУПЕНА ВЪРХУ СЕБЕ СИ КОЛИЧКА, С ИЗВИТ НА кукичка врат към рамото, ...а количката го притиснала точно върху главата му...МАЛЕЕЕЕЕЕЕ ...нямаше червено....
СЛАГАЙ при такива случаи 5-10 минути нещо студено от хладилника, не е НУЖНО да е лед, защото ще му е по-кофти на детето. МОже да е плик със замразено нещо, или просто охладено...бутилка, бурканче...квото ти падне..Ако слагате ЛЕД - увийте го набързо в НЕЩО, КОЕТО ВИ Е ПОД РЪКА- бельо, кърпа, хавлиено парче...

ВечеПетя,
БРАВО на Дриска Мон \от Мон-ика\ Драйфуска  Hug ХА ДАНО да спре дрисунъка \ в превод арт-д-рисунка\

# 119
Карке, ама и вие сте по екшъните  Laughing Като каза извит врат, Моника много обича да си тика главата между мрежата и матрака на кошарата  Sick Ама тика, тика до последно, по някое време когато вече главата й е почти навряна ПОД матрака, почва да пищи неистово, щото не може да я извади...Пък аз си мисля, че детето е заспало  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт