НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с тен дупета

• 10 071
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас! Hug
Ей много болнички, всички да се оправят бързо  Praynig
Karil часовникът ти е напълно верен с моя. и аз се възмущавам постоянно и като гледам по-големите деца как си играят в пясъчниците, в който понятието пясък присъства само в наименованието им , а са пълни с нещо подобно на цимент с боклуци и като си представя Никол в тях направо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out дори скоро мъжът ми ме пита за идеи за предизборна кампания на някакъв клиент и аз веднага детските площадки. За мръсотията между блоковете не ми се говори. Доста не са открили казаните и е по удобно през балкона. #2gunfire Но стига сам писала, че мога до утре.
За общия РД и аз съм много навита, щеми се да се запознаем очи в очи  Joy
Лек и без облачен ден от нас!

# 91
Ей, до довечера всички болни мъници да са оздравели! Никакви температури повече! Praynig
Карил, я да вземеш пример от Рени и да не се даваш на сатурновата дупка! Пък както си мобилна, да натовариш Дани на колата някой ден и да ми дойдете на гости на село - Рени, ша ме прощаваш, ама за мен Младост си е направо цивилизация! Пък тогава всеки ще се оплаква от каквото си няма - кафенета, магазини, тишина и спокойствие... Hug
А какъв мързел ме е гепил - всичко ми коства неимоверни усилия да се захвана, пък да го свърша....
За общия РД - остава следващата анкетка Деничка да пусне за датата, за да стиковаме мненията. Вярно, че декември си е празничен...за нас - още от 06.12...
Radi_Twin, добре дошла, миличка! Страхотна двойна благословия имаш - дано има и кой да ти помага!  bouquet

# 92
МАЙЧЕТА НА БОЛНИ БЕБЧЕТА, СЪВЕТА МИ Е  ДА НЕ ДАВАТЕ ДРУГО НА ДЕЦАТА ОСВЕН КЪРМА, МИЛУПА МОРКОВ И ЛЕЧЕБНА ХУМАНА(БАНАН)!!!

Ентерол, Хидрасек, Лактофлор - това са универсалните препарати .. това, тъпение и сила ви пожелавам майчета! Дано децата да оздравяват бързо  Peace

Маша, писах ти на лични, мила. Дано бързо да се справите с гадния вирус. Пази се и ти, може да пиеш лактофлор, много хубав прибиотик!

Карил, не се оставяй на тези настроения, ти си много по-силна от тях!

Ели, дано да е от зъбите при вас! Честита ви месечинка   bouquet

# 93
Ох аман от вируси дето да ни мъчат детецата. Дано поне по-бързо мине и скоро всички сладурковци да са здравички Praynig
За градинките, мръсотията, строежите, автомобилите които профучават с 100 км в уличките между блоковете, или са паркирали върху тротоара, селяндурите-съседи наблъскани в гадните панелки, които всяка вечер си пият ракията с музика до дупка и в тази жега с отворените прозорци ти будят детето по 100 пъти, плюс лукса да живея в блок под който има кафе с огромна тераса на която тийнчетата си пият колата и крещят да 1 през нощта, а деца на по 5-6 години играят на криеница броейки до 10 крещейки, тичйки пак до толкова, найлоновите пликчета и прахта които хвърчат из въздуха, алармите на стотиците коли по паркингите, които като се включат по сред нощ нема кой да ги изключи........ да продължавам ли Close Tired
Иначе и аз съм мобилна ама в тези жеги без климатик в колата как да мръдна до някъде без да сваря детето, което и без това достатъчно мрази да му е топло...
И вечния проблем с асансьора ни, който през ден засяда някъде /тук поне имам късмет че не съм била вътре нито веднъж, което си е постижение имайки се предвид колко пъти на ден излизам/ и мъкна по стълбите 14 кг-та количка + 10 кг бебе + багаж, това до 7 етаж, а като ме задмине някой комшия и ми вика "МАЛЕ ТАЗИ КОЛИЧКА СИГУРНО МНОГО ТЕЖИ Shocked #Cussing out"...
НЕ ми се пише повече Tired

# 94
РАГТАЙМ,
това все едно аз съм го писала, СЪВСЕМ дословно! дори съм на същия етаж, само дето асансьора не засяда\пу пу\, а оставят вратата често отворена на някой етаж.

ХОРА ИМАМЕ ГЪБИ в устата от бибата. Дактарин орал гел ще взема да мажа...ВИЕ да сте имали същия проблем с устата и бибата\вечно в нея????\ ooooh! ooooh! ooooh!Кво да го правя с тая биба, като срастнали са двамата Mr. Green

# 95
Здравейте, мами. Благодаря от сърце на всички за топлите думи и  съвети!Не писах вчера, щото вечерта делата ме завъртяха, заспах още преди полунощ след две безсъсънни нощи, а днес - дръжте се да не паднете - сме спали с Мишо до 12 по обяд!Е, сутринта ставах в 6 да го преобувам и храня и през нощта два-три пъти да  проверявам за температура. Нямаше темп. - нито сутринта, нито през нощта... Но , за да спим толкова дълго от 8 сутринта до 12 - явно и  двамата сме безкрайно изтощени... Тъпото е, че сега не мога да го разходзя, защото тук заваля... Whistling Сега, по обяд вдигна 38,1, но има разлика от първите два дни. Иначе вчера сме дрискали поне 8-9 пъти, днес от сутринта три пъти. Памперсите се топят като пролетен сняг! Давам ентерол, прахчета против обезводняване, пие джоджен и чай от шипка, вит. С. Много е жаден! Давам лечебната храна на Милупа - тя е точно против диария и е с брашно от морков, става леко оранжева на цвят. Мирише на кремче и е вкусна... Може да се прави на каша, може и да се дава като мляко с биберон.
ВечеПетя, препоръчвам ти я, защото освен че храни повече, тъй като се предполага, че бебето се смъква откъм тегло, лекува и стомахчето. Явно е същият вирус. И ние втория път повърнахме, като се опитах да дам нурофена. Вземи си малка спринцовка - от 1 мл. Педито ми е дала този съвет. Тъй като и на панадола, и на нурофена мерителните пособия са доста обемисти и предизвикват рефлекса на повръщане, а спринцовката е тъничка и на порции бебето си гълта дажбата без проблем. Peace При нас вирусът се разви по същия начин като при вас. Три пъти сме повръщали досега. Първия ден нямаше разстройство, вчера и особено снощи, беше пикът. Той почти не беше ял, а дрискаше вече направо воднисто... #Crazy И пак заради разстройството меря темп. с обикновен термометър под мишницата, щото не искам да стимулирам дупето с педиатричния. ooooh!  И не давай само панадол, моля те! Аз, след случая с моята колежка и алергията от парацетамола, вече много рядко прибягвам до него. В момента редувам с нурофена. Свещичките също съдържат парацетамол, тъй че след панадол не слагай тях, а нурофен. И по принцип давам нещо за температура след 38 градуса. Peace
Ради Туин, много се развълнувах, като прочетох твоето си ви. Да са ти живи и здрави двете малки постижения! И добре дошла  при нас Hug...  bouquet
Карил,много ме дразни мръсотията в София. И особено много, когато току-що съм се върнала от Сливен, където е чисто като в аптека дори и по улиците и по главната. А тук, отскочи до парка на Герена - кошовете преливат , а наоколо играят деца. #Crazy

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:16 от masha

# 96
МАША, вече според мен имате остатъчни "явления" ПИКЪТ е минал..
СИЛНО СЕ МОЛЯ НА ГОСПОД да ви възстанови по-бързо и Мишон да запапка и да направи пак мускули, както ги беше направил след почивката в Сливен Hug

ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН ТОКУ ЩО ПИТАХ МЪЖО И ТОЙ Е СЪГЛАСЕН ЗА СТАРОЗАГОРСКИТЕ БАНИ В НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ, така че трия глас - "рано ми е" и съм "ЗА" Hug

# 97
  • София
Маша радвам се, че Мишето вече е по-добре. Дано скоро и Петя и Пепипетя да напишат такива неща Praynig

Добре дошла на новата мама Hug

За мръсотията сте абсолютно прави, а за зеленината да ви кажа в Дианабад е доста озеленено и това не ни е проблем. При нашите отсреща ми е Герена и там няма да има проблем, но виж в Люлин май панелките ще ми дойдат бая в повече Sick

А за дупките Карилке бързо да излизаш от там. И аз скоро бях покрая проблемите с местенето ни, но вече не го мисля именно, за да не се разстройвам. 

# 98
Ох, паднах си от смях! Сега чух някаква нова автореклама по нашето радио, която гласи: Прати комарите у съседа - пусни си Дарик! Joy Joy Joy Тъй че, Карил, прати сатурновата дупка на Сатурн, не излизай от ноемврийския форум и не ти трябват транквиланти! Hug

# 99
Маша много се радвам че сте по-добре Hug
За бибата аз вече действам така - навън никаква биба /интересното е ще и той вече не си я иска, ама и той вече навън не спи/. В къщи я ползвам само за заспиване и след като заспи му я вадя от устата Twisted Evil.
Прати комарите у съседа - пусни си Дарик! Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 100
Аз пак да се отчета, че се чувствам леко обнадеждена (това го шепна, за да не предизвикам дявола). Когато се оплаках сутринта, Моника спеше. Събуди се цялата потна, без Т (при условие, че сутрешната си доза Панадол я повърна, а не бях давала друго) и досега не е вдигала  Praynig Не е акала повече, нито повръщала. Между другото, забелязах, че повръща само, когато има Т. Иска ми се да вярвам, че вече се оправя  Praynig Praynig Praynig
Маша, браво на Мишо  Hug И аз предпочитам Нурофена, че е по-ефикасен, ама педи нали предписа 4 пъти за деня през 4 часа Панадол. Иначе, честно казано,мисля, че при нас Панадолът не върши кой знае каква работа при Т.

# 101
ВечеПетя, браво на Моника!  И Мишо като започна да сваля температурите, целият беше облян в пот. Сега пак спи. явно е много изтощено детенцето. Заспа,както си играеше с музикалната играчка на решетките на кошарата - връвката си остана в ръката му, ръката вдигната... newsm78 А 4 пъти панадол ми се струва адски много, редувай го! Peace Възможно е вие да се оправите по-бързо от нас. При нас вчера почти се е показало второто зъбче, само че отгоре, леко е цепнало венеца. и в такъв момент имунната система нали отслабвала, та и вирусът ни тръшна... Rolling Eyes
Ох, Пепипетя, сега видях, че и вие сте болни май от същия вирус. Вземи и харната на Милупа за диария при кърмачета. Против обезводняване и за наваксване на изгубените от организма соли на нас ни предписаха и едни прахчета - Хидрасек. Три пъти на ден по едно. Разтваря се в 100 г вода и мирише хубаво, на есенция някаква. Бебо си го пие без проблем. И аз си мислех, че в неделя повръщането и дрискането е от прасковите - нали имаме градина до Тунджа, та не можех да не дам на малкия да не опита от нашето производство. Ама не е от това, а от вируса!

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:42 от masha

# 102
Ей, бебетата оздравяват - нямаме по-хубав повод за усмивки, така че..  Hug Peace Hug Peace hahaha  bouquet Joy

# 103
masha, много се радвам за Мишето...пу пу Praynig Дано лошото е останало зад вас и оттук нататък само хубави новини Hug
ВечеПетя, браво и на госпожицата...дай Боже да се закрепи и повече да не вдига температура Peace
Radi Twin, добре дошла сред нас с малките си съкровища!  bouquet
karil, подай ръка да те измъкна от дупката!  action032 ...аз вече взех да не обръщам внимание на нещата, които ме дразнят или подтискат...всяка сутрин една лъжица "майната му" и повече  Simple Smile Simple Smile Simple Smile За гъбите в устата - Тедката имаше, когато беше на около месец...с дактарин-а се оправи за няколко дни...иначе и той като Дани на ragtime ползва бибата само за заспиване...през останалото време въобще не я търси...  babyuu

# 104
Забравих и аз да приветствам новодошлата мама - Radi Twin, добре дошла при нас с твоите сладури   bouquet

Аз малко прибързано се похвалих май. Моника се изака още 2 пъти междувременно - класическо разстройство си е  Confused Дано поне сме приключили с повръщането и температурата  Praynig Пък с разстройството ще се борим, поне имаме опит  Sick

Общи условия

Активация на акаунт