Маша, Данни от близо месец има проходилка и още не ходи напред- само назад- и то защото сяда в гащите и се забутва назад, изобщо не се сеща напред, като се заклещи за дълго някъде и не му се пее- надува гайдата и аз го вадя, все се опитва да скача в проходилката, като в джъмперуто... В джъмперуто не го слагам, въпреки, че е луд по него, защото все с подгънати пръсти скача и така се опитва и да ходи после...
Ох, четвърта нощ подред се будим през един час- или реве легнал или седнал, направо не издържам вече, незнам някога ще бъде ли нормално това спане...
Оня ден пропуснах да отбележа как се беше разревал в 11 вечерта и отказваше да се събуди- реве, ама здраво и спи, и с моите нежни опити да го събудя с гушкане и говорене нищо не постигнах... Татито му пусна любимите песнички и той чак тогава спря да плаче, отвори очи и започна да се смее и подскача сякаш изобщо не е ревал... ама доста се бях уплашила, че не се буди... ааа и треперенето след сън пак ми го демонстрира на няколко пъти.... абе добре, че сме на лекар след една седмица, не че те помагат кой знае колко... уффф....
Т@ли, ама и аз съм един заплес, ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!!!! Това е страхотен момент в живота... Да сте много щастливи в него и да направите парти, хей!!!