НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с тен дупета

• 10 058
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
ВечеПетя, направо ме е страх да му дам да яде нещо различно от кърма. Може би ще се престраша пак мляко, въпреки че снощи му дадох към 12 -150г, беше гладен и ги изпи, а сутринта повърна малко мляко. Вчера следобед яде праскови с бисквита на пюре, пресни, от нашата градина край Тунджа, но ги повърна 4 часа по-късно. ooooh!
А относно температурата - явно наистина пълзи вирус. преди малко една приятелка също се върна с детенцето си от поликлиниката. Вдигнал изведнъж снощи 39, а досега не е имал никаква темп., на 1 годинка е. #Crazy

# 46
Маша, Hug Дано бързо да се оправи Мишлето, не мога да си представя какво ти е. Имаш нашата положителна енергия!

# 47
МАША по-добре да е на кърма, храните особено месото ще са му вповече..Не е много подходящо сега да се правят процедури ..ама...От плодовете май е най-добре крушка и ябълка..Причината сигурно е във вирус... незнам дали ти дадох координатите на хомеопата, ако искаш...пращам на лични..

# 48
Здравейте, красавици!   bouquet
Много съжалявам, че Мишето и Моника са лепнали гадния вирус  Sad Дано бързо се възстановят  Praynig На майчетата желая много сила и търпение  Hug
В тази ситуация, за да се предотврати обезводняване, е желателно дечицата да са само на кърма и вода/ чайче, сок или айран с малко сол/. Предлагайте по малко и на често. Стискам палци да се похвалите скоро със здрави мушмороци  Praynig

# 49
ох, masha, мерси за кафенцето...направо не знам откъде имаш сили да постваш и чашки със събуждащи напитки. дано скоро се оправяте. Hug

Дени4ка,  Hug

Ваяна тази нощ се буди през час и съм като парцал. Tired а Марена е пълна с енергия и иска да си играем....

ВечеПетя, дано Моника не е лепнала някои вирус, дано се оправи и тя бързичко... Praynig

# 50
Здравейте мацки Hug
Маша пращам ти цялата си позитивна енергия на Мишето за бързо оздравяване и на теб да можеш да издържиш физически и психически Praynig Милото Мишленце колко се измъчи. Sad
Аз съм за Рождения ден, но гласувах с рано ми е. Най големия проблем ми е мъжът ми. Незнам дали ще го навия чак до Стара Загора да отидем, а сама незнам дали ще се навия на дълъг път. Ама ще почвам преговорите. Twisted Evil
Аз още не съм давала кисело мляко. Дани яде отвреме на време от пюретата на Овко с йогурт и извара. Допадат му. Мисля да му дам кисело мляко след около месец. Но и аз се чудя за марка. Сигурно ще да е Верея ние поне такова ядем с баща му.
За злоядите деца не мога да дам съвет, защото при нас е точно обратното. Иска само нещо да джвака. С баща му ядем само когато спи. Дето вика мъжа ми скоро сигурно ще се крием в банята да ядем. Голяма напаст е. Гледам да му давам предимно плодове да яде че при това са му достатъчно 10-те кг. ooooh!
Все още не мога да го накарам да си спи в кревата. както го сложа и отначалото почва да се изправя и да се хвърля назад /това ни е основното занимание и е много смешно да си удряш главата в решетките да знаете/ но след като му умръзне и му се доспи почва един рев. И само в количката заспива. Сигурно ще сме така до първи клас, незнам  Crazy
И Дани тази нощ се будеше през час и то плачейки Thinking. Дано да е от топлото.
Желая ви приятен ден и се крийте по сянките че и днес ще е горещо Heart Eyes
Карил и Жени гласувах за вас Peace Страхотни сте!!!

# 51
Маша, благодарско за кафенцето - и аз имах крещяща нужда, че тая нощ Ники се буди през 2 часа. Стискам палци да се оправя бързо Мишето и през август да няма и помен от негативните ви юлски емоции! Peace
За общонационалния РД и аз съм "за" - както Ради е споменала, да си кажат късните ноемврийчета дали държат личния РД да е минал, когато правим общото празненство, за да се реши дали ще е през НОЕМВРИ или  през ДЕКЕМВРИ събирането ни. Hug
Вчера беше страхотно преживяване прехода до Рилските езера - Ники спал като буба в боровата гора долу / 5 часа с едно 1/2-часово будуване за обяд  #Crazy/ - нещо, което от поне 5 месеца не се е случвало. А Ради издържа и даже се кефи на ходенето, че и на катър го качихме, за да стигне до Бъбрека. Май таткото ни мрънкаше най-много, ама и той се кефеше на гледките. Mr. Green
Май някъде ми се е затрил предишния пост, та пак да си кажа, че стихотворението на Карил /второто/ ме просълзи онази нощ,та си подсмърчах и си размишлявах доста...Благодаря ти, миличка, имаш моя глас! Peace
Иве, неизчерпаем идеен извор си, много ти се радвам!  bouquet Страхотно парти!!!
Раятайм, и ние се дундуркаме още - кога в количката, кога на ръце, не знам какво блаженство е бебе, заспиващо само - без висене на цицата, без люшкане до отмаляване...ама да са живи и здрави, това да е зора!

# 52
Добро утро!  Hug
Маша, силно се надявам че малкия вече е по-добре и приключвате с перипетите!  Praynig
Роси74, бунгалата ги запази свекървата, те са ведомствени /ако така беше думата/ към ХТИ-то. Бяха много чистички и рефрешнати  Peace
И Вики не иска от извесно време да яде, със зор е всяко ядене... а ако изяде половината от дажбата си съм много щастлива!! Явно е от жегите  Rolling Eyes
Оказа се, че малкия се адаптира много по-трудно към Софето, отколкото към моренцето... Откакто сме се върнали постояно плаче драматично, иска навън да стой непрекъснато ... а тук е жега, не е като пред бунгалото на ветрец и на сянка! Направо в чудо се видях  ooooh! ! На всичкото отгоре се е поразболял моя юнак - сополи, кашлюка, мрън-мрън  Cry ... Втора вечер не може да спинка - само се върти из леглото... Сигурно никога вече няма да спя спокойно!  Tired
Рени, с Бу ли ще ходите към Триград? Къде там?
За общия РД съм за, стига котка да не ни мине път и всичко да е наред! Нямам претенции къде ще бъде, важното е да има мегдан за игра за Вики, че ако знаете как ме разкарва нагоре-надолу - ако има как и на сън да се ходи....  Whistling
Хайде хубав ден от нас и до скоро!  Heart Eyes
Силно стискам палци и се надявам всички малки мушмороци и родителските им тела да са добре

# 53
Здравейте всички Simple Smile

Първо да честитя рожденните дни на Ивето, на Ечи, на кой още беше.... именни дни и т.н.....
После - Маша, стискам палци да се оправи от темп. Мишето. Има хомеопатични за сваляне на температура - аз пия 3 вида гранулки и ги редувам. Ама хомеопата на Карил може да ви даде нещо подходящо.. А иначе имам книжка хомеопатия за деца, мога да погледна там за темп какво има, но все пак е хубаво да се знае от какво е.. Не съм изчела всичко, така че ако си писала и не съм видяла сори  Embarassed
Трето - бяхме за една седмица в Доспат, на хотел, но другия път ми се ще на палатки.. ами страшно е!!! Направо супер. Била съм там с нашите преди 20 години на палатки, сега няма особено голяма разлика - т.е. почти всичко си е като преди. Доста назад е всичко, но е много хубаво. То е важно какво търсиш де, за почивка, но аз исках точно това - далече от всичко. Само планина, язовир, полянки, зеленинка..боровинки, спокойствие, тишина.. А от хотела който беше на 50 м. от язовира - каква гледка имаше... малииииии...
Догодина пак:)
И четвърто - надявам се за последен път - направих ЧЕТВЪРТИ мастит, в деня преди да тръгнем. Пак висока температура, този път 39 макс. беше, болки, цедене.. абе не знам вече какво да направя и къде да отида. приемем идеи и мнения всякакви. Почнах си антибиотик още първия ден, сравнително бързо се оправих - на третия ден почти нищо ми нямаше. Но имам сега страшна болка в началото докато кърмя, зърното ми пак се разрани, кървене...дупка нова..
Айде, стига толкова с моите неприятности.
Лек ви ден:)
Сонче, много голям този Вики бе! И хубав Simple Smile)
ААА, благодарности за гласуването на всички Simple Smile
И още малко от каръщината ни -  на отиване ни се развали фотоапарата, там пък ни се развали и камерата.. а на връщане за известно време и спирачките не работеха. Взеха да свирят нещо и да скърцат.. добре, че минахме завоите около Батак, ама да си прзная много се уплаших от това.  #Cussing out Натискам педала - до ламарината и леко зацепва.. само с припомпване 2-3 пъти и тогава чак спира.. абе да не се случва на никой. Praynig Та сега ще си купуваме нова кола. Ама не знам кога още и не знаем каква.   Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 11:29 от jenny_b

# 54
Маша, и Мая беше точно по този начин болна. Само кърма ядеше, от време на време и вода искаше да пие. На нас най - добре ни действа нурофена, от панадола повръщаше, дор и след 2-3 часа. Ако детето има дрисък(дори кашав, не е необходимо да е вода) не се слагат свещички. Телпературата се сваля до 38,0 38,2 след това се оставя организма сам да се пребори. На 3-4 ден няма да има нищо (поне при нас беше така. Успех!!!

# 55
За рождения ден и датата, мисля че е по-добре да е ноември, защото през декември идват празници, подготовка...абе незнам..отпуски..

ЖЕНИ, а ти защо не пребориш мастита с хомеопатия, да ти дам координати на доктора ако искаш??? може пък да реши ЗАВИНАГИ проблема. newsm78

ТАЛИ, и Дани не се радва при завръщане  в София. Просто ТУК е ужасно за децата - жега, шум, смрад! липса на зеленина. Това е мойто мнение, макар и крайно.

ВЕСЕТО, четох ти предишния пост, знам, че си ми фен! Heart EyesМеРси!!

РАГТАЙМ, постепенно ли захрани с млякото в пюретата или? А за млякото тук във форума съм чела че истинска закваска има само ЕЛЕНА 2% и то е най-добро за дете. АМА ако искаш се разрови и виж сама..Данон е на последно място по "истинност" Mr. Green

пак да се похваля, Дани яде пъпеш в огромни количества,..ама ДАВАМ като му харесва Rolling Eyes

# 56
Карил, ами не знам.. аз нали пробвах с хомео вече.. предните 2 пъти. Но не ми помогна съвсем. Твоя хомеопат едно лекарство ли дава или комбинация? Защото аз пробвах с комбинации. Единствено ми помагат за сваляне на температурата. Всеки път си мисля, че ще пукна и няма да издържа и т.н... ама минава след 12 часа темп. и почвам да се оправям. А с парацетамол малко свалям само, с хомеото повече и по-продължително. newsm78 Embarassed

# 57
Като стана дума за Т, какви хомеопатични се дават на бебе? На Моника Т падна от Панадола за около 2 часа и пак се качи. Дадох Нурофен и сега спи, ама не ми се мисли щом сутринта беше толкова, какво ще е в късния следобед и вечерта  ooooh!

# 58
Като стана дума за Т, какви хомеопатични се дават на бебе? На Моника Т падна от Панадола за около 2 часа и пак се качи. Дадох Нурофен и сега спи, ама не ми се мисли щом сутринта беше толкова, какво ще е в късния следобед и вечерта  ooooh!

Петя, не давай хомеопатични на своя глава. По-добре да ви прегледа класически хомеопат и така да се лекувате, че и аз бях дала едни лекарства на своя глава и проблема се засили.

# 59
jenny - изтръпнах от разказа ти за спирачките... както са завой до завоя там /аз преди 2 години имах емоции с повръщане  Embarassed от тях, не ми се беше случвало от детството/ - та направо си го представих цветно. Пожелавам ти да си купите много хубава кола /за компенсация/ и да не пипате нищо по нея поне 5 години! Иначе - завиждам за хубавото изкарване, наистина е много добре човек да може да се откъсне от 'цивилизацията', макар и за малко. Вие май сте се засекли с моите родители и Йоана - те бяха от 14.07. до 24.07. там.

Маша - стискам палци Мишо да се оправя вече - не може да е от зъби - 100% е вирусче.

Петя, Тали - стискам палци и за Моника и Вики!   Praynig

Ивиче - страхотни снимки!!! Наистина е било супер щуро!!!
А тази мацка: - я познавам, израсли сме заедно, и ми е съседка  Mr. Green.
А пък по тази снимка - си личи, че мъж ти е бебеман  Wink - то си личи и по ентусиазъма за трето де. Абе и мъж ми подхвърля отвреме навреме, имам чувството че нарочно го прави, защото непосредствено след раждането му заявих "Трето няма да има!"  Laughing. Или всъщност не - казва, че бебетата са най-сладкото нещо, та може и да не е напук  newsm78.

За р.д. - засега ми е рано, макар че ние сме по-скоро "не", отколкото "да".

Целувки от нас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт