сложи му кърпа на челото.
за лекарствата не знам - казват,ч е свещичките действали най-добре, но при вас щом не действат. колко време мина, откакто му сложи последно?

А теб, masha, силно те прегръщам, за да ти дам сили и спокойствие...всичко ще е наред...вярвам го! 
... Ние излизаме!
Като ми види гърба и почва ВЕДНАГА, ама ВЕДНАГА ДА РЕВЕ НЕИСТОВО!!!!
Вчера го тупах по памперса\...ама той се хили\..иска само на ръце и то В МОЙТЕ!!!
Все пак аз трябваше да съм в Сатурнова дупка, не детето... Мишо преди малко заспа и ще се наложи да отложа ходенето до лекарката. д-р Арсова замества сега Сапаревска и ми се ще и тя да го види. ама в 10 трябва да тръгмваме за процедури. Само се моля да няма тогава температура, щото ще е като парцал и няма да има никакъв смисъл. Ама , ако се откажа, всичко изгаря, щото графикът е направен още в петък и никоя друга мама с нуждаещо се детенце няма да може да използва моя час...Ще питам днес за следващите дни евентуално дали мога да отложа и да заменя... Дадох му малко цица, не съм го хранила. Как мислиш, нали е по-добре много-много да не яде в това състояние?
А за мократа хавлия - рева само минута-две, а после се у спокои и заспа, докато беше увит в нея. явно го е облекчило. и повече задържа влагата, отколкото чаршафа.
, много ви се насъбра този месец.