! Ще го питам пак като си дойде и ще ви кажа!Иве, и аз искам пак на море, ама толкоз беше за тази година
! Нищо, след седмица сме в Триград, ако не ни мине котка път
!
Прочетох всичко за захранването и почвам да си мисля че ще минем на педагогическо захранване. Имам чуството че е заслабнала.

Прочетох всичко за захранването и почвам да си мисля че ще минем на педагогическо захранване. Имам чуството че е заслабнала.

Но не зная дали няма да е по-добре да го направим в началото на декмври, защото през ноември все някое бебче ще има рожден ден и може би мама и тати биха искали да празнуват с близките
То ние сме от октомврийските ноемврийчета, ама аз да изкажа предложение 

Дано д няма вече температура 

Ама то с такава артистична и изобретателн рожденничка, как иначе
А къде е бил купонът 

Аз щото съвети давах, сега не знам как да накарам Теа да яде
Ама вече не се кося, когато иска да яде
Имаме температура. Цял ден и цяла нощ, за кратко пада до 38. иначе е все 39-38,5. Трудно я свалям. Уж свещичките веднага действали... Прегледаха го дежурните, преслушаха го. Педито ми е в отпуска. Гърлото му било червено доста. Иначе не кашля, няма сополи. Преди два часа повърна, когато се опитах да дам нурофен. Има разстройство, макар и не съвсем класическо.... Легнала съм си в 5 сутринта, а тази нощ как ще издържа, не знам. На всичкото отгоре утре в 11.00 сме на рехабилитация, а той е болен. И как ще го мъкна натам, не знам. А да си губя часовете е повече от тъпо, като се има предвид опашката от цялата страна.