НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с тен дупета

• 10 050
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Ола, мацки  Mr. Green! И аз съм за общия рожден ден, ама мъжо нещо не ми се струва ентусиазиран  Tired! Ще го питам пак като си дойде и ще ви кажа!
Иве, и аз искам пак на море, ама толкоз беше за тази година  Close! Нищо, след седмица сме в Триград, ако не ни мине котка път  Peace!

# 16
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТИ!

много щастие, любов и късмет!!!

Гласувах с "рано ми е" Още не съм говорила с мъжо. Но мисля, че няма да има проблем дори да е на работа да се смени за срещата..

# 17
И аз гласувах с "Рано ми е". Принципно съм ЗА, ама моят мъж както все пътува напред-назад, не мога да кажа със сигурност  Confused

# 18
  • на странно място ......
 Heart Eyes и аз съм "ЗА" обаче гласувах с рано ми е, защото много пътувания имаме до тогава и не знам как ще се случи може би към края на Август е добре да се уточни кой ще идва със сигурност, тъкмо всички ще са се прибрали от скитанията си!!  bouquet

# 19
Здравейте, ние с мъж ми сме за рождения ден, но още е само малко рано. Дано да се съберем повече ...
Големи жеги, толкова мрънкане , не съм свикнала едвам се издържа.

# 20
  • София
Karil и Jeni B гласувах за вас  Peace Успех!!!
  newsm59 Кати и Ечи!Много здраве и щастливи мигове   bouquet
Искам да ви попитам мами давате ли вече кисело мляко и каква марка?
Lina D честито първо зъбче на Ради  Grinning
Приятна вечер на всички  Hug

# 21
Здравейте, мацки,
Чета ви редовно, но не ми остава време да пиша.
И аз съм ЗА ноемврийски рожден ден. Малко далеч ми се струват старозагорските бани, он ако има болшинство, идваме и ние.
Да ви се олача, Мая ми прави големи въртели с яденето (неяденето) Не мога да я накарам да яде и това си е. Какво ли не давам , то не са каши, пюрета, домашни сварени зеленчуци, сурови плодове, плодови пюрета, екструдирани царевични и оризови боклучета... Не, не и не! Това дете не иска да яде! Само като ме види с лъжицата в ръка и се разревава. Давам й и каквото мога на пърченца. Не успявам да я излъжа. Кърмим се напоразия (само нощните са ми 3-4 пъти). Максималното количесто пюре, което й давам с 300 зора е ~ 30гр на ден. Дайте съвет, че вече като дойде време за ядене и на мен ми се приревава. Изпадам в истерия  #Cussing out Прочетох всичко за захранването и почвам да си мисля че ще минем на педагогическо захранване. Имам чуството че е заслабнала.
Иначе пълзим с пълна сила, стоим прави и се опитваме да ходим. Вече не ползваме биберон залъгалка.
Това е засега от нас. Моля ви ако някой друг има този проблем да каже  Cry

# 22
Питам отсега за Рожденния ден, защото ми казаха, че е хубаво най-късно до средата на септември да направим резервациите...ако се съберем повечко хора трудно ще намерим място, в което и да е хотелче на баните...не че са малки, но има голяма посещаемост...
Хотелчето, за което говоря, е бивша станция на "Марица изток"...миналата година му правиха цялостен ремонт...зимата е с централно отопление...тези дни ще направя снимки вън и вътре и ще ги пусна...
Трябва да се ориентираме и за дата, която да е удобна за всички!!!
Ако имате въпроси питайте или на ЛС, или в общия... Simple Smile

Спокойна нощ! Heart Eyes

# 23
Да ви се олача, Мая ми прави големи въртели с яденето (неяденето) Не мога да я накарам да яде и това си е. Какво ли не давам , то не са каши, пюрета, домашни сварени зеленчуци, сурови плодове, плодови пюрета, екструдирани царевични и оризови боклучета... Не, не и не! Това дете не иска да яде! Само като ме види с лъжицата в ръка и се разревава. Давам й и каквото мога на пърченца. Не успявам да я излъжа. Кърмим се напоразия (само нощните са ми 3-4 пъти). Максималното количесто пюре, което й давам с 300 зора е ~ 30гр на ден. Дайте съвет, че вече като дойде време за ядене и на мен ми се приревава. Изпадам в истерия  #Cussing out Прочетох всичко за захранването и почвам да си мисля че ще минем на педагогическо захранване. Имам чуството че е заслабнала.
Иначе пълзим с пълна сила, стоим прави и се опитваме да ходим. Вече не ползваме биберон залъгалка.
Това е засега от нас. Моля ви ако някой друг има този проблем да каже  Cry

Това все едно аз съм го писала за Марти. Реших да не го насилвам и му давам само от ръка - хапчици сухар с масло, изкиснато сирене, бисквитки плазмон, плодове и зеленцуци - когато е на кеф изяжда повечко, когато не иска мрънка и се сърди и не го насилвам. Важно е да уцелиш момента. Иначе само да ме види с лъжицата и прави физиономии и стиска устата - затова и не я използвам засега. Ако е успял за хапне мога да го накарам и вода от чаша да пийне малко, но иначе не ще - не знам кава е връзката.

# 24
  • София
Бебонина, и Йоана е по същия начин... яде по много малко, още я кърмя, но и кърмата не е много... Като я сложа в столчето е ОК, ама щом вържа лигавника... пищи та се къса. Трябва да е много много гладна за да яде качествено и много. Иначе цял ден може да кара само на вода, плодове, и банани, и кисели, ама то и затова нямаме и 6.5 килограма още... Sad

По въпроса за Роженния ден съм за, ама ми е далечко Стара Загора. Ако дотогава купим кола с климатик може и да дойдем Wink

# 25
Привет!

И аз съм ЗА общия рожден ден  Peace Но не зная дали няма да е по-добре да го направим в началото на декмври, защото през ноември все някое бебче ще има рожден ден и може би мама и тати биха искали да празнуват с близките  newsm78 То ние сме от октомврийските ноемврийчета, ама аз да изкажа предложение  Wink

Честит рожден ден Кати!Бъди много щастлива и обичана!

ЕЛи, дано Ани да се оправи бързо  Praynig
Маша, как е Мишо  newsm78 Дано д няма вече температура  Praynig
Лина, честито ви първо зъбче  Simple Smile
Иве, страхотен рожден ден е бил  Peace Ама то с такава артистична и изобретателн рожденничка, как иначе  Hug А къде е бил купонът  newsm78
Карил, имаш и моите гласове  Peace

Момичета, не мога да дам съвети за храненето  Sad Аз щото съвети давах, сега не знам как да накарам Теа да яде  Embarassed Яде само сутрин и вечер, а на другите хранения кълве 2-3 лъжички.Стигнах до там да и стисна бузите, за да и набутам малко в устата.Така преглъща и усеща, че не е лошо и се излъгва да поеме още някоя лъжичка.Иначе стиска устата, върти глава  и пищи  Sad Ама вече не се кося, когато иска да яде  Rolling Eyes

Целувки

# 26
 ooooh!Имаме температура. Цял ден и цяла нощ, за кратко пада до 38. иначе е все 39-38,5. Трудно я свалям. Уж свещичките веднага действали... Прегледаха го дежурните, преслушаха го. Педито ми е в отпуска. Гърлото му било червено доста. Иначе не кашля, няма сополи. Преди два часа повърна, когато се опитах да дам нурофен. Има разстройство, макар и не съвсем класическо.... Легнала съм си в 5 сутринта, а тази нощ как ще издържа, не знам. На всичкото отгоре утре в 11.00 сме на рехабилитация, а той е болен. И как ще го мъкна натам, не знам. А да си губя часовете е повече от тъпо, като се има предвид опашката от цялата страна. newsm78

# 27
Маша  Hug Hug Hug Знам какво е, Дани беше много болнав и всяко заболяване беше съпроводено с много висока температура. Пробвай с лед - в 2 кесийки и редуваш в слабините и под мишниците. Неприятно е за детето, но има ефект. Дано се оправи по-бързо Мишето  Praynig

# 28
леле, masha..... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Lightblue
, заведението се казва Witch, на две крачки от нас е. и добре, че е наблизо, защото рожденничката закъсня за купона.... Embarassed/ми, кво да направя, като Ваяна реши в последния момент да поспи, а пък аз прецених, че е по-важно тя да е наспана, отколкото аз да съм точна.../

# 29
Мишо вече е с 39,5. Кажете кое от трите лекарства действа най-бързо - нурофен, панадол или свещички? Свещичките нещо не му подействаха досега....Ще го сложа във ваничката, макар че спи и ще трябва да го събудя. Такава висока температура досега не ми е  вдигал. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт