ВМ-НВХ Божествени тела с пържоли и яйца 21част

• 17 491
  • 384
  •   1
Отговори
# 30
Aйде, айде, зле била..
Ама не си мериш млякото за кафето в лично твое старо шише за биберон, нали  Crazy?

# 31
Много пишете, бе, само отгоре-отгоре ви из4етахSimple Smile Ама тия ребърца ми замаяха главата!  Simple Smile Да ви е сладко Simple Smile ще се отчета после, че малкия беснее  : )днес много мъки бяха да се удържа са сладко, картофки, сладоледи, бира (бяхме в зоопарка) ама успяхSimple Smile Мерих се на някакъв кантар-показа ме с 6 кг отгоре  Shocked, тамън да тупна на место и се оказа, че не бил верен  Hug

# 32
Аз вкарах две варени яйца, а довечера ще си спретна една мощна шопска салата с домати, чушки, краставици, лук, 25 гр.зехтин и 50 гр.сирене, та да направя около 1400 ккал за деня.Въглехидратите ми ще са 14%, ама не можах да ги сваля повече, белтъците - 21%, мазнините - 66%.Това е!Трябва да си легна рано, за да не взема да плюскам още нещо!!!

# 33
Кьопоолу.
Млечна салата.
Пилешко кюфте с домат.
Кисело мляко "Верея".
3 броя ядене до момента.
Кафетата отделно,ама знам,че и те имат своя внос и износ.
Не смята-той шалмуец,не ще да прави таквиз неща.Само гледа, чи калориите са към 1200-1300.
 Wink
Спортувал малко.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 19:42 от Фен

# 34
  • Варна
Ето манджите за днес

Първа закуска-2варени яйца, 18гр масло, 20гр кашкавал,1 зелена пиперка
Втора закуска-80гр цедено мляко, 1л лен
Обяд-миш-маш от 350гр домат, 150гр печен пипер, 60гр дунавия, 2яйца, 20гр масло
Трета закуска 50гр цедено мляко, 10гр сусам
Вечеря-шопска салата-30гр Дунавия, кашкавал 20гр

1406/72%мазнини/9%въгл(37гр)/19%белтък/5гр фибриОт утре увеличавам въглехидрата, поне до 15% щото много освирепявам за ядене и се хвърлям все на най-неподходящото
Ванче, изобщо не е така-не си ме разочаровала, стига се притеснява Hug

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 19:19 от Tonimirkata

# 35
  • Berlin
опа:) честита нова тема на *   bouquet
аз днес - закуска - кашкавал с краставица, обяд - салатка от половин консерва риба тон в олио (изцедена,де), 20гр. кашкавал, 20ина гр. шунка,1 корнишон, пих кафе, малко натурален сок грейпфрут  Blush.2ра закуска - пак 1 корнишон с риба тон. -1 кг съм май вече официално Simple Smile т.е. 59 ! Mr. Green не знам какво ще вечерям, после ще допиша Simple Smile

# 36
От къде си купувате лелено семе?В била и лекси ме гледаха като полезно изкопаемо #Crazy

Абсе, ха честито със здраве да си я носиш 5-ката и дано повече не виждаш 6-ца Hug  bouquet

Редакция: Днешното меню е ужас ама все пак да ви покажа-неусетно много се качиха въглехидратите

Закуска:2 парчета шунка, 40 гр кашкавал
Втора закуска: 20гр леншници
Обяд:100гр патладжан печен и посипан с доматен сос и 100гр пилешко месо с кашкавал запечено
Вечеря:200гр домат и 62гр Дунавия

Fat:              57      516      49%
  Sat:          11     95     9%
  Poly:    6     51     5%
  Mono:      20     177     17%
Carbs:         81     283     27%
  Fiber:    10        0          0%
Protein:    65     260     25%

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 19:45 от Kpuccu

# 37

Ванче, изобщо не е така-не си ме разочаровала, стига се притеснява Hug

много ме зарадва,Тонче! Heart Eyes

обаче явно съм разочарована от себе си. Confused

# 38
Aз хапнах малко варени картофки за 2ра вечеря и не съжалявам. Засега  Crazy!
Тия дни малко ми е ептен изгъзен режима
- не ям сурово (домат, краставица и т.н.)
- не ям млечно (овен 100 мл мляко сутрин в кафето)
- не ям месо.
Всичко това, за да ми спадне стомахът - няколко дни беше неестествено подут.
Гледам порцийките да са наистина малки.
Пък нека са от картофи  Crazy!

# 39
Божкеее Тихомире, ми кък можа тъй!Ми отдадох са на общуване бе, аморе, дезоро или тезоро,ама все либовност тряба да значи.Ми чи ти си ми първата либоф ва, Армандо!На кой съм фен аз,а,а,а,?Питам, на кой?Ни съм ти изневерил, шалмуйско сърце широко, има място за сички,кога са добрички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, простете тоз изблик към Тихомир, той си е за него и той си го разбира! На всички-приятности безкрай! Hug

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 21:59 от Фен

# 40
Крисси, ленено семе в Русе си купувам от аптеката в едни много малки пакетчета по 50 гр, а в София по-големи пакетчета от 200 гр от Пикадили - в единия мол стои при чая, а в другия при чайовете.

# 41
Крисси, в Пловдив ленено семе виждам в аптеките и в магазините за здравословно хранене.

# 42
  • Варна
Ми чи ти си ми първата либоф ва, Армандо!На кой съм фен аз,а,а,а,?Питам, на кой?Ни съм ти изневерил, шалмуйско сърце широко,
хамчи изривнувах та пък  Crossing Arms оня си го иска само за него си kiss, ко ся други да му са радват и да му земат фнимателността му от Тихомир
Армандо, Франческа-загубях са вечи #Crazy

П.П ай ся пък една страница да дирим ленена семка-божкей ooooh! върви в дрогерия или диетарен магазин, в СВА също имат

# 43
Тихомире, тамън съм се сетил, да та въпросирам нещо. Мож' ли написа по-подробно как си тренираш ръцете,щото като гледам на фотоса и искам и мойте тъй да станат,сега са слаби,ама мекички, дет' са вика-ептен мекичек. Grinning Разполагам у нас с едни дъмбелчета, резедавки, ко да ги прая?

# 44
  • Шотландия
Мое ли и тук да си помрънкам - много ми е мрънкаливо в момента... Тихомирски, таман намеря темата, дукът съ убърнъ - тя свършила. Чакам да ми излези в "Нови отговори на мойте публикации" - ама нъцки!  #Cussing out

Така, свърших с мрънкането. Сега кротка молба - накрая на темата, слагате едно линкче към новата, за да разбера, че става прехвърляне. Моля да бъда извинена, ако съм единствената, която я мързи да преравя раздела за тая тема.

И много цунки и гунки. Абе това пълнолуние ми разказа играта!  #Crazy Sick Tired

Общи условия

Активация на акаунт