Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 736
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
Новата спирала ще можеш да я видиш чак септември Simple Smile

Като се пуснат ралитата около 20 вече ще я видим, дано е включен точно този цвят  Peace

# 121
Момичета, някой да знае каква е точно разликата между Перлен крем и перлен лосион за тяло? Крема тежък ли е?

# 122
По-плътен е от лосиона. Посети лекциите и ще разбереш в подробности  Peace

# 123
Мерси много за отговора  Simple Smile
Аз ходя на лекции и дори бях на тази за грижи за тялото и даже си мазнах от крема на ръката, но си помислих, ако някой е използвал и лосиона и крема да може да каже от потребителска гледна точка Simple Smile Че аз още не съм стигнала до перлите  Grinning

# 124
ааааааааааааа #Cussing out пак немога да взема продукт заместващ, пише 6,50, пускам поръчка, чантата е на 7.62+ 2лв такса обработка, тия направо  #2gunfire

# 125
А пишеш ли код за замяна 99911

# 126
написах и стана, иначе как написали виж продуктите... като отвориш #Crazy нямам думи ooooh!

# 127
Момичета, някой да знае каква е точно разликата между Перлен крем и перлен лосион за тяло? Крема тежък ли е?

Аз предпочитам лосиона, ползвам го вече втора година и съм много доволна, повече овлажнява кожата. Но имам една приятелка, която се маже само с крема и казва, че повече й харесва от лосиона.

# 128
написах и стана, иначе как написали виж продуктите... като отвориш #Crazy нямам думи ooooh!
Теди, пак на теб ли бе мила...

# 129

Аз предпочитам лосиона, ползвам го вече втора година и съм много доволна, повече овлажнява кожата. Но имам една приятелка, която се маже само с крема и казва, че повече й харесва от лосиона.
Аз обужавам този лосион. Замислям се за пудрата обаче... Някой ползвал ли я е?

# 130
Теди, пак на теб ли бе мила...

винаги, винаги, винаги #Cussing out

# 131

А супер, мерси, май ще сменя крема с лосион  bouquet

# 132
  • В тъмната гора.
И аз имах проблеми и то два поредни месеца, егати заплесите в тази фирма. Вчера не разчели кода и ми сложили съвсем друг продукт, миналия път кашона ми отишъл чак във Варна и закъсня със седем дни, а срока от фактурата тече - гадове такива.

# 133
да се оплача Хич не съм доволна от кремообразните сенки,събират се на очите и бързо засъхват,немогат добре да се разнесът върху окото,а най-лошото е че като си сложа на клепача и ми пари на очето  Tired Мисля да ги връщам,някой да ми каже как става процедурата ?

# 134
Отиваш и искаш бланка за рекламация, ще ти обяснят в офиса какво да напишеш

Общи условия

Активация на акаунт