Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 733
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
Какви мислите за Течния Руж Вижънс : стр.35/ от Каталога за август? Много се двуомя...?

Аз много го харесвам.Бях скептично настроена към него,обаче останах приятно изненадана.Много малко количество е достатъчно и много лесно и равномерно се нанася!  Peace
Снежи, а какъв цвят си поръча? Аз си взех розовия и НЯМА НИКАКЪВ ама дори нюанс на скулите, просто все едно съм без него  #Crazy в тази връзка, възможно ли е да се връща продукт и как става рекламацията /вярно е евтин, но много се дразня, че не само по предназначението му, ами въобще за каквото и да е друго не мога да го ползвам, просто още едно безполезно нещо Sick
Аз имам прасковата и съм много доволна,даже се клепам навсякаде по лицето като имам някой пъпчици да ги скрия,става като фон дио тен.Мислих да си взимам и розовия,но щом казваш,че няма цвят се замислям... Ти с тъмна кожа ли си? Като го нанесеш никакъв блясък ли няма?

# 106
Да и аз имам праскова! Hug

Можеш да правиш рекламация до 30 от датата на фактурата!  Peace

# 107
  • Бургас
Линда, с тъмна кожа съм, но .............. не мисля че това е оправдание. Блясък едва забележим има след като повторя неколкократно на ръката си - за проба, където пробваме червилата, все пак там е светло

# 108
Ами пробвай да го върнеш тогава и си вземи прасковата  Peace

# 109
  • СОФИЯ
Момичетата, може ли да ми кажете дали пинсетата от стр. 42, която е в комплекта с гребенчето е качествена и лосиона за почистване на грим 3в 1 от стр. 45.Една клиентка ме пита, ама аз като не съм го ползвала. Много ще се радвам да споделите някакви отзиви за него.

# 110
Ами аз съм доволна от пинсетата. Peace

А за лосиончето е хубаво определено!  Peace

# 111
здравейте и от мен")
много искам и аз да се занимавам с тази фирма и вчера се регистрирах в интернет страницата пишеше че ще се свържат с мен по телефония номер(както отбелязах) но все още чакам отговор:)някой по-запознат може ли да ми каже кога ще ми се обадят и каква е таксата за месеца:)бяха ми казали че преди време е била 15 лв като получаваш чанта с мостри каталози и т.н.също бих искала да попитам колко време имаш да събираш поръчката си и след изпращането за колко време пристига.Каква е цената на каталозите и има ли ограничение на минимална поръчка?И още едно въпросче такса на доставка - еднаква ли е за жсеки град или не и ако е колко е?Много ще се радвам някой да ме светна защото не знам какво да правя а и ще ходя до морето за 10 дена:)

# 112
по- нагоре писахме че е 3.90 таксата, по принцип за да се регистрираш трябва да си намериш спонсор, те ще ти назначат служебно, тъй като ти не познаваш консултант вероятно, незнам откъде се за да разясним по- подробно за поръчките?

# 113
Ами аз съм доволна от пинсетата. Peace

Аз също съм доволна  Peace

# 114
  • София
Момичетата, може ли да ми кажете дали пинсетата от стр. 42, която е в комплекта с гребенчето е качествена ...

И аз съм доволна, рядко хубава пинсета, и четчицата с гребенче си ползвам също.

# 115
Не е ли от 16:30ч. - 18:30 ?Така ми пишеше на е-майла.В офиса ще е нали?
А дали може да взема клиентка с мен?

Ами на моя пише от 17ч.  Rolling Eyes даже не 17,30ч., както съм писала ... незнам ...
Колкото до клиентка - естествено, донякъде целта на тези обучения е освен да запознаят консултанта, да привлекат и нови такива  Wink
[/quote]

Бързам да се поправя - лекцията Грижа за лицето наистина е от 16,30ч. Питах в офиса! Извинявайте, ако съм объркала някого  Confused
Иначе за воденето на клиент си е така - може Simple Smile

# 116
здравейте и от мен")
много искам и аз да се занимавам с тази фирма и вчера се регистрирах в интернет страницата пишеше че ще се свържат с мен по телефония номер(както отбелязах) но все още чакам отговор:)някой по-запознат може ли да ми каже кога ще ми се обадят и каква е таксата за месеца:)бяха ми казали че преди време е била 15 лв като получаваш чанта с мостри каталози и т.н.също бих искала да попитам колко време имаш да събираш поръчката си и след изпращането за колко време пристига.Каква е цената на каталозите и има ли ограничение на минимална поръчка?И още едно въпросче такса на доставка - еднаква ли е за жсеки град или не и ако е колко е?Много ще се радвам някой да ме светна защото не знам какво да правя а и ще ходя до морето за 10 дена:)

didi, az sum konsultant kum Oriflame. Ot Plovdiv sum! Ako iskash pishis mi na lichniq (ЛС)i she ti obqsnq vsichko!!!

# 117
Не е ли от 16:30ч. - 18:30 ?Така ми пишеше на е-майла.В офиса ще е нали?
А дали може да взема клиентка с мен?

Ами на моя пише от 17ч.  Rolling Eyes даже не 17,30ч., както съм писала ... незнам ...
Колкото до клиентка - естествено, донякъде целта на тези обучения е освен да запознаят консултанта, да привлекат и нови такива  Wink

Бързам да се поправя - лекцията Грижа за лицето наистина е от 16,30ч. Питах в офиса! Извинявайте, ако съм объркала някого  Confused
Иначе за воденето на клиент си е така - може Simple Smile
[/quote]

Неможах да дойда,ще напишеш ли как мина какви продукти представяха? Видяли новата спирала по-точно лилавия цвят хував ли е или повече бие на синьо?

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 19:46 от lindaaa

# 118
имали някой халат в излишност

# 119
Неможах да дойда,ще напишеш ли как мина какви продукти представяха? Видяли новата спирала по-точно лилавия цвят хував ли е или повече бие на синьо?
[/quote]

Ами мина много доре - както винаги досега   Simple Smile
Говореше само за бялата козметика, която този месец цялата е намалена : за алоето, за скиндивидюал, за оптималс, кралско кадифе.
Новата спирала ще можеш да я видиш чак септември Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт