Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 719
  • 393
  •   1
Отговори
# 90
Ползвали ли сте кремообразните сенки за очи?Пише,че не се събират дали е вярно?   newsm78 Мисля да си взема розовите,а от следващия каталог лилавия молив... сачетанието изглежда страшно!  Peace

# 91
Момичетата от Пловдив да пишат на 13-ти в офиса ли ще се състои представянето на нови продукти?Получих е-маил и пише също,че ще има някакви лекции,какви ще са те,закакво става дума?

В понеделник 13-ти има лекция на Стела Статкова "Грижа за лицето" от 17,30чл. до 18,30ч. Не си ли ходела до сега  newsm78 Много са полезни подобен род мероприятия. Ще си говорим (и по-скоро тя) за начина на поддържане на лицето, грижите за него, ще демонстрира и нови продукти ... Така че заповядай, ще имаш полза като консултант  Wink
Не е ли от 16:30ч. - 18:30 ?Така ми пишеше на е-майла.В офиса ще е нали?
А дали може да взема клиентка с мен?

# 92
Не е ли от 16:30ч. - 18:30 ?Така ми пишеше на е-майла.В офиса ще е нали?
А дали може да взема клиентка с мен?
[/quote]

Ами на моя пише от 17ч.  Rolling Eyes даже не 17,30ч., както съм писала ... незнам ...
Колкото до клиентка - естествено, донякъде целта на тези обучения е освен да запознаят консултанта, да привлекат и нови такива  Wink

# 93
  • Варна
Здравейте!
Чудих се къде, и реших в тази тема да попитам, все пак консултант ще може да ми отговори най-добре  Grinning
Около Коледа бях поръчвала един шампоан против пърхот за баба ми. Много го хареса и сега иска пак. Обаче нито в каталога за юли, нито в август успях да го намеря. А като рових в сайта го открих, има си код и цена. Въпросът ми е дали може да се поръча, след като го няма в текущия каталог?

# 94
Здравейте!
Чудих се къде, и реших в тази тема да попитам, все пак консултант ще може да ми отговори най-добре  Grinning
Около Коледа бях поръчвала един шампоан против пърхот за баба ми. Много го хареса и сега иска пак. Обаче нито в каталога за юли, нито в август успях да го намеря. А като рових в сайта го открих, има си код и цена. Въпросът ми е дали може да се поръча, след като го няма в текущия каталог?
Може, само ако го имам във формата за заявка за съответния месец. Ако познаваш някой консултант от Варна,попитай го и ако е включен кодът ще може да го поръчаш само,че няма да е намален.

# 95
  • Варна
Може, само ако го имам във формата за заявка за съответния месец. Ако познаваш някой консултант от Варна,попитай го и ако е включен кодът ще може да го поръчаш само,че няма да е намален.
Кодът е 4820. Ако може някой от Варна да провери  Grinning

# 96

Не е наличен.

# 97
Имам проблем.Сега си пусках поръчката имам 3 тоалетни води Джордани и пише,че нямат в наличност Sad Ако пусна поръчката дали следващия път ще ми ги сложат със другата поръчка (другия месец) и на същата цена?
Какво ще значи тази дата тук?: Out of stock (Exp: 20.09.2007)

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 13:51 от lindaaa

# 98
Имам проблем.Сега си пусках поръчката имам 3 тоалетни води Джордани и пише,че нямат в наличност Sad Ако пусна поръчката дали следващия път ще ми ги сложат със другата поръчка (другия месец) и на същата цена?
Ако са ти останали в чакаща поръчка ще ти ги сложат за другия месец на същата цена. Ти като пускаше поръчката какво ти изписа? Ако ги няма в наличност това значи,че щ ти ги запазят за тогава когато ги получат.

# 99
Тази дата Out of stock (Exp: 20.09.2007) значи,че тогава ще е в наличност парфюма и чак тогава ще можеш да си го получиш и то когато пуснеш поръчка /няма да ти го пратят само него примерно/

# 100
Toва ми изписва Out of stock (Exp: 20.09.2007) ,още не съм пуснала поръчката.Ако е пусна сега при това положение ще ги имам ли другия месец?

# 101
Toва ми изписва Out of stock (Exp: 20.09.2007) ,още не съм пуснала поръчката.Ако е пусна сега при това положение ще ги имам ли другия месец?
Да ще са в наличност след тази дата 20.09.2007 и ще са ти запазане, ще ти стоят в кошницата.

# 102
супер значи ще ги пусна сега щом ще ми дойдат на същата цена.Мерси за отговора   bouquet

# 103
  • Варна
Не е наличен.
Благодаря ти. Жалко, дано го има по-нататък.

# 104
  • Бургас
Какви мислите за Течния Руж Вижънс : стр.35/ от Каталога за август? Много се двуомя...?

Аз много го харесвам.Бях скептично настроена към него,обаче останах приятно изненадана.Много малко количество е достатъчно и много лесно и равномерно се нанася!  Peace
Снежи, а какъв цвят си поръча? Аз си взех розовия и НЯМА НИКАКЪВ ама дори нюанс на скулите, просто все едно съм без него  #Crazy в тази връзка, възможно ли е да се връща продукт и как става рекламацията /вярно е евтин, но много се дразня, че не само по предназначението му, ами въобще за каквото и да е друго не мога да го ползвам, просто още едно безполезно нещо Sick

Общи условия

Активация на акаунт