Тема Незабравима 198

• 35 138
  • 744
  •   1
Отговори
UNUTULMAZ-"НЕЗАБРАВИМА"
ЛЮБОВТА СЕ ВЪЗРАЖДА ОТ ПЕПЕЛТА!

С участието на: Серхан Яваш, Йозлем Йълмаз, Ирмак Черен, Синем Йозтуфан, Нихат Алтънкая,
 Алийе Узунтаан, Хакан Ванлъ, Айлин Арасъл, Мерт Явузджан, Гьозде Мукавелат  и др.

Музика: Kıraç , Halil Kurt
Режисьор: Ersoy Gьler , Cem Tabak
Продуцент: Аhmet Bayram
Сценаристи: Haldun Ünsal, İhsan Aydın, Müjdan Kayserli
Продукция: ATV 2009

Музикални теми с ПРЕВОД :
Kıraç - Turnalar  

Епизоди (АТВ) с български субтитри,
благодарение на: Росисан, Г-жа Броненосец, Ади, Милена, Рекси, Деря Джамбазова, Т.Трайкова и Златна рибка

54/1 54/2   54/3   54/4   54/5   54/6   54/7    
56/1   56/2   56/3   56/4   56/5   56/6   56/7   60/1 60/2,3 60/4,6 и 7   61/1,2   61/3,4,5   61/6,7   62 еп.  
64 еп.   65 еп.   66 еп.   67 еп.   68 еп.   69 еп.   70 еп.   71 еп.   72 еп.   73 еп.   75 еп.  
76 еп.   78 еп.    79 еп.   80 еп.   81 еп.      

Назад към темите
тема1    тема2      тема3    тема4      тема5      тема6   тема7    тема8   тема9    тема10   тема11     тема12    тема13    тема14   тема15   тема16   тема17   тема18   тема19  тема20  тема21  тема22  тема23  тема24  тема25 тема26  тема27  тема28  тема29  тема30  тема31  тема32  тема33   тема34  тема35  тема36  тема37  тема38  тема39  тема40  тема41  тема42  тема43   тема44  тема45  тема46  тема47  тема48  тема49  тема50  тема51 тема52  тема53   тема55   тема56    тема57   тема58    тема59   тема60   тема61 тема62 тема63  тема64  тема65  тема66  тема67   тема68  тема69  тема70  тема71 тема72  тема73  тема74  тема75   тема76   тема77   тема78  тема79   тема80   тема81   тема82 тема83   тема84  тема85   тема86  тема87  тема88   тема89   тема90  тема91   тема92   тема93   тема94   тема95   тема96   тема97   тема98   тема99   тема100   тема101   тема102   тема103  тема104  тема105 тема106  тема107 тема108  тема109 тема110  тема111 тема112  тема113 тема114  тема115  тема116  тема117  тема118  тема119  тема120  тема121  тема122  тема123  тема124  тема125  тема126 тема127 тема128 тема129 тема130 тема131 тема132 тема133 тема134  тема135 тема136  тема137 тема138  тема139 тема140 тема141 тема142 тема143 тема144 тема145 тема146  тема147 тема148 тема149  тема150 тема151  тема152 тема153  тема154 тема155  тема156  тема157  тема158  тема159  тема160  тема161  тема162  тема163  тема164  тема165  тема166   тема167  тема168   тема169  тема170  тема171  тема172  тема173  тема174  тема175  тема176   тема177 тема178  тема179 тема180  тема181   тема182 тема183 тема184  тема185  тема186  тема187   тема188  тема189  тема190   тема191  тема192    тема193   тема194   тема195   тема196   тема197

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 19:10 от moxito

# 1
Превод на 83 епизод:

Еда-Арас (началото на епизода)

А-имам да ти кажа нещо важно
Е-какво ще ми казваш,защо мълчиш?На Харун нищо му няма нали?Говори,Божие наказание,какво му има на Харун?
А-не съм сигурен
Е-защо не си сигурен,кажи
А-незнам.Може да е нова лъжа на Бату.
Е-какво ти каза?Какво е направил на Харун?Защо не казваш,говори!
А-Повярвай ми,много съжалявам.
Е-Не съжаляваш.Като че ли незнам защо си дошъл тук,за да ни отровите с лъжите си.Направихте всичко възможно,за да ни навредите,но не успяхте.И няма да успеете никога.
А-Еда,аз не съм направил нищо лошо.Тук съм само...
Е-Отивай си оттук,махай се,не искам да слушам лъжите ти.
А-Еда..
Е-казах ти да си тръгваш.Изчезни,махай се

След заминаването на Арас

Е-Говорят лъжи ,Еда,всичко е лъжа.Нови капани за връзката ни.Не им вярвай.Харун ще се върне.Без нас никъде няма да отиде.Той никога няма да ни остави.От мен ,от любовта  си никога няма да се откаже.И сега няма да ни изостави.Не си тръгвам от нас,не тръгвай.Умолявам те,не си тръгвай.Няма да си отидеш нали?

Еда в спалнята

Е-много ми се спи.Искам да спя с дни.(души ризата) Усещам аромата ти,любов моя.Знам,скоро ще си дойдеш.Ще лежиш до мен,ще ме прегръщаш.Умолявам те Харун,ела.Моля те ела.

Еда ражда

E-Кажи нещо.Харун моля те кажи ми нещо.аахххх
Х-Обичам те
Е-ай това  го знам вече.Кажи ми друго
Х-Друго нещо не ми идва на ум,единствената ми.
Е-Градината в новата къща,която направихме,няма ли да е както аз искам?аххххх
Х-градина ли?
Е-да.Не искам голям басейн.Аххх,само заради децата.
Х-Но любов моя,Ямур иска голям басейн
Е-Ахххх,не разбираш ли,страхувам се за децата.
Х-добре,скъпа,ще направим малък басейн.Както ти искаш.
Е-аххх,и една камина искам,става ли?
Х-къде?
Е-аххх,в хола ще бъде.
Х-добре,в хола ще направим камина.

Доктор-ето вземи го,татенце.Сина ти да прави много бели.
Х-сине,здравей,знаеш ли колко те чакахме?В ума си винаги съм те виждал(гадаел съм за теб).Мечтаех за този момент.Накрая си в ръцете на баща си,сине Арслан.Моето малко лъвче.

Е-добре дошло,бебчето ми.Колко хубаво бебе си.Майка ти е много уморена,но като те видя всичката умора изчезна.Скъпи,бебчето ми.

Х-сега трябва да тръгвам,любов моя
Е-къде отиваш?
Х-Всъщност няма такова място...По всяко време ще съм до теб,любима.Винаги ще съм тук.
Е-не,не позволявам да тръгваш.
Х-принуден съм
Е-Харун...Не тръгвай,Харун.....Не си отивай,Харун....Харууууууууун

Бату говори на Мелда в колата

Б-Свърши вече,всичко остана назад.Няма какво да направиш за Харун вече.Аз,ти ,бебето ни,ще заминем далеч.Болките ще останат в миналото,ще заживеем нов живот.Добре.Довери ми се.Изчакай ме тук,след малко идвам

Харун целува халката

Х-от теб черпя сила,любов моя.Вие сте причината да  живея.Ти и дъщеря ми.

Х-помогни ми Боже.Заради моята Еда,заради моята Ямур,дай ми сила
Спомня си
Х-ти си тази от която не мога да се откажа
Е-и аз от теб
Я-Хммм,донесох.Хайде да направим венчета.
Е-добре
Х-много хубави цветя,ти ли ги събра
Я-да
Х-тогава и аз ще направя.Ето и тук ще сложа
Я-много хубаво стана,мамо

Харун стига до пътя

Х-идвам любима,идвам моя Ямур.Малко остана,много малко

Арас и полицейския началник

П:Заповядайте ,г-н Арас.
А:Има ли някакво развитие?
П:Все още няма , и това е най- досадната част.
А:Но екипът ви продължава разследването , нали?
П:След вашият разговор с Бату , ние бяхме изпратили екипи в този район.
А:Как?
П:След подслушване.
А:А успяхте ли да го откриете , вие това ми кажете?
П:Претърсихме изцяло района , от където идваше сигнала ,но там за съжаление не открихме никаква следа от Бату.
А:Значи след като е говорил с мен е унищожил телефона си , така ли?
П:Точно така , в този момент не знаем къде е .
А:Страхувам се , че може да е казал истината . Дали наистина е убил Харун?
П:Възможно е. Преди да ме потърсите казахте ,че сте били при г –жа Еда …Успяхте ли да говорите с нея?
А:Да , опитах ,но не иска да ме слуша, затвори ми вратата пред лицето.Заради него всеки има погрешно мнение за мен.Час по –скоро трябва да бъде хванат и хвърлен в затвора.Не сама аз , а и другите невинни хора са под заплаха.
П:Ние със всички възможни средства ще опитаме да го хванем ,гнева не е от полза за никого…Цялата ми надежда е шанса да бъде на наша страна.ще се опитате ли още веднъж да говорите със съпругата му?
(Арас си спомня разговора с Еда)
А:Не , и тя е разстроена.Докато нямаме доказателство за смъртта на Харун ,бих казал да не я безпокоим.
П:Прав сте..

Арас и Еда

А:Изгоряла е една сграда.
Е:Не , не ,не .Харун ти не би могъл да ни оставиш и да заминеш. Харун ,моля те ,не заминавай!!
Т:Еда , дъще..
Е:Оставете ме на мира…
Т:Не прави така ,помисли за Яамур ,ще ти стане нещо ,дъще…
Е:Но аз не искам да живея , но аз без Харун не бих могла да си поема въздух….Защо ,Харун?
Т:Моля те , дъще! Никой не би могъл да усети тази болка като теб , но…
Е:Аз искам Харун!
А:Съвземи се ,Еда , успокой се!
Е:Остави ме , не ме докосвай , всичко е заради вас ,заради вас загубих Харун ,божия проклетия…Дано бог ви накаже всички…
Т:Дъще , недей , стига…

Мелда върви по пътя

М-къде ще избягаш Мелда?От спомена за инцидента колко далеч може да отидеш?Където и да отидеш,ще се оттървеш ли от тях?Където и да си пламъците на този ад ще продължават да те горят.Смяташ ли,че този кошмар няма да преследва   бебето ти през целия живот?Имам ли право,не мога да му причиня това.

….И  си говори наум

М:Много те обичам ,бебето ми. Искам да растеш в скута ми. Мисля си какви ли са очите ти , устата ти ,мириса ти , но ми прости ,бебето ми. На този свят двамата не можем да се видим  ,но ще заминем там ,където и двамата ще бъдем заедно и никога няма да се раздемим.

Тарък отива в дома на  Тюркян

Я-татко дойде,татко дойде
Т-дъще,стой,полека,чакай ме.Вечер не отваряй така  вратата.
Я-татко дойде,бабо.Кой друг може да е?
Т-спри,спри,заедно ще отворим
Я-батко Тарък.Дойде да ме отведеш в къщи нали?Веднага се приготвям
Тарък-спри,не се суети
Т-добре дошъл,сине.Ямур,ти влез вътре,хайде скъпа
Я-защо
Т-еее
Я-отивам си в къщи,батко Трък дойде да ме вземе.
Т-детето ми,батко Тарък е тук за да ме пита за нещо.Хайде ти влез вътре.
Я-какво ще те пита?
Т-Ферда,ще дойдеш ли ,дъще
Ф-какво има?
Т-Ще заведеш ли Ямур вътре.Аз ще разговарям с Тарък.
Ф-Ямурче,ела.
Я-не няма да дойда.Отивам си в къщи.Искам да чуя и аз за какво ще говорят.
Ф-единствена,после и на нас ще ни обяснят става ли?Хайде,виж и аз идвам с теб вътре.И аз като теб няма да чуя какво ще си говорят.
Я-оффф,да си дете  понякога е нещо много лошо
Т-хайде,рожбо.(към Тарък) Лоши новини ли има,сине?
Тарък-Хубаво ще е да бъдете до г-жа Еда.
Т-защо
Тарък-за сигурно говорих и с Мюдюр бей.
Т-да не би...
Тарък-Бату се е обадил и е казал че г-н Харун е мъртъв.
Т-ааааа...мъртъв ли е Харун
Тарък-все още не е потвърдено,може и да е невярна информация,Полицията ги издирва,и двамата.Не са ги открили.
Т-как ще кажем това на Ямур?Детето усеща,вечерта за баща си говореше.
Тарък-хубаво е да отидем възможно най-скоро.Състоянието на г-жа Еда не е добро.
Т-Еда знае ли?
Тарък-не,не се осмелихме да й кажем.Добре ще е да сте до нея,когато научи.
Т-каква е тази съдба?Как ще се продължи след всичко лошо,което остава?Как ще се преборим с това?След това нищо няма да е добре(хубаво).

Превод – Леман и Рекси

# 2
Добро утро и в новата тема!Голямо БЛАГОДАРЯ на Мокси за новата тема!:)   

# 3
# 4
За Мокси,нашата фея!:)   

# 5
  • Русе

Мокси, благодаря за новата тема! Красива е! txtloves txtloves txtloves txtloves

# 6
# 7

Мокси, благодаря ти за новата прекрасна тема!

# 8
Огромно благодаря на Мокси за новата ни темичка   bouquet

# 9

Мокси за теб и прекрасния райски кът, който си сътворила.

# 10
Мокси,благодаря за новият ни уютен дом.

# 11
Мокси ,

# 12
Момичета никъде не откривам фрагмани - вече се излагат, накрая ще ни оставят само със серията, за да не ги критикуваме.

# 13
Едно позабравено клипче

# 14
И още едно

Носталгия по първи сезон. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт